Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: +++++DIGITURK PLUS+++++

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: +++++DIGITURK PLUS+++++ Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Thai-Fun

7 Nisan 2008; 1:44:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada digitürk plus kutusnu kimseye satamyacağınızı,
almaya kalkan kişinin bu cihaz üzerine üyelik alamayacağını,

ayrıca cihazı digitürke geri de veremeyeceğinii biliyor musunuz ??

yani elinize yapışıyor 900 ytl lik cihaz..

TOSHIBA 32WL68P, SAMSUNG BD-P1400 BLU-RAY PLAYER, TECHNICS SA-DX940, PANASONIC DVD-S52HDMI, CREA CR-U1000 HD UYDU ALICI, PANASONIC NV-GS27, PHILIPS DVDR-3300H, PANASONIC PT-AX200U, SONY Play station2, VIEWSONIC VG2230WM, VIEWSONIC VX2835WM, LOGITECH HARMONY 525 UNIVERSAL REMOTE, PACKARD BELL MB65 HDMI NOTEBOOK, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER

INNOCENCE IS NO EXCUSE...

VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
bodrumlu2

7 Nisan 2008; 10:18:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Arkadaşlar bu arada digitürk plus kutusnu kimseye satamyacağınızı,
almaya kalkan kişinin bu cihaz üzerine üyelik alamayacağını,

ayrıca cihazı digitürke geri de veremeyeceğinii biliyor musunuz ??

yani elinize yapışıyor 900 ytl lik cihaz..

Ahanda bingo oldu bu...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
adoni

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 13:14:32 

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili onnitelik

ben de ilk aldigim gunler DT'u epey aradim.
Once 'fisi tak cikar' benzeri beylik onerileri dinelemk zorunda kaldim.
Sonra bir yazilim gonderdiler ve ondan sonra bir sure duzelmisti.
Simdi bir suredir hep var.
Toplaminda seyretmeye engel degil ama kullanim bakimindan bir rezillik.

Epeydir, bir yazilim gonderip hallerderler diye bekliyoruz ama bir hareket yok.
Belki konuyu cozecek bir yazilim gelistiremediler.

2 kere anket icin arayan DT yetkililerine de soyledim. 'Bildirecez' dediler.
N'olacak bilemiyorum.
HD Dizimax da Subat ayinda gelecekti.

Yani yolunda gitmeyen seyler var.
Israrla duzelmesini bekliyoruz ancak
su anda teknik servislere yuklenmek bosuna
cunku onlarin cozecegi bir seye benzemiyor.
Mutlaka islemciye, yazilim yoluyla bir mudahale yapilmali.

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: onnitelik

dej bana dediğini teknik serviste söyledi...ewet yapınca bi süreliğine düzeliyor ama bu olay hergün oluyor..yani şimdi film izlerken donuğunda bide yazaılım arama yapınca filmin bi 10dakkası gidiyor ki zaten bu söylenen geçici bi çözüm..acaba kutuda mı bi problemim var?? dün radım yarım saat her sorulana cevap verdim(bağlantılar,tv model,dvdplayer bağlımı falan...) bu ay sonuna kadar düzelmezse zaten geri vericem..her türlü alıcaklar şansları yok...yazılım gelmedi..hd kanallarda kısır döngü devam ediyor..bide üstüne bu gelince hiç bişey izleyemez oldum

Bu sorun 3 gündür bendede baş gösterdi müşteri temsilcisi ve teknik servisle yakın arkadaş olduk artık tel. paralarıda cabası...İnanın delirme noktasına geldim olmazsa artık cihaz değişimi isteyeceğim az sonra teknik servis gelecek bakalım neler olacak...

onnitelik

7 Nisan 2008; 21:56:58 

adoni servis neler söyledi yada neler yaptı anlatabilirmsin??
bizede geldi baya bişeyler yaptıda hala devam ediyo..en azında çözüm yollarını karşılaştıralım süper teknik servisin:d
adoni

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 22:54:11 

Valla sorun sanırım yazılımda yada cihazda servis aynı zamanda arkadaşım yamuk bir durum olsa söylerdi...
İçimden bir kaç gün daha verdim yoksa cihaz yallah değişime ama iyi haber digiweb çalışıyor salonlarım artık açık...

