Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Lian-Li PC-007 FB Plus II İncelemesi + Enermax Chakra Karşılaştırması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Lian-Li PC-007 FB Plus II İncelemesi + Enermax Chakra Karşılaştırması Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 14:14:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Kasa büyük arkadaşım tabii anakartta çok büyük değil fakat kasa hakikaten büyük.
İşlemci soğutucusunun köprülere herhangi bir etkisi yoktur sanmıyorum pasif bir soğutucu çünkü bu arada herhangi bir yere deymiyor sana öyle gelmiş sanırım herhangi bir yeri nasiplendirmez zaten devasa fanımız oraları itina ile soğutur hiç merak etme.
Bu fanımız Lian-Li nin 25 cm lik fanı aynı Enermax Chakrada olduğu gibi devasa bir fandır.Anakartın soğumasında işlemcinin soğumasında ve tabiiki ekran kartının soğumasında zaten geriyede bir şey kalmadı kısacası tüm sistemi soğutmada son derece başarılıdır

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
Quasimodo

12 Aralık 2007; 14:36:28 

@ MagicHell hocam dediğin gibi ben ilerisinide düşünüyorum çünkü artık yaşımız aldı gidiyor üniversite bitince bu kadar çok ilgilenemem ve de vakit ayıramam olmuşken bütçemi zorlayacak güzel birşey olsun diyorum:)

@Mustafa600 herhangi bir bilgin var mı peki bu psu hakkında sende alacağım demişsin ses konusuna fena halde takığım ve de bu aralar çok fazla download yapıyorum ama geceleri sanki traktör çalışıyor odamda:))

@Merzah üsttede söyledim hocam ama bir daha sanada söyliyeyim gerçekten zorlayabilirim bütçemi fakat çok aşırıya da kaçamam:) banaönerebileceğin "sessiz" psuların linklerini yollayabilirsen çok ama çok memnun olurum bir de eğer bulduğum fsb iyiyse ki bu konuda Mustafa hocamın da cevabını merak ediyorum onu direk alırım çünnkü fiyat/performans ı makul geldi ama yine de dediğim gibim psu dan anlamadığımı farzederek beni yönlendirmenizi rica edeceğim

inventus u aradaım 1 ay içinde ancak gelebileceğini söylediler bildiğini bi kaç yer daha varsa ve söyleyebilirseniz memnun olurum bende araştırmalarımı derinleştireceğim çok teşekkürl ederim tekrar ilginiz için

son olarak gerçek değerler ve görünen değerler gibi bi durum var anladığım kadarıyla bu fsb nin psu su gerçek 700 watt dır değil mi?

Mustafa*

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 14:40:53 

benim fikrim bu kasaya ayrıca pasif soğutma takmaya gerek yok
bu sadece kendi görüşüm şahsen takmam ama gerekiyordur olabilir o başka

Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 14:46:12 

Ben sana araştırmalarım sonucu sessiz ve performanslı denilen pusların linklerini veriyim :

BE QUIET!

SILVER STONE

ENERMAX

Bunların haricinde OCZ, ASUS ve FSP var gördüğüm duyduğum.Bunlarıda BURADAN bakabilirsin.
önerim bu markalardan birini alman olacaktır.Bütçene göre sen seç ve tabii ki ihtiyacın olan watt ıda

Mustafa*

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 14:47:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Quasimodo

@ MagicHell hocam dediğin gibi ben ilerisinide düşünüyorum çünkü artık yaşımız aldı gidiyor üniversite bitince bu kadar çok ilgilenemem ve de vakit ayıramam olmuşken bütçemi zorlayacak güzel birşey olsun diyorum:)

@Mustafa600 herhangi bir bilgin var mı peki bu psu hakkında sende alacağım demişsin ses konusuna fena halde takığım ve de bu aralar çok fazla download yapıyorum ama geceleri sanki traktör çalışıyor odamda:))

