Merhaba, Yeni kutunun normal SD kanalları upscale edeceğini biliyoruz. Bu konuda malesef hicbir yerde canlı olarak gorme sansim olmadı. Full HD panellerde su andaki SD yayın kalitesi oldukca basarisiz. Acikcasi SD kanalların kutudan upscale edilmis performansini deliler gibi merak ediyorum.
HErhangi bir yerde FULL HD panel ve HD ready panel , digiturk Plus receiver ve SD yayın üçlemesine şahit olan var mıdır?
Upscale işine çok bel bağlamayın. Bende pace nin fta recevieri var (810 xe) görüntüsü iyi olan kanallarda iyi iş yapıyor, ammaaa görüntü iyi değilse pek işe yaradığını söyleyemem. Yurtdışı forumlarda sd performasının humax 2000 den daha iyi olduğunu okudum tabi bu kendi gözümle görmediğim ve yoruma açık bir konu.
Pace nin en büyük avantajı komponent üzerinden upscaleye izin vermesi, bağlantı seçenekleri artıyor. digitürk versiyonunda nasıldır bilmiyorum.
evet, olmayacak seyi beklememek lazim eski bir TRT filmini ya da uygun olmayan bir ortamda cekilmis veya kotu sinyalde verilen bir goruntuye hangi upscaler ne yapsin
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: teme
quote:
Orjinalden alıntı: chap
Merhaba, Yeni kutunun normal SD kanalları upscale edeceğini biliyoruz. Bu konuda malesef hicbir yerde canlı olarak gorme sansim olmadı. Full HD panellerde su andaki SD yayın kalitesi oldukca basarisiz. Acikcasi SD kanalların kutudan upscale edilmis performansini deliler gibi merak ediyorum.
HErhangi bir yerde FULL HD panel ve HD ready panel , digiturk Plus receiver ve SD yayın üçlemesine şahit olan var mıdır?
Upscale işine çok bel bağlamayın. Bende pace nin fta recevieri var (810 xe) görüntüsü iyi olan kanallarda iyi iş yapıyor, ammaaa görüntü iyi değilse pek işe yaradığını söyleyemem. Yurtdışı forumlarda sd performasının humax 2000 den daha iyi olduğunu okudum tabi bu kendi gözümle görmediğim ve yoruma açık bir konu.
Pace nin en büyük avantajı komponent üzerinden upscaleye izin vermesi, bağlantı seçenekleri artıyor. digitürk versiyonunda nasıldır bilmiyorum.
canaklar degismiyor sadece LNB degisecek ve bu degisiklik SD yayin alanlari etkilemeyecek yani komsularla veya siteyle dovusmeye gerek kalmayacak.
receiver 899 lira sene basina 40 ytl dusuyorlar benim icin 7x40=280 ytl iskonto var
HD yayin aylik ucret farki 9.90 lira
mevcut kanallarin HD olarak gosterilmesi degil de HD olarak yayin yapan ayri bir N. Geographics, Moviemax, Fox Sports ve Lig TV olacak, dediler.
Kanal olarak:
370 Fox Sport 377 Lig tv 311 Moviemax 381 NG HD
olacak.
Yani, 'way niye NG wild da HD yayinlanmiyor' diye sormak anlamsiz, dediler. Zaten mevcut NG'i aynen HD olarak yayinlamayacaklarmis. Adam oyle dedi.
Baslamasina: 'Muhakkak Ocakta' dedi ama tam olarak kac ocak oldugu kendisine bildirilmemis.
Receiver odemesinde de K.Kartina taksit olacak ama detaylarini ve taksit olunca odenecek fark ve taksit cesitleri gibi konularla ilgili, kendine bilgi verilmemis.
simdilik bu kadar selamlar
bu fiyata degermi yani? ABD ki evim de HD CABLE var ve hic bir extra ucreti yok
sevgili dostum burasi Turkiye ve elimizde sadece tek secenek var keske secenekler artsa ve rekabet sonucu fiyatlar dusse hoscakal
quote:
Orjinalden alıntı: Keops|Egypt
quote:
Orjinalden alıntı: felmali
DT'u aradim
canaklar degismiyor sadece LNB degisecek ve bu degisiklik SD yayin alanlari etkilemeyecek yani komsularla veya siteyle dovusmeye gerek kalmayacak.
receiver 899 lira sene basina 40 ytl dusuyorlar benim icin 7x40=280 ytl iskonto var
HD yayin aylik ucret farki 9.90 lira
mevcut kanallarin HD olarak gosterilmesi degil de HD olarak yayin yapan ayri bir N. Geographics, Moviemax, Fox Sports ve Lig TV olacak, dediler.
Kanal olarak:
370 Fox Sport 377 Lig tv 311 Moviemax 381 NG HD
olacak.
Yani, 'way niye NG wild da HD yayinlanmiyor' diye sormak anlamsiz, dediler. Zaten mevcut NG'i aynen HD olarak yayinlamayacaklarmis. Adam oyle dedi.
Baslamasina: 'Muhakkak Ocakta' dedi ama tam olarak kac ocak oldugu kendisine bildirilmemis.
Receiver odemesinde de K.Kartina taksit olacak ama detaylarini ve taksit olunca odenecek fark ve taksit cesitleri gibi konularla ilgili, kendine bilgi verilmemis.
simdilik bu kadar selamlar
bu fiyata degermi yani? ABD ki evim de HD CABLE var ve hic bir extra ucreti yok
televizyon bolumunde de, HD yayini seyretmeye baslayan bir arkadas, senin dedigin gibi, SD yayinlari daha kotu izledigini yazmis, o cozum olarak hem HDMI hem de standart baglantinin ikisini de baglatmis.
FOX HD zaten maclar oldugunda , Premier Lig maclarini verecel Lig TV de sadece Istanbul maclarini HD verecek bir tek anlamadigim Moviemax'de niye butun filmler HD degil, buna ozen gosteremezler miydi belki de zamanla hallolur selamlar
arkadaşlar bu receiverin hard diskine dışarıdan -usb ile mesela -veri (fotograf film ) yüklenebiliyor mudur acaba?
5 Ocak 2008; 0:37:29
hd kutu için belirlenen fiyat çok astronomik. makul düzeye inmesi lazım. arz talep işi bu. asla almayın bu fiyattan derim. ayrıca aylık extra 10 ytl nedir
su anda baska secenek yok maclari (lig ve Premier Lig) ya bu yolla HD seyredecez, ya da bu keyfi erteleyecez. tercih herkes icin farklidir.
7 senelik uye icin receiver fiyati 619 lira elbette daha ucuz olsa itiraz etmem de, tek seceneginiz oldugu yeni bir teknoloji icin bence o kadar da pahali degil selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
hd kutu için belirlenen fiyat çok astronomik. makul düzeye inmesi lazım. arz talep işi bu. asla almayın bu fiyattan derim. ayrıca aylık extra 10 ytl nedir