Şimdi Ara

Motorola E serisine yeni soluk: 3G Motorola E1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Motorola oldukça sükse yaptığı E398 ardından bu seriye 3G E1000 modeliyle desteğini sürdürüyor.

    Motorola E1000 ülkemizde henüz satışa sunulmayan diğer pek çok Motorola telefon gibi çift kameraya sahip. Çift kamera ilk başta kulağa garip gelse de bence oldukça mantıklı bir seçim olmuş (en azından aynalı çözümlere göre). Kameraların ilki arka yüzeydeyken diğeri ön yüzde ve her ikisi de farklı çözünürlüklere sahip. Telefonun arkasında kalan ana kamera 1.2 MegaPixel yani 1280 x 960 çözünürlüğe sahipken (8x Zoom) üstteki resimde göreceğiniz gibi hemen ekranın üstünde yer alan kamera ise sadece 640 x 480 (VGA) çözünürlük sunuyor. Ön yüzdeki VGA kamera önemli bir işleve sahip: 3G ağlarda görüntülü telefon konuşmalarında sizi o çekiyor : ) Arkadaki kamera aynı zamanda flaş ve ışık kaynağı görevi üstlenen bir LED'e de sahip.

    Ekran demişken hemen onun da özelliklerini belirtelim:  262000 renk ve 240 x 320 çözünürlük !

    113 x 54 x 20mm (Y/G/D) ölçülerindeki telefona bu büyük ekranı sığdırabilmek için olsa gerek Motorola yine resimde gördüğünüz gibi joystick'i alışılagelmişin dışında bir yere yerleştirilmiş: 2 ve 5 tuşlarının arasına...

    Bu garip yerleşim belli ki biraz alıştırma gerektirecek ama neyse ki ekranın yanına konmuş pek çok görevi tek tuşla gerçekleştirmeyi yarayan kısa yol tuşları büyük kolaylık sağlıyor.

    Telefon aynı E398 gibi MP3 çalar olarak kullanılabiliyor ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla beraber tüm bunları değiştirilebilir TransFlash bellek kartlarında tutabiliyor. TransFlash kartları şu an için en fazla 128MB kapasiteye sahip olsalar da önümüzdeki bir kaç ay içinde 512MB modellerinin satışa sunulması bekleniyor. SanDisk TransFlash kartları SIM kartlarının yaklaşık 2/3 büyüklükleri daha doğrusu küçüklükleriyle şu an pazardaki en küçük bellek modül standartlarından birisi. Mini SD platformu üzerine kurulu olması SD adaptörüne takılıp tüm SD bellek okuyucularınca kullanılabilmesini olanaklı kılıyor.

    TransFlash sıklıkla takılıp çıkarılabilecek bir bellek türü olmadığından E1000'i bilgisayarınıza bağlayabilmeniz için Kızılötesi, Bluetooth ya da Mini-USB (5 pin) alternatiflerinden birisini seçebilmeniz mümkün.

    E1000 bu sınıftaki olmazsa olmazları da bünyesinde barındırıyor: J2ME, MMS, EMS, Titreşim, POP3/SMTP/IMAP4 e-posta desteği, IM, Tri-Band, WAP 2.0, ...

    Bunlar haricinde E398 ile tanıştığımız 3D Stereo hoparlörler yine E1000'de yerini almış. Fakat bu özellikte herhangi bir gelişme söz konusu değil: hoparlör hala 22 KHz.

    Bunlar haricinde telefon operatör desteği gerektiren ve bildiğim kadarıyla Türkiye'de henüz verilmeyen ilginç bir özelliğe daha sahip: AGPS ! Assisted yani Yardımlı Yer Belirleme Sistemi sadece GPS uydularından aldığı veriye dayanarak yerinizi belirlemek yerine işin içine baz istasyonlarını da katarak çok daha küçük yanılma payıyla kesin yerinizi belirleyebiliyor. Belki bir cep telefonu için çok gerekli biz özellik değil ama bulunması oldukça hoş.

    Henüz Türkiye'ye resmi kanallarla girmeyen ve satılıp satılmayacağı konusunda bilgi sahibi olmadığım bu telefon özellikle İngiltere'de 3G hizmeti sunan operatörler tarafından kontratlarla beraber kullanıcılara uygun fiyatlara veriliyor.

    » TrustedReviews

    E1000 hakkında ayrıntılı bilgi almak için telefonun resmi sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    Sayfanın Linki : http://direct.motorola.com/ENG/Web_full_specs.asp?Country=GBR&language=ENG&productid=29265








  • türkiyede satilmayan telefona telefon demem vitrinde görmedikce
  • guzel gozukuyo ama ıncelemek lazım
  • sx1 e benziyo tasarım olarak işletim sistemide çoçok iyi değil ....ekranı 262 bn renk o yönden iyi 8x zoom başka artısı yok şuanda piyasadaki diğer tellere göre
  • ya arkadaşlar benim anladım kadarıyla bu telde symbian yok ama bazı sitelerde ve giittigidiyorda symbian 7.0 war demişler nası oluyo ?
  • fiyatı nekadar olur bu aletin?
  • fiyatı nekadar olur bu aletin?
  • pahalii olur bana gore
  • tr icin zor zostum zor
  • pahalii olur bana gore
  • görüntülü telefon yaklaşırken zaten ya böyle bir çözüm bulacaklardı yada 360' döndürülen kameralar konacaktı yakında böyle çift kamerayı nokiadada görürseniz şaşırmayın
  • türkiyede satılmıyorsa isterlerse bilmem ne yapan telefon çıkarsınlar bizi ıilgilendirmez....!

    şakadır biryanadır ama bu telefon güzel özellikleri ile motorola imajını tazeler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VXR

    türkiyede satılmıyorsa isterlerse bilmem ne yapan telefon çıkarsınlar bizi ıilgilendirmez....!

    şakadır biryanadır ama bu telefon güzel özellikleri ile motorola imajını tazeler




    İMAJMI var motorolada
  • imajı yeni yeni oluşuyor bence kesinlikle iyi yolda gidiyor ....
  • güzel telefon...
  • nokianın böyle telefonu varmı bazıları sırf nokia olmadığı için sevmiyor böyle telefonları ne güzel telefon işte.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fatihx

    ya arkadaşlar benim anladım kadarıyla bu telde symbian yok ama bazı sitelerde ve giittigidiyorda symbian 7.0 war demişler nası oluyo ?
  • Bu telefon da symbian OSV7.0 mevcut. http://www.symbian.com/phones/index.html#a1000
  • motorola ailesinin şu ana kadar gördüğüm en iyi ve en karizmatik telefonu.

    siyah da çok yakılmış bu telefona. türkiyeye seneye anca gelir o zamana kadar da sony,nokia emsallerini çıkartır zaten

  • ordaki a1000 abi bu e1000 yani bu telde symbian yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.