Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SEG 32" (82 ekran) TV Genel Konu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> SEG 32" (82 ekran) TV Genel Konu Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
armies

3 Aralık 2007; 16:28:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar ,

Uzun incelemeler ve hanımı ikna etme çabalarım sonucunda SEG 32" tv yi antalya 5M migrostan aldım.
Bir hevesle kurdum, sonuç...

Beklediğimden daha iyi...

Redline uydum var cx-100 serisi , rgb den bağladım , görüntü çok güzel.
PC ye direk 15 pinlik girişinden bağladım (çift dvi girişli 8600 geforce ekran kartım var) , ve hopörlerden jack ile sesi çektim , görüntü çok güzel (1200 x 968 çözünürlük 60 hz idi galiba) en güzeli oyunlardaki ekran çözünürlük değişşikliklerini otomatik alglaması süpriz oldu bana.

kısacası kitapçığına bakmadan 15 dakkada bütün özelliklerini test ettim problem yok.

Ses kalitesi yeterli, görüntü uydu ve pc çok hoşuma gitti.

tv modları ve girişleri çok yeterli

Bir tek YPbPr girişini henüz tam deneyemedim. onuda deneyince yazarım ...

1-2 ay sonra ne durumda olur onuda yazarım , 1 yıldı 42" ini kullanan bir arkadaşım var oda memnundu.

5m Migros'ta 600 adet satılmış daha geri getiren olmadı dedi görevli , ama deneyin sorun olursa getirin dedi.

benden bilgiler şimdilik bu kadar.

Ufaltılmış ön izleme resmi

http://www.estore.com.tr/estore/Products.aspx?catalog=SpecialCatalog&productid=EK83494(43000000)

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

hkas

3 Aralık 2007; 17:15:58 

armies arkadaşım,imkanın varsa fotoğraflar koyabilir misin?

armies

3 Aralık 2007; 17:24:28 

Walla benim 1 mp kamera ile çekmeye çalıştım ama görüntü hareketli olunca guzel çıkmıyo foto ,

ama şu kadarını söyleyeyim , yakından bile gayet net görüntü var.

Bende Samsung 22" lcd var 2 ms tepki süreli , onunla kıyaslayabiliyorum net olarak. Hiçbir farkı yok oyunlarda bile (özellikle pes 2008)

hanım tam ben oynarken odaya girdi , kimin maçı bu dedi , okadar net yani.

ben bukadar beklemiyordum.

mann

3 Aralık 2007; 18:27:05 

bu tv'yi ben de aldım ve görüntü tek kelimeyle kusursuz. önyargıyla kimse yaklaşmasın türk malı diye, gerçekten görüntü kalitesi olarak tatmin edici..

BarGoS

4 Aralık 2007; 10:31:46 

fiyatı nedir kardeş aldığın ?
armies

4 Aralık 2007; 10:39:37 

899 ytl vergiler dahil , 12 taksit aldım 74 ytl aylık

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010801&CS_Category=_LCD_TV853&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do;jsessionid=c3575aa330d551c6da8c3c254f599d42e22e8301a449.e34RaNmPc38Ta40LbhmQaNqTchaPe50L.1?psi=4498872&shopCategoryId=5709&isSearchResult=true

bu linklerde mevcut , teknosa pahalı , kangurum ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armies -- 4 Aralık 2007; 10:42:27 >

magicool

4 Aralık 2007; 15:18:41 

5m migroslar acıbademde veya kadikoyde var mı?

cunku ben kadikoydeki normal migrosa baktım yoktu

armies

4 Aralık 2007; 16:27:50 

Linklerden (kangurum'dan ) online olarak alabilirsiniz isterseniz sanırım ama görüp alıcam diyorsanız sanırım büyük tansaş ve migroslarda olması lazım.

bymami78

4 Aralık 2007; 17:49:43 

arkadaşlar bırakın bu tv yi 300 ytl daha verin kral televizyon alın.ben bunun i,çin beylikdüzü 5m migrosa gittim kimse suratına bakmıydu iyice inceledim goruntu karelnmeler var dvd de + bulanık mat bir gruntu var + çok dandik bir plastikten yapma.özelliklerine aldanmayın alakası yok çünkü. .bunu almadım ve bir snraki gün toshiba 32c3500p yi vatandan 1200 ytl aldım.şuanda 1600 ama takip edersseniz 1200 müthiş tvler alırsınız

armies

4 Aralık 2007; 18:20:46 

1. Kendi ülkenizin malını (parçalar yurtdışı olabilir çoğu ama esas olarak kendi ülkende montaj) kötülerken 2 kere düşünün.Çünkü ülkeye zarar veriyorsunuz tek cümlenizle.

2. arkasına baksaydın LG panel olduğunu görürdün. Ayrıca yakından bakınca sony bravia'da bile kare görürsün çünkü uydu veya dvd uyumluluğuna göre değişir.

3. Bilgisayar monitöründe 17" te bile piksellenme görülür düşün sen tv'yi 32" yapıp 6,5 ms tepki süresi koyup 4000:1 kontrast verip satışa 899 YTL ye veriyorsun yinede yurdum insanı denemeden bile kötülüyor.

4. Sonuç olarak LCD istiyorsanız BENCE...

ya bu televizyonu alın yada 2008 ortasında laser tv gelecek paranızı ona ayırın geri kalan seçenekler bütçenize zarar derim...

tabi herkezin kendi fikri kendine...

matise

4 Aralık 2007; 18:57:07 

güle güle kullan kardeş

tek dileğim sin K
bymami78

5 Aralık 2007; 0:03:08 

ne lazer televizyonuya kim alabilir onu çıkarken bunları alabilecek bütçe ile. 3 boyutlu tv de gelecekti onu da bekleyem çıkmasını bekleriz bi 3-5 senede modası geçsede alsak diye

Uygarman

5 Aralık 2007; 3:59:02 

bence fiyat çok iyi yau, yani al geç keyfini sür, bu fiyata çok şık bence

plcmn

5 Aralık 2007; 9:16:59 

Ben seg tv alıp almama kararını kullancıların kendisinin verebileceğine inanıyorum. Kağıt üstünde özellikler gayet yeterli. Alıcı gözüyle görüp beğenir ve alır.
2008 laser tv piyasaya çıkar mı belki! Ama hanımını ikna edip 899 luk bir tv almaya giden birinin evine girermi? Kesinlikle girmez.
Bu fiyata gayet mantıklı bir cihaz hemde taksitle..
Benim bu fiyata satılnmasından payım ise, önce seg dip fiyatları belirler diğerleri oraya doğru harekete geçer. Bu demektir ki dolar bu seviyede devam ederse 1000 ytl altında Samsung, Sony veya Toshiba alınabilecek yakında...

Zamanın varsa, her şey gelir geçer,
Her şeyin varsa, zamanın gelir geçer
BarGoS

5 Aralık 2007; 14:21:49