Herkese merhaba ürünü yaklaşık 5 gün önce vatandan aldim hemen eve getirip kurduktan sonra ölü pixel testinden geçirdim şükür çıkmadı.. !..Birkaç gün inceledikten sonra yorum yapayım dedim!..Dvi çıkıştan kullandim gercekten bayağı net görüntü..2000:1 contrast orani var 5ms..!..Bir çok şeye göre yeterli denebilir.!..call of duty2 online oynayan birisiyim hemen denemeye koyuldum ati radeon 9550 256mb/128bit ekran kartim,amd sempron 3000+ ve 512mb ram var cok da yeterli sayılmaz hatta bu mönitöre göre sayılmaz ..!Neyse oyunu 1024 çözünürlükte antialiasing full hersey full takilmadan cok rahat şekilde güzelde bir görüntüyle oynuyorum..!..Yani performans bu oyunda süper aynı şekilde iyi bir sistemle call of duty 4 de böyle olur sanırım..!..Ondan sonra pes2008 e geçtim herkesin merak ettiği ghosting olayına baktim oyunun çözünürlüğü 1024*768 medium da gayet akıcı oynandi test edildi ve ghosting olayının olmadığını söyleyebilirim ara sıra ufak kırılmalar oluyor özellikle kaleci degajlarında oda normaldir diye düşünüyorum..!..strateji olarak age of empires 3 ve conquerors denedim onlardada en ufak bir soruna rastlamadim..!..yani atlilar fln koşarken arkadan 2nci bir atlı takip ediyormuş fln gibi bir şey olmuyor .!gayet güzel ve akıcı..mönitörün parlaklığı felan gerçekten bayağı guzel brightness ile contrast ı 40 larda kullanıyorum yeter göze hitap ediyor..!..Renklerde çok canlı oyunlardan screenshot masaüstünden screenshot ve disardan görüntü resimlerini koyacagim bi ara..!..Lg yi tercih etçeklere öncülük etmiş olurum böylelikle..!..
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
artilar eksiler(kisisel gorus)..!!!
(+) Bir genelleme yaparsak bir 20" widescreen monitorle yapilabilecek her sey de ust duzey bir monitor yani soylemeye gerek yok yanliz tek eksisini asagida yazdim... (-) panelin etrafindaki plastik kaplama cok kaliteli degil...
emeğine sağlık,bide bazı lg kullanıcılarının şikayet ettiği, bi süre çalıştıktan sonra,ısınmadan dolayı, monitör köşelerinden çat-çut sesleri duyduğun oldumu hiç bu arada backlight olayı nasıl bu modelde...
hayır, backlight derken yani ışık süzmesi varmı, mesela açılırkende belli olur yada siyah ekrandayken beyaz ışık süzmeleri olur...gerçi şuanda backlight olmayan lcd yoktur ama bu modelde ne kadar vardır,onun için sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 30 Kasım 2007; 0:59:13 >
hmmm...yok hayır oda rahatsiz etmiyor diyeceksin bukadarda olamaz artık ama öyle Gerçekten f/p süper umduğumu buldum..!..Tercih etsemmi dersen?.. edebilirsin..