Şimdi Ara

## Compro'dan PCIe X1 Uyumlu Yeni TV Kartı; VideoMate E800 PCI-E ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Compro'dan PCIe X1 Uyumlu Yeni TV Kartı; VideoMate E800 PCI-E ##


    Çıkan her yeni nesil anakart da PCIe X1 slotlarının sayısı artarken ve PCI slotlarını geride bırakırken malesef pratik anlamda son kullanıcının işine yarayacak PCIe X1 uyumlu donanım bulmak son derece zor zira PCIe X1 uyumlu donanım sayısı bir elin parmaklarını geçemeyecek kadar az. Özellikle hazırladığı tv kartları ile adını sık sık duyduğu Compro firması bir süredir hazırladığı PCIe X1 uyumlu tv kartları ile sürekli gündeme geliyor. Firma son olarak yine PCIe X1 uyumlu yeni bir tv kartının duyurusunu yaptı; VideoMate E800 PCI-E.

    Compro'nun yeni tv kartı VideoMate E800 PCI-E, Hybrid yani melez bir yapıya sahip. Ne demek ki bu diyenler için tv kartı hem analog hemde DVB-T olarak bilinen karasal yayınlar ile uyumlu. Donanımsal olarak MPEG 2 kodlayabilen tv kartı ayrıca FM yayınları ile de uyumlu ve MP3 formatında kayıt yapabiliyor. Dijital TV desteği çerçevesinde SDTV ve 1080i HDTV yayınları ile de uyumlu olan tv kartının kuşkusuz en önemli özelliği PCIe X1 slotun kullanması gösterilebilir.

    Donanımsal olarak timeshifting özelliğini de destekleyen tv kartı işlemci kaynaklarını da bu sayede sömürmüyor. POP ve PIP desteği de mevcut olan VideoMate E800 PCI-E 4 farklı TV kanalının da açılabilmesine olanak tanıyor. Compro'nun özellikleri ile de dikkat öeken PCIe x1 uyumlu yeni tv kartı VideoMate E800 PCI-E'nin satış fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor.







  • Zekice Düşünülmüş Bi Cihaz Fakat Türkiyede AVERMEDIA karşısında tutunacağını pek sanmam...
  • Conexant bir firmasına anlam veremediğim bir şekilde uyuz oluyorum.
    Ama özellikleri bakımından hoş gerçekten. Gigabyte'a ait TV kartları da hemen hemen aynı özelliklerde bildiğim kadarıyla. Ama onlar pci-e değil.
  • Güzel düşünülmüş bir ürün. Türkiye piyasasını nı da hareketlendirir inşallah.
  • x1 cihazlar uzunca bi süreden sona piyasaya çıkmaya başladı .. ama bi çok incelemeye bakıyorum uyumsuzluk problemleri var insanlarda denenmiş varken x1 almaktan çekiniyor ... bide ne işe yarıyosa bu x1 hala anlamış değilim üretim maliyetini düşürüyor falan diyolarda biraz hikaye geldi bana
  • Yeni ürünler her zaman cekiçe içinde olunuyor en azından rekabet için gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.