onnitelik

8 Nisan 2008; 0:35:54 

digiweb derken??
o konuda pek bi bilgim yok net üzerinden izleme falan muhabbeti mi öyle bi sayfa açmıştı dt..mail gelioda..1mb bağlantıyla yalan tabi o bnm için:D
yoksa faydanalabiliceğim ama bilmediğim bi başka servis mi var:D
felmali

8 Nisan 2008; 1:57:08 

bu isi servis fala cozemez
ancak DT yapisal bir cozum getirecek, yazilim gibi
selamlar

felmali
can-selcik

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Nisan 2008; 12:13:54 

Digiturk Plus aynı sizdeki gibi bende de sorunlu. Kayıt yapamıyorum jenerik hata veriyor. Kayıtları oynatamıyorum. Yayın takılıyor. Yazılım güncelleştirme yapınca geçici olarak çözülüyor. Artık müşteri hizmetlerini aramayı, teknik servis çağırmayı bıraktım. Zaten söyledikleri iki şey var. Fişini çekip takın. olmazsa yazılım güncelleme yapın. Teknik servis gelince de sorunumu dinlemeden direkt yazılım güncelleme yapıyor sonra sorunumu söylüyorum "ee çalışıyor işte" diyor. En sonunda teknik servisi bir daha çağırdım ve cihazımı değiştirmelerini istedim. Bakalım bir işe yarayacak mı?

Sorun acaba yazılımsal mı, yazılımsalsa neden daha sorunlarımızı düzeltebilecek bir yazılımı geliştiremediler?
Donanımsalsa hangi parçada?

E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (Rampage Formula BIOS'u ile) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB ATA/133 HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W PSU | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | QPAD XT-R Black (Large-4 mm) Carbytek Mousepad | Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset
onnitelik

8 Nisan 2008; 12:30:35 

bu yazılım işi can sıktı artık..ben bu ay sonuna kadar bi gelişme olmazsa..iade edicem..her türlüde almak zorundalar..verdiğim para karşılığında hizmet alamıyorum..telefon faturalarım dt yi aramaktan tavan yaptı..evdeki sinir harbide cabası..bu arada şikayetvar sitesine yazınca hemen dakkasında arayıp ilgileniyolar hatta oraya yazmasanız da reklam olmasak direkt bizi arasınız falan diyolarda..bişey fark etmiyor..en azında saydırıorum şikayetvarda:D
bodrumlu2

8 Nisan 2008; 18:31:05 

quote:

Orjinalden alıntı: felmali

bu isi servis fala cozemez
ancak DT yapisal bir cozum getirecek, yazilim gibi
selamlar

Aynı fikirdeyim.Servisle olacak iş değil bu.Servisteki adamların bazıları 7 derecedeki uyduyu bile zor buluyor..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
onnitelik

8 Nisan 2008; 20:03:16 

bugün yine aradım dt yi..adam akıllı biri çıktı sonunda..şu anda merkez de 4 tane yeni yazılım kullanıyolarmış..en geç bu ay sonunda aralarında seçicekleri en iyi yazılımı vericeklermiş..dediğine göre donma kayıt ve yavaşlık yokmuş yeni yazılımda hallolmuş..beklemerinin sebebide VOD seç-izle muhabbetinide yetiştirmek istemeleriymiş..walla bana bugün söylenen kısacası bu ay sonuna kadar yeni yazılımın geliceği
bodrumlu2

8 Nisan 2008; 20:07:41 

quote:

bugün yine aradım dt yi..adam akıllı biri çıktı sonunda..şu anda merkez de 4 tane yeni yazılım kullanıyolarmış..en geç bu ay sonunda aralarında seçicekleri en iyi yazılımı vericeklermiş..dediğine göre donma kayıt ve yavaşlık yokmuş yeni yazılımda hallolmuş..beklemerinin sebebide VOD seç-izle muhabbetinide yetiştirmek istemeleriymiş..walla bana bugün söylenen kısacası bu ay sonuna kadar yeni yazılımın geliceği

Bu DT ciler için güzel haber..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
felmali

8 Nisan 2008; 20:55:02 

umut fakirin ekmegi
ye Memet ye
bekleyecegiz kardeslerim..

quote:

felmali
jackal73

9 Nisan 2008; 11:31:24