Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS HD3870 Kutu ve içerik ( Pro Street Eklendi... )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: ASUS HD3870 Kutu ve içerik ( Pro Street Eklendi... ) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 12:11:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

aa karıştırmışım ve şaşırdım
toprağın ve yeşilin rengini daha iyi veren bu ssde 8800 müş...
dağdaki kaplamaların focustan olduğunu düşünüyorum..çünkü baya bir zoom farkı var her2resme bakılırsa...
sadece bir tek o çitlerdeki kaplamaların anlamı kaldı açıklanamayan sanırım...

8800 gt
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

HD3870

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Aralık 2007; 12:16:30 >

CeOfFuture

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 12:11:52 

hala boyle bir goruntu farki olusacagina inananlar icin bunu alinti yapiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

2900 xt test sistemi

Vısta ultımate 32 bıt
X6800 3.6 GHZ
2900 XT 830_1030

8800 gt test sistemi

vista ultimate 32 bit english
e4300 @ 3.2 ghz

8800 gt 720/1728/999

oyun ayarlari

1280 pixel hepsi high 4x aa

save dosyalari

http://rapid+share.com/files/68927821/saves.rar

mybka abimizin verdigi 2900 xt resimleri

http://rapid+share.com/files/68883388/crysis.rar.html

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

8800 gt

2900 xt

Ölümü Tatmayacağını Düşünüyorsan Yanılıyorsun
Tum Paylasimlarim ve Cabasi
kaan84

7 Aralık 2007; 12:24:50 

CeOfFuture

kardeşim ne acayip adamsın sen ya o dönemde hotfix yoktu sonra 7.11 yoktu gitmiş 2900 le mukayeli ss ler taşımışsın bi arkda sayfada 2 kartı kullanan adam var acıklama yapmış kocaman alıntı yaptım , üstelik üstteki "Technics" alıntısındaki tahta citlere bak hala daha fark yok diyor niye yalan söğlüyorsun ki anlıyamıyorum gözün görmüyormu ki acaba

adacay

7 Aralık 2007; 12:54:38 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Aşağıdaki 2 ss'de biraz fark var, ama aynı nokta değil sanki.. Ayrıca AF ayarları farklı mı 2 kartın? Farklı değilse gt daha kalite görüntü ve daha fazla fps vermiş..

3870

8800gt

hala sacma sapan olan araba resmini gosterip anlamamaya israr ediyorsunu

o zaman bu daglara bakin bu na ne diyeceksiniz

size dedigim gibi oyun ilk acilista goruntu aninda gelmiyor ve erken cekilmis resim bunlar

nese siz devam bu kafa ile

Öncelikle "saçma sapan", çok tarafsız ve açıklayıcı olmuş. İkinci olarak, gösterdiğin dağ ile alakalı sorduğun soruya bir önceki mesajımda cevap vermiştim. Soruyu, cevap almak için soruyorsan mesajımı okumalıydın. Bilgi işimize yarayınca doğru işimize yaramayınca "saçma sapan" oluyorsa burada tarafsızlıktan söz edilemez.

quote:

size dedigim gibi oyun ilk acilista goruntu aninda gelmiyor ve erken cekilmis resim bunlar

Bunu kanıtlayabilir misin? Aynı şeyin Ati kartlarınca da yapıldığını kanıtlayabilir misin?(hotfix'i yükledikten sonra elde edilen görüntülerle konuşmamız gerektiğini hatırlatırım). Mignightkiss görüntü alırken yanında mıydın? Yanındaysan niye uyarmadın? Değilsen nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun?

Ayrıca görüntü farkını hem nVidia, hem Ati kullanarak görmüş insanlar için ne diyeceksin (Örnek: Cenova). Onlar da hala hayal mi görüyorlar.

Biraz daha tarafsız olmak gerçekleri görmek açısından daha faydalı olacaktır.

MiDNiGhTKiSs

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 13:04:29 

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

CeOfFuture

kardeşim ne acayip adamsın sen ya o dönemde hotfix yoktu sonra 7.11 yoktu gitmiş 2900 le mukayeli ss ler taşımışsın bi arkda sayfada 2 kartı kullanan adam var acıklama yapmış kocaman alıntı yaptım , üstelik üstteki "Technics" alıntısındaki tahta citlere bak hala daha fark yok diyor niye yalan söğlüyorsun ki anlıyamıyorum gözün görmüyormu ki acaba

arkadaslar ben o kısmı gözden kacırmısım gece vakti pek inceleyememisim o çitlerdeki kısımlar ceofuture arkadasımızın dediği gibi oyunun tam yüklenmemesinden %100 cünkü iki kart ilede load yaptıktan kısa zaman sonra ss almıstım orda az beklemişim sanırım akşam tekrar aynı sekilde aynı yerden ss verip karsılastıracağız ayrıca o kadar grafik farkı var diyebilmek cok enteresan o kdar görüntüde oyle bir fark yoktu orda o kadar olması sizede garip gelmedi mi ? Neyse aksam tekrar yeni bir ss alacağım ona göre bakar, değerlendirirz ...

