Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: FAN SESİNİ KISMANIN FARKLI BİR YOLUNU BULDUM...HER FAN İÇİN UYGULANABİLİR...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Cevap: FAN SESİNİ KISMANIN FARKLI BİR YOLUNU BULDUM...HER FAN İÇİN UYGULANABİLİR... Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
özgür_prens

1 Mayıs 2008; 15:21:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

zorlayan fan fazlaelektrik harcarbant olayı kolay gelsede doğrusu dirençte deyildir psu nun içinde 3 ad volt alternafimiz mevcuttur 5-7-12 kırmızı - siyah 5 v / sarı - kırmızı 7 v / sarı - siyah 12 v fanın kanatlarına bant sarana kadar bu kablolara bağlar bant sararım daha iyi ayrıca fizik kurallarınada dikkat etmeli dairesel dönen her nesnenin merkez kaç kuvveti vardır 1000 rpm de 1 gram hata fanın çabuk bozulmasına neden olur hiç kızmayın ama fizik kanunları inatçıdır.

CORE 2 DUO E 8400 / @ 4000 MHZ , 2x1 gb CORSAİR 1066 , GIGABYTE P35 DS3R REV.2.1 -ATİ X 1950 PRO
cemil83

2 Mayıs 2008; 19:48:08 

FAN AĞIR DÖNERSE AZ HAVA ÜFLER BUNU UNUTMAYALIM.

26594436582
c@do

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Mayıs 2008; 22:23:09 

arkadaşlar en iyisi fanlarla arkadaş olmak onları sevince sesinden rahatsız olmuyorum hatta pcyi açınca onlarla birlikde wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup bip bile diyorum

C@do
Samuray_Türk

2 Haziran 2008; 17:18:45 

benim için cpu fanı biraz sessizlessin yeter saolun
shadow006

3 Haziran 2008; 15:33:23 

Fanın fiziki yapısına zarar verirseniz, fanın aerodinağinede zarar verirsiniz buda performansta çok büyük kayıplar demek. (bknz. kaş yaparken göz çıkarmak) Eğer fanınız çok sesliyse voltajın değerlerini değiştirin.

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
tosunpasa

25 Haziran 2008; 16:03:41 

bant olayı hariç begendim ama onada 7 volt baglama fikrine katılıyorum.. hem kolayca yapılabilir hemde yapış yapış 2 saat ugraştırmaz.

x52x

29 Haziran 2008; 1:22:32 

quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

güzel düşünmüşsün cidden de zaten psu nun genelde artık fanları molexli oldu küçük molexler var. onlara direnci çaktınmı iş bitiyo zaten

Yinede tebrikler güzel noktadan yakalamışsın fanı

aQua~MaDooR`

2 Temmuz 2008; 15:40:50 

güzeL yöntem denedim gayet güzeL çaLışıo

==|::::::::::> 3D AURORA 570 MoD`<::::::::::|==

ऐ aQua~MaDooR` & AvriL ऐ
Shinning Star

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 18:54:09 

kat kat bant yapıştırınca vibrasyon ve dolayısıyla ses daha da artar bence.

masterabi

11 Temmuz 2008; 0:42:50 

fan kanatlarını bantlayarak fanı zorlamış olursun buda fanın ömrünü azaltır ve güç kaynağına extra yük demektir. örneğin standart fan 200 ma çekiyorsa kanatlarını batlarsan 400ma gibi bi akım çekicektir.haliyle fan bobinleri zamanla zarar görecektir. en iyisi voltaj kontrolle kontrol etmektir...

bumin1

11 Temmuz 2008; 8:51:44 

quote:

Orjinalden alıntı: pillout

Eğer bulunan yöntem bizi yüksek ücretler harcamaktan kurtarsa idi üzerinde düşünülmeye geliştirilmeye değer derdim. Gerçi bu haliyle de üzerinde düşünmemizi sağladığı için arkadaşa teşekkür ederim. Lakin güç kaynağı fanının sesinden rahatsız isem, güç kanağını açmış ve fana ulaşmışken, o fanı sessiz bir fan ile değiştirmeyi tercih ederim.

Tamamen Katılıyorum.

Said6

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 15:45:02 

Konuyu hortlattım ama neyse bence hayatımda duyduğum en saçma yöntem onun yerine al bir fan kontrolcüsü kullan ne diye uğraşacan böyle saçma işlerle

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Cevap: FAN SESİNİ KISMANIN FARKLI BİR YOLUNU BULDUM...HER FAN İÇİN UYGULANABİLİR... Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu
HIS Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan ABA ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç