kasanın tek hoşuma gitmeyen yanı ön panelde bulunan usb kablolarının sert ve kısa oluşu ayrıca hdd yuvası altında çıkan mikrofonda benim içn süpriz oldu mikrofon olduğunu bilmiyordum
Kasanın içinde gördüğünüz şey mikrofon değil, sistem start ederken çıkardığı bip sesini vermesi için oraya küçük bir speaker koymuşlar. Eski kasaların hepsinde vardı, ama güncel kasalara koymuyorlardı, ama bu kasaya koymuşlar.
Kasam geldi. Herşey çok güzel bu topic de anlatıldığı gibi. Ama bir şey dışında, kasa sessiz değil, çünkü izolasyon sıfır. Harddisk sanki kasanın içinde değil de masanın üstünde çalışıyor gibi. Böyle olduğunu bilsem başka kasa alırdım, artık biraz izolasyon denemeleri yaparım olmazsa kasayı değiştiririm. Bu kasayı düşünen varsa ses konusunu göz önüne alsın derim, sanırım enermax chakra bu kasadan daha sessizdir. Eski kasama göre 5 derece sıcaklık düşüşü oldu cpu da.
Beyler bende bir tane Lian-Li aldım, gerçekten harika bir kasa, şimdi Fireball'ın panel getirmesini bekliyorum, gelirse taktıracam kasaya güzelinden bir tane. Bu da benim kasa:
Beyler bende bir tane Lian-Li aldım, gerçekten harika bir kasa, şimdi Fireball'ın panel getirmesini bekliyorum, gelirse taktıracam kasaya güzelinden bir tane. Bu da benim kasa:
İntel Core2 Quad Q6600 Go Rev. || TT BigTyphoon 120VX || Gigabyte P35-DS3R Rev. 2.1 || 2*1 GB Team Xtreem 800Mhz || Lian Li Pc007-FB || Asus 2014L1T 20X Dvd-Rw || Sparkle 8800Gt 512 MB || Fsp BlueStorm II 500W || Seagate 250GB 16MB 7200rpm Sata2 410AS || Frisby Kart Okuyucu ||Samsung 22" 2253BW || -- || Logitech Cordless Desktop Lx 500|| Logitech x-540 5.1 Speaker + 2 Adet Speaker Ayaklığı ||Zyxel Prestige 661 Series Modem|| Casio Exilim EX-Z1050 10.1MP Digital Camera || D-Smart + 2*Creative İnspire 4400 || Nokia 3230 + SonyEricsson k700i ||