Şimdi Ara

OLYMPUSTA 62 %84 rogue 100YTL (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet char 62 %84tür.İçinde 7me yakın parası ,1sayfaya yakın elixerları (bugün 10 tane falan elixer düştü :) ) , 1 sayfa elementleri ,silk ile alınan mavi kuşu (61lv) ,silk ile alınan beyaz kurtu , ölü domuz ve maymunu ,64 lük xbowu ,60lık 2tane xbowu ,60lık ve 56lık dagger ,shield vs. var.Charı kasacaktım ama lagdan bıktım satmaya karar verdim char bu haliyle 100 ytldir.İndirim söz konusu değildir.Eğer charı alan olursa zaten ucuz olduğunu anlıyacaktır.Kuş vs. zaten hesaplayın parasını.Charı bursada elden yada ptt havalesi ile gönderebilirsiniz.Ayrıca GDF vardır.1mlik job kıyafetide vardır 2 tane.

Banka

Skiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 14 Aralık 2007; 15:13:41 >

• nasıl buluyosun bu kadar char
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Evet char 62 %84tür.İçinde 7me yakın parası ,1sayfaya yakın elixerları (bugün 10 tane falan elixer düştü :) ) , 1 sayfa elementleri ,silk ile alınan mavi kuşu (61lv) ,silk ile alınan beyaz kurtu , ölü domuz ve maymunu ,64 lük xbowu ,60lık 2tane xbowu ,60lık ve 56lık dagger ,shield vs. var.Charı kasacaktım ama lagdan bıktım satmaya karar verdim char bu haliyle 100 ytldir.İndirim söz konusu değildir.Eğer charı alan olursa zaten ucuz olduğunu anlıyacaktır.Kuş vs. zaten hesaplayın parasını.Charı bursada elden yada ptt havalesi ile gönderebilirsiniz.Ayrıca GDF vardır.1mlik job kıyafetide vardır 2 tane.

Banka

Skiller

hayırlı satışlar furkan güzel dc olmuşun valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

nasıl buluyosun bu kadar char

sende b*ta koy senin de olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizzyy

nasıl buluyosun bu kadar char

Bulurum ben Alıcı varsa buraya yazmaları yeterlidir.
  • Benim char o aslinda

Geçen gün takas yaptik. Kusursuz bir char. Sadece item eksikligi var. Haliyle giderilebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Benim char o aslinda

Eminmisin??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Benim char o aslinda

Eminmisin??

Çaktirma

Zaten sroyu bırakıcam hacim. Ne öle lag dc. Çık dışarı kızlarla yaşa dimi ama.

+ Acc içinde karışık bir 45 level soyunuk char vardir. Pk zevkine varilabilşr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Aralık 2007; 15:19:34 >

• Hea saol.Bugün kaç kere öldüm şimdiye lvl atlamıştım.Char gerçekten çok zevkli kasması vs. Ama lagdan daha tam zevkini alamadım.Kızdım satmaya karar verdim.
  • Hayırlı satışlar Furkan, elinde bir char durmuo valla char gerçekten güzel ve fiyatı da chara göre uygun, hayırlı satışlar..
  • Sende saol.Durmuyo yaw valla ne yapalım ama cidden hiç oyundan zevk alamıyorum kendi pcimde.İnşallah bu charıda satarsam yenileyecem bazı parçalarını.Yoksa böyle olmıyacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Evet char 62 %84tür.İçinde 7me yakın parası ,1sayfaya yakın elixerları (bugün 10 tane falan elixer düştü :) ) , 1 sayfa elementleri ,silk ile alınan mavi kuşu (61lv) ,silk ile alınan beyaz kurtu , ölü domuz ve maymunu ,64 lük xbowu ,60lık 2tane xbowu ,60lık ve 56lık dagger ,shield vs. var.Charı kasacaktım ama lagdan bıktım satmaya karar verdim char bu haliyle 100 ytldir.İndirim söz konusu değildir.Eğer charı alan olursa zaten ucuz olduğunu anlıyacaktır.Kuş vs. zaten hesaplayın parasını.Charı bursada elden yada ptt havalesi ile gönderebilirsiniz.Ayrıca GDF vardır.1mlik job kıyafetide vardır 2 tane.

Banka

Skiller

hayırlı satışlar furkan güzel dc olmuşun valla.

İYİ SATIŞLAR

• Saolasın.Bekliyoruz bakalım.
  • Hayırlı satışlar aynı guildeniz nick RoteX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roan_of_Arc -- 2 Aralık 2007; 18:15:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

ViCeRoY u seçin kendinizden geçin

@Rohan: saolasın.
  • Bu Charı Kim Kastıysa Gerçekten Acıdım Ne Biçim Bişidir Yav
    İnsanlar Tavşan Alamazken Gidip 1 Domuz 1 Tavşan 1 Kuş 1 Beyaz Kurt Almış Neddin Yavvvvvvvvvv
  • quote:

Orjinalden alıntı: kale2

Bu Charı Kim Kastıysa Gerçekten Acıdım Ne Biçim Bişidir Yav
    İnsanlar Tavşan Alamazken Gidip 1 Domuz 1 Tavşan 1 Kuş 1 Beyaz Kurt Almış Neddin Yavvvvvvvvvv

Aslinda o petler diger yan acc den. Bolluk var. Beyaz Kurt bi grabber soyunuk chardan. Digerleri xbowdan

• Hayırlı satışlar.Elinde en fazla kaç ay char durdu?
  • hayırlı satışlar da ne ara aldında sıkıldın satıyon
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.