Intel Quad Core Q6600@3,6 GHz Günlük ( 1,575 v ) |.::.| ZeroTherm BTF 90 Cpu Cooler |.::.| MSI P35 Platinium (Bios 1,8 )|.::.| 2 X 1 GB OCZ Flex CL3 Dual Kit 3-4-3-12 / 800 MHz ( 2,2 v.) |.::.| ZOTAC 8800GT 512 MB 256 Bit |.::.|( 721/1750/2050 Günlük ) - PNY Quadro FX570 // ( Zalman Fatal1ty FC-ZV9 )|.::.| 250 GB Seagate ST3250410AS + W. Digital Raptor 150 GB |.::.| TAGAN 530 Watt 2 Force |.::.| FEEL HURRICANE AI03 SİYAH Kasa |.::.| Creative Audigy2 ZS Platinium |.::.| Logitech Z5500 |.::.| Logitech G5 Gamer Mouse|.::.| Logitech G15 Klavye|.::.| Logitech ChillStream Pc Joystick |.::.| Eski Nick FeNoMeNMaN
CeOfFuture

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 13:12:54 

quote:

Orjinalden alıntı: adacay

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

Aşağıdaki 2 ss'de biraz fark var, ama aynı nokta değil sanki.. Ayrıca AF ayarları farklı mı 2 kartın? Farklı değilse gt daha kalite görüntü ve daha fazla fps vermiş..

3870

8800gt

hala sacma sapan olan araba resmini gosterip anlamamaya israr ediyorsunu

o zaman bu daglara bakin bu na ne diyeceksiniz

nese siz devam bu kafa ile

Öncelikle "saçma sapan", çok tarafsız ve açıklayıcı olmuş. İkinci olarak, gösterdiğin dağ ile alakalı sorduğun soruya bir önceki mesajımda cevap vermiştim. Soruyu, cevap almak için soruyorsan mesajımı okumalıydın. Bilgi işimize yarayınca doğru işimize yaramayınca "saçma sapan" oluyorsa burada tarafsızlıktan söz edilemez.

quote:

Bunu kanıtlayabilir misin? Aynı şeyin Ati kartlarınca da yapıldığını kanıtlayabilir misin?(hotfix'i yükledikten sonra elde edilen görüntülerle konuşmamız gerektiğini hatırlatırım). Mignightkiss görüntü alırken yanında mıydın? Yanındaysan niye uyarmadın? Değilsen nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun?

Ayrıca görüntü farkını hem nVidia, hem Ati kullanarak görmüş insanlar için ne diyeceksin (Örnek: Cenova). Onlar da hala hayal mi görüyorlar.

Biraz daha tarafsız olmak gerçekleri görmek açısından daha faydalı olacaktır.

bu karti cok iyi biliyorum ve bu oyunu bitirdim
boyle bir goruntu olusamayacagina eminim

o yuzden %100 diyorum loading olmadan alinmis resimler

aksam tekrar koyunca zaten goreceksiniz

Ölümü Tatmayacağını Düşünüyorsan Yanılıyorsun
Tum Paylasimlarim ve Cabasi
adacay

7 Aralık 2007; 13:21:40 

quote:

Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

CeOfFuture

arkadaslar ben o kısmı gözden kacırmısım gece vakti pek inceleyememisim o çitlerdeki kısımlar ceofuture arkadasımızın dediği gibi oyunun tam yüklenmemesinden %100 cünkü iki kart ilede load yaptıktan kısa zaman sonra ss almıstım orda az beklemişim sanırım akşam tekrar aynı sekilde aynı yerden ss verip karsılastıracağız ayrıca o kadar grafik farkı var diyebilmek cok enteresan o kdar görüntüde oyle bir fark yoktu orda o kadar olması sizede garip gelmedi mi ? Neyse aksam tekrar yeni bir ss alacağım ona göre bakar, değerlendirirz ...

nVidia'nın kullanıcılar tarafından fark edilmeyeceğini iddia ettiği "optimizasyon"larıyla meşhur olduğunu bilmiyorum biliyor musun? Fark edememek, olmadığını göstermez. Ama göstermek, varlığı için yeterli bir delildir. 320 mb 8800 gts'm ile Crysis maceralarımı biliyorum. GPU testinde su yüzündeki yansımaların gerçek zamanlı değil atlayarak yenilendiğine şahit olduğumda ilk önce oyuna kusur bulmuştum. Daha sonra oyun isminin değiştirilmesiyle bunun düzeldiğini öğrenince nVidia'nın eski günlerini hatırladım. Bunu tabiki anlık görüntü ile göremezsiniz, hareketli olması gerekir. Zaten bu "optimizasyonlar" gece ve gündüz gibi belirli olsaydı o zaman nVidia alan kalmazdı herhalde. Ama görüntü kalitesi konusunda içinin rahat olmasını isteyen ve kusursuzluk arayan birisinin bu konularda adı iyi anılmayan bir markayı tercih etmesi kolay olmayacaktır.

Bu arada Midnightkiss, aynı yerden ss alman çok birşey değiştirmeyecektir(eğer yine görüntü sorunları olursa o zaman başka) çünkü bu "optimizasyon"ların ne zaman neye göre yapıldığını nasıl bilebiliriz? Bu arada dokular sadece oyun yüklenirken değil, oyun içinde de belirli aralıklarla vram'e yükleniyor, dolayısıyla eğer yükleme ile alakalı bir sorunsa başka zamanlarda da bunun karşımıza çıkmayacağı nasıl temin edilebilir?

Benim düşüncem, nVidia'nın bu "optimizasyon"ları kullanıcının tercihine bırakması yönünde. Tercihler kişiseldir tabi..

adacay

7 Aralık 2007; 13:28:02