Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DIGITURK+

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Cevap: DIGITURK+ Sayfa: <<   < önceki  17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ataskiran

22 Haziran 2008; 13:46:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

muhtemelen arkadaş bu kutunun dt+ ya nasıl rakip olabileceğine inanamadığı için bu konuyu buraya açtı :)))

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Kendi topiği var neden buraya taşıdınız anlamadım.
Ayrıca Digi+ yanında yetersiz kalmış. Rekabet edemez
quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

Dsmart ında HD si çkmış bilginize ama bence dg+ özellikler onda hiç yok.

http://www.bizegelin.com/asp/show_stock.asp?product=at10070

funkydansky

22 Haziran 2008; 14:09:44 

arkadaslar bu kutunun onunde ekran varya orada kanal ismimi gosteriyor yoksa rakammi gosteriyor

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
ataskiran

22 Haziran 2008; 14:11:55 

kanal numarasını gösterir..

quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

arkadaslar bu kutunun onunde ekran varya orada kanal ismimi gosteriyor yoksa rakammi gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataskiran -- 22 Haziran 2008; 14:13:37 >

funkydansky

22 Haziran 2008; 14:27:50 

kanal numarasi olmamis ben pace'nin sitesine baktigimda kanal ismini gosteriyor diye yaziyordu.

ataskiran

22 Haziran 2008; 15:17:35 

dt+ hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?1080i mi 720p mi..benim televizyon toshiba 42' full hd ve müsteri hizmetlerini arayıp sordum 1080i yi kullanmamı söylediler..siz hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz..

ATA@

22 Haziran 2008; 20:35:12 

1080i
quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

dt+ hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz?1080i mi 720p mi..benim televizyon toshiba 42' full hd ve müsteri hizmetlerini arayıp sordum 1080i yi kullanmamı söylediler..siz hangi çözünürlüğü kullanıyorsunuz..

mehmet.mercan

23 Haziran 2008; 8:07:14 

Bende Samsung 37R81B ile 1080i'de iyi performans alıorum.

FORD FOCUS C-MAX GHIA, SAMSUNG LE-37R81B, TOSHIBA TECRA M2, HTC Touch, LINKSYS WAG54G, SAMSUNG SyncMaster 173P, NIKON COOLPIX S5, Harman Kardon® (DVD 37, HKTS11, AVR 247), DIGITURK Plus

SENLER

23 Haziran 2008; 11:06:47 

Şu an verdikleri yayın 720p..

uncle sam sung

23 Haziran 2008; 14:39:41 

Aynen öyle ataskiran, dg+ bence tartismasiz şu anda en iyisi ve gelecektede bir rakibi olmayacağı için yazdım

quote:

Orjinalden alıntı: ataskiran

muhtemelen arkadaş bu kutunun dt+ ya nasıl rakip olabileceğine inanamadığı için bu konuyu buraya açtı :)))

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Kendi topiği var neden buraya taşıdınız anlamadım.
Ayrıca Digi+ yanında yetersiz kalmış. Rekabet edemez
quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

Dsmart ında HD si çkmış bilginize ama bence dg+ özellikler onda hiç yok.

http://www.bizegelin.com/asp/show_stock.asp?product=at10070

siyahtemas

23 Haziran 2008; 16:04:24 

Arkadaşlar, iyice oturdumu sizce dt hd??? Cinlik yapıp, hayatımda ilk defa çok beklediğim, hemen atlamadığım dthd sizce şu an alınır durumdamı?

PS3 60GB PAL
Q6600, GIGABYTE P35CDS3R(REV2.1), HYPERX 2X1gb DDR3, SPARKLE 8800GT, ASUS VENTO 350W, SAMSUNG226BW, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459 VE TANNOY HOPS
funkydansky

