dt+ hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?1080i mi 720p mi..benim televizyon toshiba 42' full hd ve müsteri hizmetlerini arayıp sordum 1080i yi kullanmamı söylediler..siz hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz..
dt+ hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?1080i mi 720p mi..benim televizyon toshiba 42' full hd ve müsteri hizmetlerini arayıp sordum 1080i yi kullanmamı söylediler..siz hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz..
bence geder guzel bir alet uyelik bitince icine bir yazilim atiyorlarmis baska bir uydu'yu da seyredebiliyormusuz,servisteki abi ole soledi
ya hala aynı yalanı söylüyorlar, yok kardeşim öyle bir yazılım felan. ben yükletmek istedim de illegal yazılım yakında çıkar o zaman yüklersiniz ama kendi sorumluluğunuzda ve bizim garantimiz dışına çıkar diyorlar.
arkadaşlar dt+ nın yeni yazlımını yükledim..tartışılan konulardan biri olsn kayıt edilen bir şeyi izlerken stop a basınca reset atma olayı olmuyor..muhtemelen bu sorunu olan kişilerin cihazlarında problem var yada eski sürümde kaydedilen video yu yeni sürümde izlemek istersen yapıyor olabilir...bilginiz olsun..ayrıca dt+ açılma hızıda kanal değişim hızıda süper olmuş..nerdeyse tv ile aynı hızda açılıyor tebrikler dt..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataskiran -- 24 Haziran 2008; 9:51:14 >
Şuanki sürüm oldukça başarılı. Tüm vaadleri kapsamıyor ama ilk satışa çıktığında bu sürüm olsaydı bu kadar derinden Digitürk Plus'ı tartışmıyor olurduk. Gerçi eleştireye açık çok yön var. Ama daha çok uygulamada ve abonelikte karşılaşıyoruz bu durumlara. Cihaz şuanki özellikleri ve çalışma peformansı olarak gayet iyi. Bütçesi olanlar gönül rahatlığı ile Kiralma Modeli ile başlayabilir. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tek kayıp taahhütün bozulması ile ilgili göstermelik bir rakamın uygulanması. Sanırım 50 YTL filan tutuyor. Oda normal karşılamak lazım. Yeni LNB takılıyor, Servis ücreti alınmıyor vs. bunları düşünerek sanırım taahhütün bozulmasına yönelik böyle bir yaptırım var. Ama bence alan birdaha iptal ettirmez kolay kolay. Memnun kalacağına eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 24 Haziran 2008; 9:59:36 >
Şuanki sürüm oldukça başarılı. Tüm vaadleri kapsamıyor ama ilk satışa çıktığında bu sürüm olsaydı bu kadar derinden Digitürk Plus'ı tartışmıyor olurduk. Gerçi eleştireye açık çok yön var. Ama daha çok uygulamada ve abonelikte karşılaşıyoruz bu durumlara. Cihaz şuanki özellikleri ve çalışma peformansı olarak gayet iyi. Bütçesi olanlar gönül rahatlığı ile Kiralma Modeli ile başlayabilir. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tek kayıp taahhütün bozulması ile ilgili göstermelik bir rakamın uygulanması. Sanırım 50 YTL filan tutuyor. Oda normal karşılamak lazım. Yeni LNB takılıyor, Servis ücreti alınmıyor vs. bunları düşünerek sanırım taahhütün bozulmasına yönelik böyle bir yaptırım var. Ama bence alan birdaha iptal ettirmez kolay kolay. Memnun kalacağına eminim.
eski sürümle kaydettigim birkac hd film vardi. evde bebek oldugu icin bir filmi 3-4 seferde anca bitirebiliyoruz buna ragmen yeni sürümle oynattigimda bende herhangi bir sorun olmadi