Hayır arkadaşaım kullanamazsın. Ben akıllı kumandalar +öğrenebilen kumandalar satın alıp denedim Philips kumanda+NAD HTR2 Bu ikisinde öğrenebilme kabiliyetide var ama plus kumandasını öğrenemiyorlar. Sonra samsung LCD Kumandasında+DVD player kumndası+Onkyo 875 Kumandasında kodlama ve öğrenebilme özellikleri olmasına rağmen pace receiver kodları var hepsini denedim olmuyor. DigitürkPlus "Pace" Receiver kumandası dışındakileri çok rahat tek kumandaya indirebiliyorsun. Yabni iki kumanda ile kullanmak zorunda kalıyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: nesferatu
arkadaşlar bir sorum olacak. Bilen yada deneyen arkadaşlar var ise ve cevap verebilirler ise çok sevinirim. Evdeki kumanda kalabalığından kurtulmak için evrensel kumanda almak istiyorum. Daha çok piyada philipsin sattığı kumandalar var. Bunlardan bir tane alsam dt+ kaydetme, geri sarma, guide, list vs gibi özelliklerini lkullanabilirmiyim?
öncelikle hd kanalardn bahsedeyim;lig tv maçları hd yayınlıyor görüntü süper onun dışındaki zamanalrda hd ye yakın bir görütüyle yayın yapıyor ses şuan 5.1 digital değil ama olacak..ng kanalı tamamen hd ve digital 5.1 yayın yapıyor..eurosport bir programı yayınlarken hd bazen hd dende yüksek bir kalitede yayın yapıyor 1080i gibi ama onunda sesi şuan için 5.1 değil ama hepsi 5.1 olacak yeni yazılımlarla..foxsporthd sadece maçlarda açılıyor ve maçlarda hd yayın yapıyor..bu hd yayınlarda belirtmeliyimki gerçekten çok kaliteli..hd yayın izlemenin farkına varıyorsunuz..tabi zamanla tüm hd kanalların ses kalitesi 5.1 olunca dahada güzel olacak..
kutu için bir sürü polemik oluyor ben şunu söyleyebilirim ki; kutu gayet düzgün çalışıyor ve hiçbir sorun yok..bazen ufak tefek problemler karşılaşılabiliyor oda yazılımsal olarak yeni yazılımlar çıktıkça gideriliyor..yani kutu tereddütsüz alınabilir..
NOT:bu kutuyla tv izleme alışkanlığın değişecek..
dostum 1080i yi zaten hd kanalların hepsinde alabiliyorsun 1080p demek istedin galiba çünkü 1080i yine hd ready oluyor 720p ile hemen hemen aynı ben bi fark göremedim arkadaşın merak ettiklerine gelince euro 2008 cidden şuana akdar izlediğin kupalar arasında en zevklisiydi hem seyir açısından hemde milli takımımızın başarılarından dolayı cidden ben böyle bi görüntü beklemiyordum euro 2008 başlamadan 2 gün önce satın aldım receiverı belki bi risk aldım ama şimdi o kadar memnunumki hiç dizi film kaçırma derdim bitti bi kere pazar gününden haftalık kayıtlarımı ayarlıyorum bütün hafta hepsini kaydediyor cumartesi pazar günüde açıyorum izliyorum. National Geo. kanalından arkadaşlar tekrar diyip duruyorlar ama ben receiverı alalı 1.5 ay felan oldu NG de en azından 10 veya 15 tane farklı program izledim bu yeterli bi sayı bence. 5.1 evet Ng de var sadece ama ben bundan 2 hafta önce felan moviemax hd de 5.1 ses aldığımı söyledim birkaç arkadaşta aldıklarından bahsettiler ancak bunun yayınlanan filimle alakalı olduğunu söyledi bazı arkadaşlar ancak ben hala movie max te 5.1 ses almaktayım.
kutuya gelince çoğu arkadaş problemlerden bahsetti o yüzden 1 sene gecikmeli aldım receiverı ancak şuanda hiçbir sorun yaşamıyorum aldığımdan beri bir kere bile takılıp donmadı kayıtlarımın hepsini eksizksiz yaptı ama devamlı dediğim gibi tuvalete bile gitsem hemen stand by konumuna alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 10 Temmuz 2008; 10:02:06 >
quote:
arkadaşlar bir sorum olacak. Bilen yada deneyen arkadaşlar var ise ve cevap verebilirler ise çok sevinirim. Evdeki kumanda kalabalığından kurtulmak için evrensel kumanda almak istiyorum. Daha çok piyada philipsin sattığı kumandalar var. Bunlardan bir tane alsam dt+ kaydetme, geri sarma, guide, list vs gibi özelliklerini lkullanabilirmiyim?
Arkadaşım şu bahsettiğin kumandanın linkini verirmisin. Klima Hariç 7 Tane kumandam var şuan iki kumandaya indirebilmiş durumdayım.Pace kumandayı bir türlü başka kumandaya kodlayamadım/Öğretemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: ssesli bende şuan logitech in xbox360 için özel olarak ürettiği evrensel kumanda var. Logitech in sitesinde yaklaşık 15000 cihazın database i var ve pace reciever da bunun içinde, sorunsuzca kullanabiliyorsun. hata ben ses sistemi, tv , klima, reciever ve xbox ı bu kumandadan kullanıyorum. tavsiye ederim.
