beğenmezsen okumazsın arkadaşım... forumda böle bi kuralda yok sanırım... sonuçta ben burda resmi bi belge yazmıorum.istediim gibi konuşurum sonuçta argo konuşmuorum kimseye sataşmıorum..bnm için böle daha kolay..sen de nası istersen öle yazarsın.. yazımı beğenmen arkadaş olursa sölediklerimi sallamaz bana cevap vermez ben burda teknoloji hakkında bişeyler paylaşmaya çalışıorum dilbilgisi hakkında deil..paylaşma yada zaman harcama zorunluluğumda yok.. biraz daha kibar şekilde uyarsaydsın daah ii olurdu ama..anlaşılan klavye delikanlılığını seviosun..
dediiğim gibi istediim gibi yazarım terbiyesizlik yapmadıktan sonra kimse karışamaz..rahatsız olan varsada adam gibi uyarır...sen önce o yazdıklarında sonra kullandıın BAN simgesine bak o simge ile mi bana türkçe öreticeksin..saçmalık..sataşıcaksan başka yollar bul..
daha yeni mesaj atmaya başladım ama belliki buranın ağaları var her şeye burun sokuolar o yüznde bişey paylaşmaya yada muhabbet etmeye değmez belli..sinir bozmaktan başka bişeye yaramıo..madem bu kadar türkçenize milletinize bağlısınız gidin sony yerine vestel kullanın türk malı kullanın renault ya biniceğinize gidin şahin kullanın...adamın sinirini bozmakta başka bişeye yaramıo böle saçmasalak eleştirileriniz..ama sizin hoşunuza gitmiştir 3-4yaş daha büyümüşsünüzdür..biz burda bi şekilde arkadaşalara aldımız bi ürünün eksilerini artılarını anlatmaya çalşıoruz..sense yanına 1-2 adam daha almışız msn gençliği zart zurt...sen benim ne gençliğime ne adamlığa laf edebilirsin..yeri geldiğinde hepinizden daha türk olurum merak etmeyin
televizyon bolumundeki D.Plus ve Pioneer bolumlerine epey resim gonderildi Oradan bakabilirsin. Gerci kesinlikle gercek goruntu forumdaki resimden anlasilamiyor selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: starback
TheGuardian çok detaylı anlatım olmuş.izlenimlerin için teşekkürler.
uydu alıcıdan ve açık hd kanallardan görüntü alıp resim koyabilirmisin? ayrıca alıcının sesi gerçekten rahatsız edici mi?
canli ve detayli izlenimlerin icin tesekkurler anladigim kadariyla DT Plus icin bir takim yazilim takviyeleri gerekiyor
Bireysel kullanim olarak birinci haftasinda olan bu yayinlar muhakkak guncelleme yoluyla iyilestirilecektir..
Diger konu da fiyat, piyasa degeri olarak 6-700 liraya alabiliyorsaniz cok pahali degil ama burasi Turkiye ve 1,6 milyon SD yayin abonesi olan bir kurulus bu fiyatlarla kac HD yayin abonesi hedefliyor merak ediyorum
Ama onlari da anliyorum; once azami fiyattan satabildikleri kadar satip sonra diger musteri profillerine yoneleceklerdir..
selamlar
Rica ederim, hatalar giderilip sistem rayina oturdukca diger izlenimlerimi de kullanan arkadaslarla beraber yazacagim. Dedigin gibi, fiyatlar hala cok pahali. %60 'dan fazlasi 2-3 yillik uyeye sahip de olsa bu 120 YTL lik bir indirim oluyor ve 780 YTL yine cok. Bir zaman sonra Digiturk'ten ayrilirsaniz harddisk'teki verileri de kullanamiyorsnuz, şifreli. Yani verdiginiz paraya aldiginiz box bile tam anlamiyla "sizin" olmuyor.
Şöyle de bir şey var, hicbir ama hicbir teknik servis, HD 'deki sorunlarin cozumunu bilmiyor. Bugun ariza kaydi biraktirdim DT'ye, servis arayip "abi kusura bakmayin biz de gelsek ne yapacagimizi bilmiyoruz" dediler :) (Sorunum yukarida bahsettigim tek kanalda olan ses sorunuydu) 473 73 73'te, bir tane plazmanin karsisinda oturup teknik destek vermeye calisan bir iki arkadas var, onlar da sizin menude yaptiginiz islemlerden farkli bir sey yapamiyorlar. Yani bir sinyal gonderip duzeltemiyorlar vs vs.
Su an aslinda bu olayin "beta tester"i gibi bir sey oldum(k) Mesela bugun Genclerbirligi Oftas - Denizli macini canli HD olarak verdi Digiturk. Onceden soyledikleri "sadece 3 buyuklerin istanbul maclari" diyeydi. Belki ben yanlis hatirliyorumdur.
Yani su an sistemleri pek yerine oturmus degil, hatta hic degil. En saglikli sonucun onumuzdeki sezon alinabilecegini dusunuyorum. Icerik zenginlestirilmeden, kampanyali fiyatlar baslamadan almayın derim. Ben niye aldim? Zaten ayda 80 YTL bayiliyordum Super Paket icin, taksitle kutuyu aliriz 10 YTL'de HD kanallar hatrina veririz diye dusundum.
MAALESEF BAZI FONKSİYONLAR VE HD YAYINLARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ İÇİN BİR SÜRE BEKLEYECEĞİZ. AMA GERÇEKTEN BU KONUDA TEKNİK SERVİS MAALESEF BİLGİLİ DEĞİL. HATTA KULLANMA KILAVUZUNU DAHİ OKUMAMIŞLAR. İYİ NİYETLİLER ARIYORLAR, SORUYORLAR AMA, ÇÖZÜM OLMADIĞINDAN, HEP KONU, YENİ YÜKLENECEK OLAN YAZILIMLA PROBLEMLER ÇÖZÜMLENECEKMİŞE GELİYOR. HAYIRLISI....
