Hwa Oc Team bu gün yeni test sezonununu açmış bulunuyor !!!
Bu gün elimize ulaşan qx9650 işlemcimizi hemen ln2 altına alarak testlere başladık fazla uzatmadan sistem bileşenlerine ve sonuçlara bakalım....
Test Sistemi :
INTEL QX9650 [L734A877] INTEL QX9550 [L734A870]( TESTLERİ YARIN VE CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR) ASUS MAXIMUS EXTREME DDR3 (modsuz) ASUS 8800GT TOP EDITION OCZ DDR3 PLATINIUM1800 MHZ CL8 SILVERSTONE 1000WATT OLIMPIA WINDOWS XP SP2 HWA OC TEAM LN2 BLOCK ( -80C )
SİSTEM RESİMLERİ
3D MARK TESTLERİ VE DİĞER TESTLERİ YARIN YAPACAĞIZ VAKİT DARLIĞINDAN ANCAK BU KADAR DENEYE BİLDİK
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA COMPEX FUARINDA ASUS STANDINDA OVERCLOCK SHOW YAPACAĞIZ GELMEK İSTEYEN HERKESİ BEKLERİZ
ısı değerleri işlemciye göre değişim gösterir bu işlemcinin max dayandığı soğukluğu bilmediğimizden dolayı şimdilik bu soğuklukta tutarak deneme yaptık zaman içerisinde daha iyi değerler çıkacaktır
ısı değerleri işlemciye göre değişim gösterir bu işlemcinin max dayandığı soğukluğu bilmediğimizden dolayı şimdilik bu soğuklukta tutarak deneme yaptık zaman içerisinde daha iyi değerler çıkacaktır
8sn görebilirdiniz ama kahrolası ddr3 ün timingleri problem çıkardı anlaşılan.. ama yinede sonuçlar muhteşem 8.7sn superpi gercekten inanılmaz elimdeki bozulan p4 57snde alıyodu 1m i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrcn -- 5 Aralık 2007; 17:39:41 >
8sn görebilirdiniz ama kahrolası ddr3 ün timingleri problem çıkardı anlaşılan.. ama yinede sonuçlar muhteşem 8.7sn superpi gercekten inanılmaz elimdeki bozulan p4 57snde alıyodu 1m i
Şu An Hangi İşlemciyi Kullanıyosun İmzanda İşlemcinin 2 Pini Kırık Yazıyo 2 Pin Kırıkmı Çalışıyor
Nedense ben pek etkilenmedim. super pi yi 5 saniyede yapacak ki bişeye benzesin 3d marklarda cpu puanları vs nasıl olur ki acaba?? ben dandirik 2160'la stok fanla 17.1sn super pi 1m ve 11k 3d 05cpu puanı alıyorum misal. Fiyatı da 115yTl. Bu 1800yTl civarı sanırım