Giriş | |
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:24:28
|
|
|
Oncelikle inceleme icin tesekkurler revolver eline saglik Cekmis oldugun kareler cok ic acici sahneler olmasalarda N82'nin foto perfonmansi ilk yazılıma gore bekledigim duzeyde. Ozellikle macro ve gunduz cekim perfonmansiyla piyasanin en iyi 5mp'lik cihazi diyebilirim. Bazi karelerde kirmizilik var evt ancak bu xenon flash'in dogasi geregi bazı sahnelerde olusabilen bir durum. Akabinde bu durum revolver'in elindeki cihaza ozgu olarak biraz daha fazla hissediliyor da olabilir. Kullanicilar tarafindan bu tarz seyler zamanla rapor edildikce yeni versiyonlarda bu bug'lar hizla ve mutlaka duzeltecektir. Kisaca bu saatten sonra bu cihaz karsisinda rakip dahi olamayan K850i'yi dusunmek bile buyuk hata olur
Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
|
|
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:27:05
|
|
|
halen bitmemiş yahu tartışma
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh |
|
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:27:46
|
|
|
profosyonel bir inceleme örnegi olarak stuff dergisini takip eden arkadaşlarda bilirler n95 vs.. 5mp kamera testlerindende k850i 1. çıkmış.. n82i bence abartmayalım quote:
Orjinalden alıntı: pininfarina Oncelikle inceleme icin tesekkurler revolver eline saglik Cekmis oldugun kareler cok ic acici sahneler olmasalarda N82'nin foto perfonmansi ilk yazılıma gore bekledigim duzeyde. Ozellikle macro ve gunduz cekim perfonmansiyla piyasanin en iyi 5mp'lik cihazi diyebilirim. Bazi karelerde kirmizilik var evt ancak bu xenon flash'in dogasi geregi bazı sahnelerde olusabilen bir durum. Akabinde bu durum revolver'in elindeki cihaza ozgu olarak biraz daha fazla hissediliyor da olabilir. Kullanicilar tarafindan bu tarz seyler zamanla rapor edildikce yeni versiyonlarda bu bug'lar hizla ve mutlaka duzeltecektir. Kisaca bu saatten sonra bu cihaz karsisinda rakip dahi olamayan K850i'yi dusunmek bile buyuk hata olur
|
|
4 Aralık 2007; 23:30:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér @volkanbjk, ayıp ettin. Böyle böyle hatalar bulunacak elbet ama ben insanlar daha fazla sıkılmasın dedim. Benim kilerden bir foto (flaşlı ) abi foto çok süper ya bende bugün N81 inceledim Nokia inceleme merkezinde ona gözüm kaydı ama bu telefon gelecek mi Türkiye'ye olmazsa bunu bekleriz nasılsa fotodaki kırmızılık merceksel değil içimiz rahat peki şunların cevabını alabilir miyim ? 1- N73 den çok çektik buda tip olarak N73 ün devrimsel hali şimdi kasasında kapağında özellikle pil kapağında gıcırdama vs var mı 2- tuş kullanımı nasıl rahat mı sorun var mı 3- başka ne vardı n73 de rahatsız olduğumuz hah hatırladım birde video çekip koyar mısın ? vızıltı var mı vızıltı ? İnşallah bu telefonun da içine Nokia cız arı koymamıştır n73 de ne kadar sinek ilacı sıktıysam bir işe yaramadı 4- gözlemlediğin iyi ve kötü yanları nelerdir
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:30:18
|
|
|
laylaylomcaylar başlığı fazla kirlettik zaten tamam ya k850 birinci. hepimiz körüz, stuff dergisinin gözü açık bir tek. ya göz var nizam var. burda biri bişeyleri abartıyorsa o sensin. GSMARENA, mobilreview gibi siteler N82 ve N95 e göre oldukça kötü buluyorlar k850 yi yapma gözünü sevim.
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:31:39
|
|
|
Gerçekten güzel telefon para toparlamak lazm şimdi bu telefon için
|
|
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:34:55
|
|
|
@B o S c H, oh ya soru geldi nihayet. Konuya dönelim artık arkadaşlar mümkünse. 1. Kasada milimetrik oynama, gıcırdama yok. 2. Ben tuş takımına alıştım, hızlı mesaj yazıyorum yani. 3. Video eklerim yatmadan. 4. Tek kötü yan beraberce tespit ettiğimiz çok inceleyince görülen o flaş patlaması (Benim için sorun değil de genel olarak yani, çok ufak) Gerçi teli daha şöyle baştan ayağa, detaylı bir incelemedim. Başka buglar görürsem paylaşırım.
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:35:20
|
|
|
Bu arada telefonun isletim systemi ve menu perfonmansi nasil dostum? Yani bir java kadar hızlımı (K850i gibi menuler takir-takir bekleme olmaksizin dolasilabiliyormu yoksa hala tipik symbian hantalligi ve yavasligi goze batiyormu?)
Intel Quad Core QX6700 @ 3.2Ghz, GIGABYTE GA-X38T-DQ6, 1TB Seegate RAID 5 Config @ 310Mb/sn, 4GB Corsair XMS PRO, 22" LG Widescreen, ATI RADEON HD 2900 XT, BENQ-1640/1650 Dvd-Writer, Logitech MX1000 Lazer Mause, Audigy-2 ZS Platinum Pro, BOSE ACUSTİMAS Speakers
|
|
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:36:31
|
|
|
Java kadar hızlı diyebilirim. Hatta 6500 slide javadır biliyorsunuz, bu ondan çok hızlı.
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:36:54
|
|
|
@revolver gps i deneme imkanınız oldumu hızı nasıl birde nevy whelli sormustum
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:40:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: blacks61 @revolver gps i deneme imkanınız oldumu hızı nasıl birde nevy whelli sormustum N82'de nevy whell olmadigi uzun zaman once kesinlik kazandi hocam hic bosuna heveslenme.
|
|
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:40:52
|
|
|
Nevy yok denedim. GPS işte daha deneyemedim. Wlan evimde var zaten denedim, çok stabil. Hata almadım henüz.
|
|
|
4 Aralık 2007; 23:43:49
|
|
|
quote:
stuff dergisini takip eden arkadaşlarda bilirler n95 vs.. 5mp kamera testlerindende k850i 1. çıkmış.. daha profosonel bir bakış yapar bu dergi bilirsiniz n82 dahamı iyi acaba Dergi için özel manken kiralanıyor. Daha sonra tanıtılacak olan ürün mankenin göbeğine konuyor ya da eline veriliyor. Son aşamada fotoğraflar çekiliyor. Gayet profesyonel bir inceleme... Stuff'ı sadece reklam dergisi olarak görüyorum. ____________________________________________ @ Revolver Fotoğraflar bir cep telefonu için oldukça başarılı. Tekrardan güle güle kullanman dileğiyle. LG KU990 Viewty ve Samsung G800'ün de piyasaya sürülmesiyle birlikte rekabet iyice kızışacak. Telefonlar arasında seçim yapmak gitgide zor bir hal alıyor.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 / Adobe Photoshop CS3 / Color Efex Pro 3.0 / Imagenomic Portraiture
|
|
|
|