Arkadaşım şu bahsettiğin kumandanın linkini verirmisin. Klima Hariç 7 Tane kumandam var şuan iki kumandaya indirebilmiş durumdayım.Pace kumandayı bir türlü başka kumandaya kodlayamadım/Öğretemedim.
quote:
Orjinalden alıntı: ssesli bende şuan logitech in xbox360 için özel olarak ürettiği evrensel kumanda var. Logitech in sitesinde yaklaşık 15000 cihazın database i var ve pace reciever da bunun içinde, sorunsuzca kullanabiliyorsun. hata ben ses sistemi, tv , klima, reciever ve xbox ı bu kumandadan kullanıyorum. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odurusken -- 10 Temmuz 2008; 10:20:03 >
Bende bu cihazı kullanıyorum amerika versiyonu 880 avrupa için aynı modelin 885 numaralı olanı var.En son media mark da görmüştüm.Plus dahil evdeki her cihazı kumanda edebiliyor. 5-6 universal kumanda kullandım en iyisi ve kalitelisi diyebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: odurusken
Size önerebileceğim ve benim de kullandığım Logitech Harmony 880 veya daha alt muadilleri. Kesinlikle sorunsuz olarak digiturk plus' da dahil olmak üzere her türlü alete kumanda edebiliyor.
Selamlar
quote:
kutu için bir sürü polemik oluyor ben şunu söyleyebilirim ki; kutu gayet düzgün çalışıyor ve hiçbir sorun yok..bazen ufak tefek problemler karşılaşılabiliyor oda yazılımsal olarak yeni yazılımlar çıktıkça gideriliyor..yani kutu tereddütsüz alınabilir..
Bu tespitin not bölümüne katılıyorum gerçekten kayıt özelliği nedeniyle eskiye göre tv izlemek daha keyifli. ancak kutunun tereddütsüz alınabileceği doğru değil. kilitlenme ve açılmama gibi sorunlar nedeniyle servis kutuyu yenisiyle değiştirdi. ancak yeni kutu daha ilk günden itibaren kayıtta iken açılmıyor. ya kaydın bitmesi bekliyorsunuz yada fişini çekerek kaydı durdurup başlatabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim merak ettiğim tüm cihazları kontrol ediyor site testinte Harmony® 880 Advanced Universal Remote
TV Samsung LE-46F86BD OK AV Receiver Onkyo TX-SR875 OK Dijital Set Top Box Pace DT-PHI9100 OK DVD Recorder Beko DVDRW-9000H OK DVD Toshiba HD-EP30 OK Computer Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty OK Creative S-750 OK Climate Control Beko 7700A !?
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATA@ -- 10 Temmuz 2008; 12:21:31 >
Klima kısmı biraz sorunlu.. Benim de Arçelik klimam var tam fonksiyonel olarak kumanda edemiyor ya da ben becerememiş olabilirim.. Çok fazla da üzerinde durmadım açıkçası. Ama bunu da becerebilmiş arkadaşlar varsa öğrenmek isterim..
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
Teşekkür ederim merak ettiğim tüm cihazları kontrol ediyor site testinte Harmony® 880 Advanced Universal Remote
TV Samsung LE-46F86BD OK AV Receiver Onkyo TX-SR875 OK Dijital Set Top Box Pace DT-PHI9100 OK DVD Recorder Beko DVDRW-9000H OK DVD Toshiba HD-EP30 OK Computer Creative Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty OK Creative S-750 OK Climate Control Beko 7700A !?
quote:
muhtemelen senin kutuda problem var..bende hiç böyle sorunlar olmuyor..zaten böyle bir şeyde olmaması lazım..birazda şans işi bu..yani sana denk gelmiştir..birde güncellemeleri yaptığından emin ol...
quote:
Orjinalden alıntı: mcakan
quote:
Orjinalden alıntı: ataskiran
Bu tespitin not bölümüne katılıyorum gerçekten kayıt özelliği nedeniyle eskiye göre tv izlemek daha keyifli. ancak kutunun tereddütsüz alınabileceği doğru değil. kilitlenme ve açılmama gibi sorunlar nedeniyle servis kutuyu yenisiyle değiştirdi. ancak yeni kutu daha ilk günden itibaren kayıtta iken açılmıyor. ya kaydın bitmesi bekliyorsunuz yada fişini çekerek kaydı durdurup başlatabiliyorsunuz.
şuan link veremiyorum şirketteyim ve administrator play-asia sitesine ulaşımı kapatmış . Siz siteye girebiliyorsanız zaten xbox360 aksesuarlarında mevcut. Ben aldığımda indirimdeydi. normalde 200$ olan kumanda 70$ düşmüştü. Kargosuyla felan sanırsam 90 ytl ye gelmişti. heleki birde xboxınız varsa çok daha iyi oluyor. Cihazda activities diye bir tuş var.oraya tanımladığınız senaryolarla isterseniz tek tuşla xboxı açıp, tv yi xboxın olduğu bağlantıya getirip, avr nizi açıp sesini istediğiniz değere getiriyor
quote:
Orjinalden alıntı: ATA@
quote: