hangı aletı bagladın scart -scarttan da goruntu deısmedı ? ben dvd playerı bagladım 2 den ama guzel gosterdı fakat suan kompanent kullanıyorum scarttan daha ıyı sonuc verdı.
quote:
Orjinalden alıntı: ANIL
monster altın kaplama scart aldım işportadan 3 liraya aldığımdan farklı bi sonuç vermedi....
bilemedim alacaklar herkesi okusun tabiiki
ben toplam memnuniyet yüzdesine katkıda bulunayım....
kangurum.com da kalmamış anadolu yakasında hangi migroslarda var?
şok magzalarınada bakabilirsiniz mesela benim bugun aldıgım magza migrogros degil,şok magzasıydı birbirlerine baglı olmalarına ragmen olmasını beklemiyordum ama varmış
şok magzalarınada bakabilirsiniz mesela benim bugun aldıgım magza migrogros degil,şok magzasıydı birbirlerine baglı olmalarına ragmen olmasını beklemiyordum ama varmış
monster altın kaplama scart aldım işportadan 3 liraya aldığımdan farklı bi sonuç vermedi....
bilemedim alacaklar herkesi okusun tabiiki
ben toplam memnuniyet yüzdesine katkıda bulunayım....
3 liraya aldığınız o ürün çakma ürün olmasın?İnternette ve teknosa'da bu ürün 26 lira ben teknosadan aldım.Özel kutusunda ve kullanma kılavuzu ile beraber aldım.Ve DT bunla bağladım.Normal dangik scart vardı.Monster altın uçluyu takınca görünce bence öbürüne göre daha iyi oldu.Bide ayarlardan dinamik ten çok doğal kullanıyorum.Çünkü kanaldan kanala göre değişiyor.Ama Dvd playerimi philips componet ile bağladım.Görüntü süper.
bende almayi dusunuyorum. arkadaslar urunu inceledim. ama hala tatmin edici cevaplar yok. kimisi pixel mapping var kimisi yok diyo. hdcp uyumlu mu degil mi...
herkes gunumuz sartlarina gore denemis ve tecrubelerini yazmis. deneyen var mi bakalim blue ray disk ile yada hd dvd ile o zaman konusmak lazim. bu kontrast oraniyla 1200:1 ve bu tepkime suresiyle 8 ms hd dvd de ve blue ray disk te takilmadan nasil video seyredilecek merak ediyorum dogrusu.
herkes atip tutmus varsa dediklerimi deneyen oyle yazsin bakalim...
bende almayi dusunuyorum. arkadaslar urunu inceledim. ama hala tatmin edici cevaplar yok. kimisi pixel mapping var kimisi yok diyo. hdcp uyumlu mu degil mi...
herkes gunumuz sartlarina gore denemis ve tecrubelerini yazmis. deneyen var mi bakalim blue ray disk ile yada hd dvd ile o zaman konusmak lazim. bu kontrast oraniyla 1200:1 ve bu tepkime suresiyle 8 ms hd dvd de ve blue ray disk te takilmadan nasil video seyredilecek merak ediyorum dogrusu.
herkes atip tutmus varsa dediklerimi deneyen oyle yazsin bakalim...
2.sayfadaki olte nickli arkadaşın verdigi hd video linkini gormedin galiba
peki o zaman olte cevaplasin eger zahmet olmazsa. kac saat sureyle denedin dostum. hic takilma oldu mu sanirim ps3 ile denedin. hd video mu denedin oyun mu oynadin. takilma karelenme oldu mu acaba...
EDIT : az once 2. sayfadaki olte nin upload ettigi resimlere baktim. hd dvd degil Blade filminin dvd sinin fotolarini koymus. arkadaslar ben gercek hd dvd yada blue ray diskten bahsediyorum.
1. pixel mapping var mi yok mu? 2. hdcp destekliyo mu? 2. gercek hd dvd yada blueray disk goruntulerinde takilma karelenme var mi?
iste asil cevaplanmasi gereken sorular bunlar.
yoksa simdi alirsin 1 sene sonra cope atarsin yada bilgisayarina monitor olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 7 Ocak 2008; 13:40:07 >