Şimdi Ara

100$'a sağlam 5.1 ses sistemi arayanlara: Logitech X-530 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
64.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blumx arkadaşım keysamrt ı bir ara dinlemiştim sesi baya iyi geldi............dediğin gibi fiyatı sınırlı bütçeyle 5.1 kurmak isteyen arkadaşlar için uygundur.....çok yüksek ses vermesede eğer kirada oturuyorsanız evden attıracak kadar güce sahip...15-20 metre karelik bir odada ev sinemasını yaşamak isteyen arkadaşlar alabilirler ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 3 Mayıs 2005, 19:58:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blumx

Keysmart 5.1 aldım... 88 milyon'a hem de 11 taksitle.. Vestel 4550 ile kullanıyorum sesi %10'dan fazla açamıyorum ve gerek de duymuyorum.

Yüksek sese ihtiyacınız yoksa ihtiyacınızı fazla fazla karşılar. Dolby / DTS decoder'ı var ve ön/arka/center/sub için ayrı ses ayarları mevcut.

Üstelik bu ayarlar sub'da değil ayrı bir kontrol biriminde.

Keysmart'ın arkasında BEKO var. Servis ağı geniş (ama bilgisiz)

UCUZ VE PERFORMANSLI bir ses sistemi arayanlara tavsiye ederim.

85 milyona ve dolby / dts dekoderi var , yanlış olmasın....:)
    birde bu sistemi ( x 530 ) , dekoderle birlikte dvd için tavsiye edermisiniz... Kullanan varmı Jazz decoder+ x530
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Kumandasız olması çok kötü...

Bu fiyata ne arıyorsun ki ? mercedes.. mi ?? oldu olacak klimada olsun
  • Benimde sorum olcak bu x-530 hangi ses standartlarını destekliyor....? thx felan.....
  • NE ne ne Keysmarttamı decoder var. yanlıs olmasın kardesim olmaması lazım burda bayiligi var hic ozellikleri arasında gormedim. zaten o decıoder 85 milyonda fazla. saka mı bu? Megaworksta bile yok kardesim. keysmatta bu fiyata bence imkansız
  • Creative'in ses konusundaki üstünlüğünü herkes biliyo..... inspire 5200'de hem ucuz hem adam akıllı bi çözüm...... bence BMC :P ( Iıyyy )
    yok yok creative.....
  • Creative demişsin güzel demişsin ama 5200 deyince duuur....
    Bass yok sette adam gibi..
  • jazz decoder ( 85$ ) + logitech x-530 (77$) dvd playerde kullanmak üzere ya da jazz 9940B (293 $ tahmini ) arada 130 $ lık bir fark mevcut fiyat , performans olarak önerileriniz nelerdir. Birde keysmart 5.1 dekoderli 88 milyon demişsiniz sanırım dekoderin ne anlama geldiği karıştırılıyor...
  • evet o dekoder değildir, amfi ve ses kontrolleri ayrı bir ünitededir. (keşke x530 da böyle olsaydı)
  • bir denemediğim ses sistemi bu kaldı uamarım söylenenler kadar iidir
  • X-530 u duvara monte ettim ama önleri mecburen masa üstünde tutmanız lazım çünkü tüm ayar sağ taraftan yapılıyor power dügmesi ve ses açma kapama kulaklık girişi...bence o fiyata alınacak en iyi şey.
  • 100$ a alınabilecek en kaliteli sistem tartışmasız x530.dur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zmeric

100$ a alınabilecek en kaliteli sistem tartışmasız x530.dur...

+1
  • YAW X-530 720sa dvd ye uymuyo herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

YAW X-530 720sa dvd ye uymuyo herhalde

bu işine yarayabilir belki....
  • quote:

YAW X-530 720sa dvd ye uymuyo herhalde

.......................kardeş uyar o ...arkasında kulaklık girişi gibi her biri 2 kanal,3 giriş var ben kullanmadım ama böyle olması lazım......bende z-5300 var ...dvdp.nin arkasında 5.1 analog çıkış var...woooferin arkasındaki üç girişe,ikişer ikişer dağıtıyorsun işte bu gayet güzel dolby dıgıtal,dts işte....piyasada adaptörler var bunun için.....bir ucu woofere girecek şekilde kulaklık gibi....diğer ucunda iki girişvar dvdp den çıktığın rca kabloyla buna takıyorsun ikişer ikişer tamam...bance bu şekilde daha iyi...sesi 6 kobloyla, gir 6 kablo çık.wooferin arkası örümcek ağı gibi kablo oluyor..3 girişle basit,kullanışlı ve sade........720sa dvd p düşünmüşsün aynısından bende alacam.....5.1 analog çıkışları var...ayrıca prologıc 2 işlemciside var..oh ne ala..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 6 Haziran 2005, 19:42:42 >

• ...diğer açtığın forumuda okudum....SÜPER İKİLİ OLUR diyen bendim hanamichi kardeş ve baya yazmıştım sana.......doğrudur sistemi bir kurda Allah razı olsun,desen yeter...hayırlı olsun.........
  • ilgilendiğin için teşekkürler ama şu kablo olayını tam anlayamadım biraz daha ayrıntıya girersen..
    mesela şimdi x-530 u 720sa bağlamak için hangi kablolar lazım bende ikiside var ama bağlayamadım....
  • quote:

ilgilendiğin için teşekkürler ama şu kablo olayını tam anlayamadım biraz daha ayrıntıya girersen..
    mesela şimdi x-530 u 720sa bağlamak için hangi kablolar lazım bende ikiside var ama bağlayamadım....

......................yav kardeş anlatacak bir şey yok.....x-530 un arkasında üç giriş varya..kutudan neler çıktı bilmiyorum...işte oyun konsol adaptörleri falan var.....gir bi elektronik eşya satan mağazaya yada aldığın yere git......şimdi dvdp.den sesi normal 6 kabloyla çıkıyorsun..bu şekilde bağlanmaz zaten...şimdi bir tarafı wooferin arkasındaki girişlere girecek şekilde diğer tarafıda....hani dvdp.den çıktığın kablonun ucu varya işte bu girecek şekilde olacak...işte bundan 3 tane alsan ikişer ikişer takarsın diğer ucunuda woofere......"google" ye ps2 adaptörü diye gir bir sürü var.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 6 Haziran 2005, 20:35:48 >

• O şekilde gri aparatla 2 çıkış elde ederiz ki bunla da ancak stero ses elde edebilirim ama ben 5.1 elde etmek istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.