Ve analizimiz ekranımıza geldi görüldügü gibi fixlenmesi gerken satırlar satır başlarında ünlem işareti veya sarı çarpı şeklinde
belirtilmekte sagtarafda verilen renkli degerler ise dosyanın güvenli olup olmadıgı belirtiyor ayrıca en sagda dosyanın bilgisayarınızda
azda olsa hangi görevde çaliştıgını ve güvenligi hakkında bilgi veriyor.. ve fix ekranında yapılacak işlemler;
size verilen analiz sonucuna göre satır numaralarını yukardaki şekilde gösterilen yerde bulun ve yanındaki kutucugu tıklayın en son olarak altta bulunan[ fix checked ] butonuna tıklayın
*İngilizcenize ve bilgisayar bilginize pek güvenmiyorsanız veya satırların neyi ifade ettigi hakkında bir fikriniz yoksa sorun oldugundan eminolan satırlar
dışındakilere pek bulaşmayın derim, zaten size sorun yaratan dosyaları veya virüsleri yada anasayfanıza yapışan adresleri ismen tanıyıp bu loglarda
görebilir ve rahatlıkla fixleyebilirsiniz...
msn den kendini başkalarına yollayan virüsleri siliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 22 Şubat 2008; 11:57:19 >
Daha bu akşam denemek için birini indirdim, amacım Trend Micro PC-Cillin ne gibi hareket edecek diye merak ettim Sonuç: Dosyanın içeriğini havada sildi. Dosyayı açtım ve beklediğim gibi içini boşaltmış .rar uzantılıydı. 77kb dosya olmuş 1kb
Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
Daha bu akşam denemek için birini indirdim, amacım Trend Micro PC-Cillin ne gibi hareket edecek diye merak ettim Sonuç: Dosyanın içeriğini havada sildi. Dosyayı açtım ve beklediğim gibi içini boşaltmış .rar uzantılıydı. 77kb dosya olmuş 1kb
Şu ana kadar hiç bir virüs, link veya dosyasına basmadım, almadım
Benden virüslü mesaj aldığını söyleyen arkadaşım da olmadı
Her gun listede en az 25 kişi online oluyor
My System : LG E500 GA290T NoteBooK - C2 Duo T5250 1,5 GHZ 2 MB 667 Mhz - 2 GB DDR2 667 Mhz 120 GB - GM965 128 MB 1280 x 800 - DVD RW - BT - 1,3 Kamera - SamSunG DVD P247 - GrundiG 2x30 W SuNnY 9030 CI - Sony DSC_P93 - BigBoY 4GB - AveA K790 - 512 MB - Log W.Less LX-7 ŞAMPİYON FENERBAHÇE [ I've been in this Forum since 09 Jan 2002 ]
ben 3-4 defa kabul ettim dalgınlığıma geldi ama nod32 uyarınca farkettim tabii devamında biraz paranoya yaptım acaba birşey olmuşmudur diye ama birşey çıkmadı. Böyle sorunları olan arkadaşlara da kaspersky yüklemelerini söylüyorum trial da olsa bir yüklemek yetiyor düşüncesiyle çoğu arkadaşa yüklettim maksat bir daha bulaşmasın
Msn Format Atma:
Adımlar:
# Program Ekle/Kaldır’dan MSN Messenger‘ı kaldırın. # Application Data klasörünü silin.(emotican avatar ve diğer ıvır zıvırın saklandığı klasör) * # C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin. # Başlat’a tıklayın, çalıştır’a tıklayın,”regedit”yazıp enter’a basın. # Aşağıdaki anahtar adlarına kadar gelin ve onları silin.
# MSN Messenger‘ı tekrar kurun # Application klasörünün yolu:
Eğer XP/2K kullanıyorsanız: C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ (’xxxx’ yazan bölümde windows oturum açma adınız olacak) Windows 98 kullanıyorsanız: Belgelerim\MSN Messenger\ ya da (muhtemelen) C:\Windows\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ ———————————— Not: Bu klasör gizlidir görüntüleyebilmek için Denetim masasından “Klasör seçenekleri” “Görünüm” “Gizli dosya ve klasörleri göster” seçeneğini seçip “Uygula” demeniz gerekir.