Kasa Duruyor Evde Daha eve Gidince Kurcam 2 Tanede Akasa Mavi Ledli 12Cm fAn aldım 2 Tanede bende vardı Kurucam Kasayı ama Yan Kapğa takılan fan cokmu ses yapıyor soun kapakdanmı kaynaklanıyor fandan mı ?
Hocam sesin neden kaynaklandığını anlamamışsın demekki bu konuyu okumamışsın, biraz geriye doğru bakarsan problemi ve çözümünü görürsün, hayırlı olsun kasanız
Ben Ses Sorunuyla Uraşıyorum 2 Tane Aynı Ledli Fan Almıştım Yan Kapak İçin Biri Yavaş Donuo Ses Hiç Yok Dieri Canavar Gibi DOnuo Hava Kasaya Çarpıyor Ses Cıkarıo Başka ses sorunu Yok Anlamadığım 2 Ayn Fan Bu Kadarmı Farklı Çalısır Şimdilik Onune Bir Kağıt Koydum Ses YOK :D
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
Yok Yha KAfayı Yicem :S Fan Filtresi Kesin Hava Sesini Kesiyormu Yha Yada Fan Controlmü Almam Gerekiyor İlla Anakarta Bağladım Gene Canavar Gibi Çalışıo Fan Speedfan dan da Kontrol edilmiyor.
kimdiki senin öldürdüğün, acizliğine hayat mı verdin yoksa zaten güçlü gölgenin altında hep hakimmiydi sana kazançlı bir yolmudur birileri ile yaşayabilmek özledinmi yoksa tek başına ölme zevkini iplerini bıraktığın kollar yorulmaz mı sandın parçalanırken çektiğin acıdan hafifmi geldi,masumluğa kelepçeli gözlerinin sahtekarlığı. çığlık atmak bu kadar mı zor?
merhaba bir arkadaşa bu kasadan aldık sözde modlayacaktı ama yanlışlıkla kapağın yarısı gitti . bu kasanın yan kapağını nereden bulabiliriz. bir bilgisi olan varsa sevinirim..
merhaba bir arkadaşa bu kasadan aldık sözde modlayacaktı ama yanlışlıkla kapağın yarısı gitti . bu kasanın yan kapağını nereden bulabiliriz. bir bilgisi olan varsa sevinirim..
Sanırım yan kapağı bulmanız sorun olabilir.
Bence eğer kapağın yan sınır yerleri sağlam ise orta taraf hasarlı ise olmuş bir kere deyip plexy yaptırın kapağa