Kredi kartı yanlış çekim ve zorla ödeme [10 Ocak 2008, 01:03] Digiturk yeni çıkardığı HD yayın kurulumu için teknik servisi eve gönderdi ve kurulum yapıldı.Ancak kurulum sonrası sistemlerindeki bir hatadan dolayı 5 yıllık üye olmama rağmen 4 yıllık indirime daha fazla uğraşmamak için (2 gün sonunda sorun çözülemediği için) ok dedim.699YTL/12 yerine 739YTL/12 ödemeyi kabul ettim.Ama Digiturk almış olduğu kredi kartı numaramdan yanlışla tek çekim 739YTL çektiğini ve bu yanlışın düzeltiliceğini söyledi.Ama ne tesadüftür ki sorunlar bitmek bilmedi ve 739YTL yi taksitelendiremediklerini ve bunu böyle ödemek zorunda olduğumu söylediler..işin ilginç kısmı bankayı aradığımda Digiturk ten hiç geri dönüş yapılmadığını, eğer talep olursa ödemenin 12 taksite bölünebiliceğini öğrendim.Merkez teknik servisi,teknik servis merkezi suçluyor ve hatanın bu iki Digiturk kurumundan birinde olduğu söyleniyor ama ödemeyi ben yapmak zorunda kalıyorum..Benim anlamadığım nokta Digiturk 5yıllık üyesine kampanya yapıcağına hata üstüne hata yapıyor ve o hatasını müşteri memnuniyeti gözetmeksizin doğru dürüst bir yetkili ile görüştürmeden müşterisine yıkıyor.Hangi devirde yaşıyoruz ki insana bilgisi dışında gelişen bir olaydan dolayı zorla ödeme yaptırılmak isteniyor..Yorum sizin..
şikayetvar. c o m a yazdığım şikayetim arkadaşlar ayın 4 ünden beri uğraşıyorum hala bi çözüm yok
@TheGuardian:bilgilerini bizle paylaştığın için teşekkürler.
acaba digiturk satan yerlere bu makineler gelmişmidir.almasam bile merak ediyorum görmek istiyorum görüntü kalitesini vs. ama şu an içeriğin zayıf olduğu söylendiği için çoğu kişi pek yaklaşamayacak sanırım dt plusa
bu arada arkadaşlar teknosanın dergisinde dt plusla ilgili axess özel 24 taksit yazısı var.ilgilenenlere duyurulur
Kredi kartı yanlış çekim ve zorla ödeme [10 Ocak 2008, 01:03] Digiturk yeni çıkardığı HD yayın kurulumu için teknik servisi eve gönderdi ve kurulum yapıldı.Ancak kurulum sonrası sistemlerindeki bir hatadan dolayı 5 yıllık üye olmama rağmen 4 yıllık indirime daha fazla uğraşmamak için (2 gün sonunda sorun çözülemediği için) ok dedim.699YTL/12 yerine 739YTL/12 ödemeyi kabul ettim.Ama Digiturk almış olduğu kredi kartı numaramdan yanlışla tek çekim 739YTL çektiğini ve bu yanlışın düzeltiliceğini söyledi.Ama ne tesadüftür ki sorunlar bitmek bilmedi ve 739YTL yi taksitelendiremediklerini ve bunu böyle ödemek zorunda olduğumu söylediler..işin ilginç kısmı bankayı aradığımda Digiturk ten hiç geri dönüş yapılmadığını, eğer talep olursa ödemenin 12 taksite bölünebiliceğini öğrendim.Merkez teknik servisi,teknik servis merkezi suçluyor ve hatanın bu iki Digiturk kurumundan birinde olduğu söyleniyor ama ödemeyi ben yapmak zorunda kalıyorum..Benim anlamadığım nokta Digiturk 5yıllık üyesine kampanya yapıcağına hata üstüne hata yapıyor ve o hatasını müşteri memnuniyeti gözetmeksizin doğru dürüst bir yetkili ile görüştürmeden müşterisine yıkıyor.Hangi devirde yaşıyoruz ki insana bilgisi dışında gelişen bir olaydan dolayı zorla ödeme yaptırılmak isteniyor..Yorum sizin..
şikayetvar. c o m a yazdığım şikayetim arkadaşlar ayın 4 ünden beri uğraşıyorum hala bi çözüm yok
@TheGuardian:bilgilerini bizle paylaştığın için teşekkürler.
acaba digiturk satan yerlere bu makineler gelmişmidir.almasam bile merak ediyorum görmek istiyorum görüntü kalitesini vs. ama şu an içeriğin zayıf olduğu söylendiği için çoğu kişi pek yaklaşamayacak sanırım dt plusa
bu arada arkadaşlar teknosanın dergisinde dt plusla ilgili axess özel 24 taksit yazısı var.ilgilenenlere duyurulur
Makineler Digiturk'un yetkili servislerinde bolca var, gidip teshir edebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: starback
TheGuardian çok detaylı anlatım olmuş.izlenimlerin için teşekkürler.
uydu alıcıdan ve açık hd kanallardan görüntü alıp resim koyabilirmisin? ayrıca alıcının sesi gerçekten rahatsız edici mi?
Ses hic rahatsiz edici degil, ilk acildiginda biraz cok geliyor ben ondan yanilmisim. Sorun yok yani. Resim koyamiyorum makinem su an arizali ama en kisa zamanda forumda arkadaslar paylayasacaklardir saniyorum :)