çok daha güzellerini gördüm. bit-tech deki her ayın birincisi 12 yarışmacının katıldığı 2006'nın en iyi kasası yarışmasına bakmanı tavsiye ederim http://www.bit-tech.net/modding/2006/12/17/Mod_of_the_Year_2006/1 Birinci olan dark blade, oldukça uzun bir modding threat, var. 1.5 seneye yakın süren bir çalışma.
Harcanan emek dehşet ama eskitme görüntüsü tam verilememiş. Sanayide orda burda atılı duran hurdalara benzemiş. O kadar emek harcanmış ama sonuç bence sıfır...
Harcanan emek dehşet ama eskitme görüntüsü tam verilememiş. Sanayide orda burda atılı duran hurdalara benzemiş. O kadar emek harcanmış ama sonuç bence sıfır...
adamin amaci zaten eski goruntusu vermek sanki eski caglardan kalmis gibi ben begendim sahsen
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
Emek Güzel Diğer Arkadaşların Dediği Gibi Fakat Bi Cacık Yok Yani O Kadar Emeği Başka Bi Şekilde Harcasaydı Ama Kasada Cacık Yok Klavye ve Mouse Süper Olmuş Klavye Heleki Güzel Bi Fikir...
Hocam gerek oyun incelemelerinde, gerek böyle konularda koyduğun resim sayısına hayranım. Kotayı silip süpürmekten ziyade, tüm ayrıntılarıyla görme şansını yakalıyoruz incelenecek olayın, çok fazla insan yok böyle yapan.
Bir de, google a case modding yazınca çıkan sitelerde öyle modlar varki, aklım hayalim durdu adeta. Hatta "Kasa Modlayanlar ya da Başlayacak olanlar" gibi başlığı olan bir konum olcaktı, pek tutmamıştı açıkcası, onun altında o linkleri paylaşmıştım. Mesela bir arkadaş Windows Xp Professional kutusunu kasa yapmış kendine. Tabi o nası soğicak falan bilemiyorum.