Şimdi Ara

İSKİ buluşmaya neden gelmedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yıllarca emek verdiğim, projeler ürettiğim, gönülden bağlı olduğum Donanımhaber web sitesi ve forumlarından site sahibi Gün Oksay'ın son dönem tutumlarından dolayı oldukça soğumuş ve hemen ardından da istifa etmiştim biliyorsunuz...

son dakikada aldığım haber ile kendisinin de bu toplantıya katılacağını öğrendim ve gelmekten vazgeçtim...

öte yandan,

DH Forumları ile alakalı olarak artık böyle yapıcı ilişkiler içerisinde bulunmaktan son derece soğuduğumu da herkesin bilmesini isterim...

saygılarımla

• ama bunları yaparken hiç düşünmedin sensiz buluşmanın tadı kaldımı???? buluşan insanlar ne derece kaynaşabildi???kaynaşanların sonu ne oldu???
  • noldu hocam sımdı kımse bulusmadımı ıskı hocam sen nıye kızdın bu mıllete bu kadar ya
  • hmmm, bu durumda gun'in aciklamalarini bekliyoruz ISKI. sen uzulme, bu forumdaki hocalarin tamami senin arkanda. ben de dahil seni aramizda gormekten kivanc duyariz. sen bakma ona, 3. istanbul bulusmasi organizasyonu yakinda duzenlenir. hem diyelim ki o da katiliyor olsa ve 30 kisi gelse, bir kisiyi 30 kisiye heba mi edecen.. sen bir kosede o bir kosede oturur iste.. ben de gelirsem tam ortada otururum. forumun uzerime cullanmasi kolay olur.

• Tüh tüh tüh. Vah vah vah
  • çokta bili bili
  • çokta bombili
  • yöneticiler adına sevindim

soğuduysan artık girmesen diyorum donanımhabere!!!Oylama yapalım....
  • iski suçu biraz da kendinde aradın mı
  • tüh tüh tüh tüh , yazıkkk
  • iski ceza yigeceni anladı heralde mesajı silmis..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

sevgili arkadaşlar,

yıllarca emek verdiğim, projeler ürettiğim, gönülden bağlı olduğum Donanımhaber web sitesi ve forumlarından site sahibi Gün Oksay'ın son dönem tutumlarından dolayı oldukça soğumuş ve hemen ardından da istifa etmiştim biliyorsunuz...

son dakikada aldığım haber ile kendisinin de bu toplantıya katılacağını öğrendim ve gelmekten vazgeçtim...

öte yandan,

DH Forumları ile alakalı olarak artık böyle yapıcı ilişkiler içerisinde bulunmaktan son derece soğuduğumu da herkesin bilmesini isterim...

saygılarımla

• quote:

Ben 8-10 yerde senin kovulduğunu duymuştum.
    Demek onlar kovmadı, sen istifa ettin hee?

• quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

quote:

• vallaha ben bulusmaya gıttım.gercı erken cıktım bazı nedenlerden dolayı ama..iski gelmeyınce sankı daha eglencelı oldu.gırgır samata felan
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

iski ceza yigeceni anladı heralde mesajı silmis..

ben hiçbirşey silmedim.

quote:

Orjinalden alıntı: ramgen

nerde duydun ? eğer bir iddiada bulunuyorsan somut ve net olmalı değil mi ? aksi halde dedikodu oluyor seninkisi...
    "yaa ramgen için terbiyesiz diyolar. duydum." desem olur mu şimdi !?!? olmaz

• Böyle mazaret olmaz gelicam deyip gelmemeye. İnsanın ağzından söz bir kere çıkar.
  • banane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: icg

Böyle mazaret olmaz gelicam deyip gelmemeye. İnsanın ağzından söz bir kere çıkar.

biz de söz vermek .öt vermeye benzemez derler
  • ayrıca gene diyorum

cokta bili bili
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.