Hemde nasıl? Ve özellikle son çıkan fujilerde ben bir ileriye gidiş göremedim. Fuji Objektifte nedense işi yokuşa sürüyor. Ve hala S6000FD nin objektif/sensör uyumuna (Tam değil) hala ulaşamadılar ve S100FS' de de işin b...u çıkartmışlar,S9600' ün fotograf kalitesine bile yaklaşılamış. Diğer alt modelleri daha ağzıma bile almıyorum.... S8000FD ve S8100FD ' ye "eh idare eder" derken"Şimdi o da kral !"
quote:
Orjinalden alıntı: Hirotaro
Panasonic ile Fuji bence ortak çalışmalı.
Neden diyeceksiniz ;
Mor saçaklanma gibi konularda Panasonic ,Leicanin ASPH merceği sayesinde büyük üstünlük kuruyor,ama Fujide "vay sen beni saçaklanmada geçersen bende seni ISO da ezerim" diyor (Birde şu pozlama süresi işi tabii)
Fuji Panasonice ISO sırrını vermeli,Panasonicte(leica) ASPH işini Fujiye vermeli. Fuji ile Panasonic piyasayı süpürür böylece
@bipekkan abi,
Fuji bence yanlış ortakla çalışıyor.Olmypus yerine keşke panasonicle çalışsaydı.Aklımda hep FZ50+S6500FD karışımı makina var.Böyle makinaya gözüm kapalı 1000-1200ytl veririm ,birde üstüne helal olsun derim
Mükemmel Pozlama süresi + Müthiş çalışan Mega O.İ.S + Leica ASPH merceği + Fujinin olağanüstü ISO performansı + keskinliği = 6500FD+FZ50 = PanaFuj Çok şeymi istiyorum
(şey birde 28mm den başlasa + 12X optik zoom )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 24 Mayıs 2008; 6:15:47 >