evet sonunda blackberry 8120 modelini aldım ve bugün itibariyle elime ulaştı,gerçekten 8120'nin görünümü, tasarımı oldukça şık ve çok farklı bir havası var...menüler olsun ,telefon ayarları olsun baya bir zorluk çektim (ilk 2-3 saat) daha sonra bunlara alıştım diyebilirim fakat mesaj yazmaya nasıl alışacağım onu bilmiyorum...??? diğer telefonlara göre harfler çok farklı yerde 3-4 kelimeyi 5 dakikada yazabiliyorum baya bir moralim bozuldu bu duruma fakat umarımki alışırım...telefon resimlerdekinden çok farklı yani resimlerdeki gibi kaba değil aksine çok kibar.şuna deyinmeden geçemeyeceğim gerek ahize olsun gereksede hoparlör ses kalitesi gerçekten çok kaliteli ve güzel...ekranın hemen altındaki orta kısımdaki top şeklinde(beyaz renkli) mause çok kullanışlı ve gayet kaliteli...şimdilik izlenimlerim bunlar....dediğim gibi en büyük zorluk mesaj yazmak olucak...
Selam ,
SMS yazarken menü tuşuna basıp -Tuşlara üst üste bas , -Dili Değiştir (ingilizce)
bu işlemleri yaptıktan sonra dener misin? Eminim çok daha kolay olacaktır.
,verdiğin bilgi için teşekkürler izmir_sevdalısı;fakat sorun yazarken değil diğer telefonlara göre harflerin çok farklı yerlerde olması malesef ... neyse bakalım bunada alışırız heralde zamanla...
bnm problemım bnd 8820 var ne zamn uyumlu olduundan emın olduğum bir şey yüklemeye kalktıımda cıhanız ıcın tasarlanmıs bır uygulama değil diyor alx. uzantılı olmsına rağmen yardımcı olabirmısınız
bana bu blackberry hakkında bıraz yardım edermsnz bı hafta ıcınde 8820 modelı gelıcek ve ben pek bılgı sahıbı dıgılım aylık 19 ytl odeyım 2 mb sınırlı kullanım hakkkı verıolarms bu 2 mb neye yeterkı cıhaz babama gelıcek ve adam bayaaaaaa maıl alıp yolluo , gps ı de kullanmak ıstıo ama 2 mb yetmez gıbıme gelıo bıde gps madem cep telın ıcınde hazır gelıo bız buna nıe ek ucret oduorz dıger blackberry modellerınde de gps harıtaları gelıomus ee bızım 8820 nın dıgerlerınden farkı kalmadı onlarda nete gırdıı ıcın ucret oduo bızde ve sonucta aynı sonucu elde edıorz bu soledıklerım yanlıs olabılır bı gun ıcerısınde bunları ogrenebıldm ancak varsa bı yanlısım duzeltın lutfen ve brz bılgı verrmsnz bu konular hakkında cep tel ztn pahalı bıde faturadan batırmasın aıle yı
arkadaslar merhaba amerikadan donerken 2 adet (8120 ve 8320) unlocked t-mobile getirdim. burada turkcelle calıstırmak icin yaptıgım işlemi anlatayım beli yardımı dokunur.
oncelikle cihazın faturasının muhakkak yanınızda olması gerekiyor ve tabiki t-mobile hattınızın bilgileri.
t-mobile.com web sayfasına girdim ve online yardımı actım. oradaki bayana telefonu amerikadan turkiyede kullanmak uzere kırılmıs aldıgımı ve sim kilit kırma kodunu istedigimiz soyledim fatura ile birlikte bir dilekçe gondermemi istediler, faxladım ve birkaç saat sonra açma kodu mailime geldi.
yani kısaca eger bu telefonları unlocked versiyon alırsanız carrier dan kilit kodu talep hakkınız var ucretsiz.
Senin kırmaman sağlıklı olur..Alıp cihazı kırma işlemi yapan bi telefoncu da hatt pda veya bb üzerine teknik çalışan bi firmada kırdırmanda yarar var.
Arkadaşlar selam. Blackberry pearl var bende.telfonu kullanıyorum ama mail desteği falan kullanmıyorum çünkü kktcell de blackberry için herhangi birşey yok. şimdi şöyle bir sorun var telefon ingilizceydi türkçe versiyon yükledim. cihaz kurulumunu yaptım simi kopyaladım adres defterine fakat her seferinde aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum. bir sorunum daha var menüye girdiğimde az uygulama var gibi.başka blackberry olmadığı için kıyaslama yapamıyorum mesela internete bağlanmak için bir uygulama mevcut değil hani nokialarda dünya ikonlu falan olur bunda hiçbirşey yok anlamadım eksik olan bişeyler var gibi.
Arkadaşlar selam. Blackberry pearl var bende.telfonu kullanıyorum ama mail desteği falan kullanmıyorum çünkü kktcell de blackberry için herhangi birşey yok. şimdi şöyle bir sorun var telefon ingilizceydi türkçe versiyon yükledim. cihaz kurulumunu yaptım simi kopyaladım adres defterine fakat her seferinde aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum. bir sorunum daha var menüye girdiğimde az uygulama var gibi.başka blackberry olmadığı için kıyaslama yapamıyorum mesela internete bağlanmak için bir uygulama mevcut değil hani nokialarda dünya ikonlu falan olur bunda hiçbirşey yok anlamadım eksik olan bişeyler var gibi.
Selam ,
Abonelik olmadığı zaman eski BB'lerde bu ikon çıkmaz. Cihazın için 4.5 versiyonunu yüklemeni tavsiye ediyorum.
Selam ,
Abonelik olmadığı zaman eski BB'lerde bu ikon çıkmaz. Cihazın için 4.5 versiyonunu yüklemeni tavsiye ediyorum.