@Merzah üsttede söyledim hocam ama bir daha sanada söyliyeyim gerçekten zorlayabilirim bütçemi fakat çok aşırıya da kaçamam:) banaönerebileceğin "sessiz" psuların linklerini yollayabilirsen çok ama çok memnun olurum bir de eğer bulduğum fsb iyiyse ki bu konuda Mustafa hocamın da cevabını merak ediyorum onu direk alırım çünnkü fiyat/performans ı makul geldi ama yine de dediğim gibim psu dan anlamadığımı farzederek beni yönlendirmenizi rica edeceğim

inventus u aradaım 1 ay içinde ancak gelebileceğini söylediler bildiğini bi kaç yer daha varsa ve söyleyebilirseniz memnun olurum bende araştırmalarımı derinleştireceğim çok teşekkürl ederim tekrar ilginiz için

son olarak gerçek değerler ve görünen değerler gibi bi durum var anladığım kadarıyla bu fsb nin psu su gerçek 700 watt dır değil mi?

Arkadaşım öncelikle şunu söyleyim bu psu konusunda olsun diğer dahili bileşenler konusunda olsun çok iyi bir bilgiye sahip değilim bende sizin gibi DH Forum u takip ederek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum araştırmalarıma göre çoğu kişi bu psu yu tavsiye ediyor f/p açısından olsun sessizlik açısından olsun ama şunuda mutlaka belirtiliyorlarki 0 ses bir psu yok zamanla fazla rahatsız etmesede hepsi ses yapıyor benim şu an kullandığım psuda gerçekten çok sesli elektrikli süpürge gibi geçenlerde gece açık bıraktım acayip rahatsız etti uzun süre uyuyamadım inşallah bu dertten kurtarır psu şunuda belirtiyim psuya max. verebileceğim 200YTL fazlasını vermek istemiyorum bu benim görüşüm sonuçta kararı verecek olan sizsiniz teşekkürler

Merzah

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 14:54:09 

Sonuçta herkesin bir bütçesi ve harcamayı düşündüğü bir meblağ var ben mesela kafaya taktım Enermax alacağım kalitesi tüm psuları geride bırakıyor ve bu herkesin ortak fikri zaten kasamda Enermax uyumlu olur

Quasimodo

12 Aralık 2007; 15:24:26 

tekrar teşekkür ettikten sonra sevgili merzah ın yolladığı linklerde ki psu ların mükemmel ve bir o kadar da pahalı olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim:)...yani bütçe şu aralar bayağı bir sarsıldı ama dandik birşey alıpta sistemimi berbat etmekte istemiyorum açıkçası kafam bayağı bir karıştı.mustafa hocamın söylediği gibi 200 ytlden fazla bir psu ya vermek zor benim içinde ama ahh o gürültüyü bir daha duymayacağımı bilsem pc yi satar psu alır ona bakar dururum tüm gün:)...gerçekten o kdr bezdirdi beni ses...

peki şöyle bir soru daha soruyım elimde 8800 gt ekran kartı var 1 ide 1 sata harddisk 1 dvd writer amd 3000 2 gb ram ben netten baktım ve 500 watt ın gayet yeterli olduğunu gördüm sizce yüksek watt lar almanın mantığı nedir ve de 500 watt yeter mi çünkü yeterse merzah ın tercihini almayı düşünüyorum

Mustafa*

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 15:39:57 

yeterli olacaktır arkadaşım herhalukarda

Mustafa*

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 15:47:15 

bende son kararımı vermiş değilim psu yu enermax veya be quet alabilirim tabi masraf biraz daha artıyor

Quasimodo

12 Aralık 2007; 16:14:58 

umarım yeterli olur ve bu arada kasayı hiçbir yerde bulamadım olmadı bi yazıcıoğluna gidip dolamnırım dicem ama nereden bulabilirim hiç bilmiyorum

bu arada sigarayı bırakmışsın hayırlı olsun bende 22 temmuzda(tarih tamamen tesadüf:) ) bırakmıştım eğer zorlanıyosan alan carr ın sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabını öneririm kesinlikle sıkmadan zorlamadan korkutmadan güzel tavsiyelerle yardımcı oluyor bu mereti bırakmana..n

Mustafa*

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 16:19:00 

kitabı nereden bulabilirim