23 Haziran 2008; 17:56:23 

bence geder guzel bir alet uyelik bitince icine bir yazilim atiyorlarmis baska bir uydu'yu da seyredebiliyormusuz,servisteki abi ole soledi

beta34

23 Haziran 2008; 18:30:29 

arkadaslar,

digiplus sd görüntüleriniz nasıl?
d3500 sony

ssesli

24 Haziran 2008; 8:35:16 

quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

bence geder guzel bir alet uyelik bitince icine bir yazilim atiyorlarmis baska bir uydu'yu da seyredebiliyormusuz,servisteki abi ole soledi

ya hala aynı yalanı söylüyorlar, yok kardeşim öyle bir yazılım felan. ben yükletmek istedim de illegal yazılım yakında çıkar o zaman yüklersiniz ama kendi sorumluluğunuzda ve bizim garantimiz dışına çıkar diyorlar.

ataskiran

24 Haziran 2008; 9:40:08 

arkadaşlar dt+ nın yeni yazlımını yükledim..tartışılan konulardan biri olsn kayıt edilen bir şeyi izlerken stop a basınca reset atma olayı olmuyor..muhtemelen bu sorunu olan kişilerin cihazlarında problem var yada eski sürümde kaydedilen video yu yeni sürümde izlemek istersen yapıyor olabilir...bilginiz olsun..ayrıca dt+ açılma hızıda kanal değişim hızıda süper olmuş..nerdeyse tv ile aynı hızda açılıyor tebrikler dt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataskiran -- 24 Haziran 2008; 9:51:14 >

mehmet.mercan

24 Haziran 2008; 9:54:57 

Şuanki sürüm oldukça başarılı. Tüm vaadleri kapsamıyor ama ilk satışa çıktığında bu sürüm olsaydı bu kadar derinden Digitürk Plus'ı tartışmıyor olurduk. Gerçi eleştireye açık çok yön var. Ama daha çok uygulamada ve abonelikte karşılaşıyoruz bu durumlara. Cihaz şuanki özellikleri ve çalışma peformansı olarak gayet iyi. Bütçesi olanlar gönül rahatlığı ile Kiralma Modeli ile başlayabilir. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tek kayıp taahhütün bozulması ile ilgili göstermelik bir rakamın uygulanması. Sanırım 50 YTL filan tutuyor. Oda normal karşılamak lazım. Yeni LNB takılıyor, Servis ücreti alınmıyor vs. bunları düşünerek sanırım taahhütün bozulmasına yönelik böyle bir yaptırım var. Ama bence alan birdaha iptal ettirmez kolay kolay. Memnun kalacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 24 Haziran 2008; 9:59:36 >

FORD FOCUS C-MAX GHIA, SAMSUNG LE-37R81B, TOSHIBA TECRA M2, HTC Touch, LINKSYS WAG54G, SAMSUNG SyncMaster 173P, NIKON COOLPIX S5, Harman Kardon® (DVD 37, HKTS11, AVR 247), DIGITURK Plus

kudretturk

24 Haziran 2008; 10:44:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet.mercan

Şuanki sürüm oldukça başarılı. Tüm vaadleri kapsamıyor ama ilk satışa çıktığında bu sürüm olsaydı bu kadar derinden Digitürk Plus'ı tartışmıyor olurduk. Gerçi eleştireye açık çok yön var. Ama daha çok uygulamada ve abonelikte karşılaşıyoruz bu durumlara. Cihaz şuanki özellikleri ve çalışma peformansı olarak gayet iyi. Bütçesi olanlar gönül rahatlığı ile Kiralma Modeli ile başlayabilir. Beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tek kayıp taahhütün bozulması ile ilgili göstermelik bir rakamın uygulanması. Sanırım 50 YTL filan tutuyor. Oda normal karşılamak lazım. Yeni LNB takılıyor, Servis ücreti alınmıyor vs. bunları düşünerek sanırım taahhütün bozulmasına yönelik böyle bir yaptırım var. Ama bence alan birdaha iptal ettirmez kolay kolay. Memnun kalacağına eminim.

eski sürümle kaydettigim birkac hd film vardi. evde bebek oldugu icin bir filmi 3-4 seferde anca bitirebiliyoruz buna ragmen yeni sürümle oynattigimda bende herhangi bir sorun olmadi

funkydansky

24 Haziran 2008; 12:08:08 

valla ben dun gittim kiralayim dedim servistekiler al kiralama uyeligin bitince birprogram atariz istedigin kanali seyredersin demislerdi <