bu ülkemizde de yapılan bir soğutma tekniği. Şaşırılacak birşey de yok bence. Kullanılan malzeme ln2 diye geçen sıvı azot tur ve güzel bir madde valla nasıl açıklarız ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 2 Aralık 2007; 18:06:34 >
bu ülkemizde de yapılan bir soğutma tekniği. Şaşırılacak birşey de yok bence. Kullanılan malzeme ln2 diye geçen sıvı azot tur ve güzel bir madde valla nasıl açıklarız ki
haklısın
cebitte HWA daki abilerle yaptik bunu. Bende izin verildigi olcude azot servisi yaptim edit: link
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 2 Aralık 2007; 18:08:05 >
Ben Açıklıyım Nede Olsa Sertifikam Var Bu İşlerde Ln2 Sıvı Nitrojen Yaklaşık Eksi 220 Derece Sıcaklığında Bulunur Eksi 196 Derece Buharlaşma Derecesidir Uç Overclockcular Örn Bn Kullanır
maddeler hal degistiriken sabit sicaklikta kalirlar.
Ben Açıklıyım Nede Olsa Sertifikam Var Bu İşlerde Ln2 Sıvı Nitrojen Yaklaşık Eksi 220 Derece Sıcaklığında Bulunur Eksi 196 Derece Buharlaşma Derecesidir Uç Overclockcular Örn Bn Kullanır
ya su bolume ne zaman girsem gulme kırizine giriyorum. eyvala
ya su bolume ne zaman girsem gulme kırizine giriyorum. eyvala
obaaa ii yöntem ya ama anakarta eziyet gibi o ln2 ye parnağımızı soksak ne olur???
ln2 ye daldırırsan ne olur bilmiyorum ama karbondioksit motorunun bakır borusuna dokunmuştum - 65 derece civarı idi önce eh pek soğuk değilmiş demiştim sonradan ani bir kas gerilmesi olmuş gibi oldu tabi otomatik çektim elimi sonra orada hoş bir mavi rengin oluştuğunu gördüm hemen buza koymuştuk ısınsın diye :D ama hibişey hissetmiyosun merak etme sonra buzdan çekip yavaş yavaş ovarak ısıtılmaya başlanınca sonsuz sayıda iğne içine saplanıyormuş gibi hissediyorsun ve baya acıyor cidden elini pişiriyorlarmış gibi (bu arada ne işin vardı CO2 motoruyla diye soran olabilir model uçakçılıkda kullanıyordum eskiden) ln2 de bunun daha extreme şeklidir büyük ihtimalle ama onda parmağını kurtarma şansın olmayabilir
Video nun sonunda adam o sıvı azot un içine çiçek atıyor. Sonra onu çıkartıp çekiçle vuruyor. Sonuç paramparça. Aynı şeyi siz parmağınızı soktuğunuzda da olur. Fark eden bir şey olmaz
Video nun sonunda adam o sıvı azot un içine çiçek atıyor. Sonra onu çıkartıp çekiçle vuruyor. Sonuç paramparça. Aynı şeyi siz parmağınızı soktuğunuzda da olur. Fark eden bir şey olmaz
iğrenç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 21 Aralık 2007; 16:27:57 >
ZUNE/SAMSUNG/IPOD/SONY MÜZİK ÇALARLARI İNCELEMELERİM VE KARŞILAŞTIRMALARIM İÇİN TIKLA SONY SR290 KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA PSP FAT(3.90 M33)+2 ADET ORJİNAL SONY MEMORY STİCK PRO DUO 8GB İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630 BLACK ASUS M51SN (PENRYN T9300-NVİDİA 9500GS-2048 MB RAM-250 GB 5400 RPM HDD) 2 Mbit Sınırsız ADSL+Rapıdshare Premium