Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.583
Cevap
3
Favori
166.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Haziran 2010; 13:28:44 >

• inceleme için teşekkürler.
  • ne kadar doğru bir seçim yapmışım 20 dk önce
    tabi inceleme için eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 26 Kasım 2007; 23:08:55 >
  • hocam anakart arkasına takılan 80mmlik fan kalınlığı 15mm yazıyor yani oraya bildik 25mm kalınlığı olan fanlar sığmıyormu?kapak kapanmıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 26 Kasım 2007; 23:22:15 >
  • wormhole fan sığıyor ancak kapak zor kapanıyor,
  • İnceleme dedigin böyle olur, eline sağlık Erdal bey
    Boş zamanınızda bir tanede bana gönderebilirsiniz adresimi yolladım.
    Güle güle kullanın.
  • modifiyeye uygun bi kasa özellikle ışıklandırma inceleme için teşekkür

edit :harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeNoM -- 26 Kasım 2007; 23:38:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun yol bisiklet sürmekle ilgili
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ohooo iyi iyi ben kapatırım o kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 27 Kasım 2007; 0:11:57 >
  • bende kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır gerçekten güzel kasa. tavsiye ederim
  • hocam bu kasanın psu dışarda kaça satılıyor sıfır olarak?
  • Ellerine sağlık BeyazBüyü , güle güle kullan

bir şeyi hatırlatmakta fayda var:
    "The fans emit a clean "wooshing" sound if connected directly to the power supply, but are nearly silent when plugged in directly into the mainboard."
    Fanlar doğrudan güç kaynağından beslenirse temiz bir "vuuuu" sesi :) ; rüzgar sesi çıkarıyor ama anakarta takıldığında neredeyse sessiz.

whoosh: the noise produced by the sudden rush of a fluid (a gas or liquid)

kaynak:http://www.techpowerup.com/reviews/CoolerMaster/RC_690/5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 27 Kasım 2007; 9:00:19 >
  • Ellerine sağlık hocam bu kasayı almak için incelemeni bekliyordum ve bende az önce sipariş verdim.Ben kargo olayı olunca kargo dahil 130+kdv ye anca alabildim.ama paranın hakkını vereceğinden eminim

Benim için önemli olan psu su idi ve tahmin ettiğim psu var içinde

quote:

psu'da pcı express ekran kartlarını çalıştırabilmemiz için ayrıca 4 pin güç girişi gelmekte

Yazmışsınız herhalde doğrusu 6 pin olacaktı

...

Arkdaşlar fan sesinden bahsetmişte

Özellikleri
    - Fan Boyutları 120x120x25mm
    - Voltaj:(Volt) 12VDC
    - Giriş: (Watt) 0.84W
    - Hız : (R.P.M) 1200 R.P.M. ± 10%
    - Hava Akımı: (CFM) 44.03 CFM ± 10%
    - Gürültü: (dBA) 19.8 dBA
    - Ağırlık: (Gram) 120g
    - Bilye tipi: Sleeve
    - Ömür: 40,000 saat
    - Renk: Black
    - Bağlantı:3 pin
    - Kurşun tel: 300mm

1200 rpm 44 cfm ve sonuç 20 db ses daha ne olsun

aynı özelliklere sahip coolermasterın başka bir fanı 12 ytl civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 27 Kasım 2007; 9:32:13 >

• rotasmmm haklısınız 6 pin yazmam gerekiyordu o kısmı düzeltiyorum teşekkürler.
  • Beyazbüyü

İnceleme için teşekkürler.

Güç kaynağının altta olmasının olumsuz bir etkisi oldumu? Kasanın 3 adet fanla gelmesi ve güç kaynağının günümüzdeki birçok sisteme yetecek düzeyde olması gerçekten harika.

Yurtdışı derlemelerini ve incelemeni harmanlayıp üstkonudaki Kasa Rehberine aktaracağım izninle...
  • Hayırlı olsun .
    Güzel inceleme güzel kasa... Kasalar eksende bitmiş stoklardada yok. Ne zaman geleceği hakkında bilgin varmı?
  • Çok güzel illustre edilmiş bir inceleme olmuş, ellerine sağlık Beyazbüyü

kasayı gerçekten tuttum, PSU nun altta olması ve özellikle HDD lerin anakarta dik olarak yerleştiriliyor olması iddialı ve başarılı bir dizayn çalışması olmuş.

Kasayı alan ve alacaklara hayırlı olsun diyorum
  • ÖnceVatan

Güç kaynağı alt kısımda olarak bir kasayı ilk kez kullanıyorum ve bunun şöyle bir artısını söyleyebilirim, güç kaynağından gelen kablolar
    daha düzgün ve karmaşaya yol açmadan bağlanabiliyor, tek dez avantajı anakarta bağlanan 12v kablosunun biraz kısa oluşu.

@NTARES teşekkürler. Önümüzdeki haftalarda gelmiş olacak arayıp sormanız da fayda var tlf. 0216 418 00 21
  • Güzel inceleme olmuş, emeğine sağlık Kasadan almayı planlıyorum ama bugün Eksen'i aradım, stoklarda yok ve ne zaman geleceği de belli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobia

Güzel inceleme olmuş, emeğine sağlık Kasadan almayı planlıyorum ama bugün Eksen'i aradım, stoklarda yok ve ne zaman geleceği de belli değil

iyiki sabah erken almışım o zaman
  • Oh be sonunda girdim topiğe ne topikmiş ama.Hocam resimlere iyi abanmış bilgisayar kasılıyo girene kadar canım çıktıBilgisayar eski tabi bunun da etkisi var.

Güzel kasa hocam hayırlı olsun coolermaster i her zaman için beğenmişimdir zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.