Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
ben sadece tv izlemek için almıştım.yani kayıt yapmıycam,şifre çözmiycem,hd yayın izlemiycem,offline download yapmıycam..sadece 3-4 kanalı yayıla yayıla izlemek için almıştım.ama bu kartlar sadece tv izlemek için çok mantıklı değil.. o yüzden bunun yerine tüplü tv me receiver alıp kullanıcam..yani bana göre değil.zaten hiçbir arıza gibi herhangi bir sorunu yok.zaten garantisi devam ediyor.alalı 3 ay falan oldu.arızası olsa ,kartı verip yenisini alırdım zaten.(servis yenisini verirdi).başka sorularınız olursa pm den de yanıtlarım(sayfayı satış amaçlı doldurmayayım.ayıp etmiş olurum sanırım)
forumda bi arkadaş receiverın arkasındaki anten out kısmından çekilecek kablo ile bunun mümkün olduğunu söylemişti ama bana pek mantıklı gelmedi.bunun için tek çözüm (benim bildiğim) lnb leri twin almak.(fiyatı 25 ytl civarı)
arkadaslar avermedia nin resimde gordugunuz sekilde bir hibrid karti var bu kart hakkinda bilgisi olan kullanmis biri var mi ? amac laptopdan dijital yayin(canak antenden receiver a gelen kablo ile) izlemek kayit yapmak. bilgisi olan yardim ederse sevinirim.