1-Gürültü azaltma; normal antenli bağlantıda ekrandaki karıncalanmayı engelliyor/azaltıyor, eğer anten kullanıyorsan kesinlikle kullan derim, kablo tv'de bile kötü çıkan kanallarda çok fayda ediyor, uyduda çok bi faydası yoq
2-Film modu; film izlerken hareketli sahnelerde ekranın pixel pixel olmasını engelleyip tv'nin daha yumuşak geçişler yapmasını sağlıyor, bende bunda çok bi fark göremedim ama yinede açık bırakıyorum
3- bilgisayarı hdmi ile bağladığım için pc modunu şimdiye kadar hiç kullanmadım sanada tavsiye eğer dvi çıkışın var ise carfurdan alacağın 5ytl'lik bir dvi-to-hdmi kablo ile bağla farkı göreceksin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakavuz -- 2 Nisan 2008; 11:57:25 >
Amd X2 3800+@2200mhz , Asus M3A78-EH , Kingston 1024*2 880mhz , Sapphire HD2600 pro ddr3 (o/c cpu:800mhz,ram:1600mhz) Lg 20X DVD-RW , 16X Samsung Dvd, Feel3 Case , Samsung 120 gb sata2 + Seagate 250gb sata2 , goglobal 19'' widescreen , Logitech Keyboard , Microsoft Wireless Mouse , XP Proff Ed. Technics stereo deck + cd player + tuner system Vestel Slim 10 5.1 System Seg 32'' lcd tv Playstation 2 (with component cable) Nokia N95
o kablodan vardı karfurda ama 65ytl idi filipsin ucuz alıcam :) ama o zamanda 1:1 pixelmaping yapmıyor falan dediler acaba ekran kartlarından mı fark ediyor
MSI K7N2 Dual DDR Mainboard*AMD Athlon XP 2100+*384 MB RAM*Asus 256MB ATI9550*Viewsonic VA1912w*LG DVD-ROM*LG DVD-RW Writer*Creative Sound Blaster Auidgy2 Value 7.1*Avermedie *Phone 98 Canon MV 850i Mini DV*Canon Powershot S2 IS*Flexy IEEE1394 Firewire Card*Logitech X-530 SEG 32" LCD TV Logitech Rumblepad 2 Gamepad
rakavuz kardes bende dvı- hdmı bagladım ama pıxelmappıng yapmıyor mkv fılmlerde dvı-vga dan daha ıyı goruntu verıyo ama pıxelmappıng yapmıyor acaba atladıgım bıseymı var
quote:
Orjinalden alıntı: Rakavuz
ben dandik 5 ytl'lik kabloyla gayet pixelmappiyorum
yaw mutlaki 65 ytlikkablonun farkı olacaktır bilmiorum belki netlik açısından ama ben o kadar umursamadım açıkçası...