Merhaba arkadaşlar, Bende aranıza katıldım sonunda. @Ibadeath eğer bu sabah baktıysan mecidiyeköy eksende 2 tane (1 tanesi vitrin ürünü) vardı. Ben bugün öğlen 1 de aldım kasayı ve aldıktan sonra baktım netteki stok gitmiş. Stok yok diyordu. Demekki vitrin ürününü stok olarak göstermiyorlar.
Neyse kurulum gayet kolaydı. Sadece bende floppy var, onu takarken zorlandım ve malesef vida deliklerinden dolayı azcık ucu dışarıda kaldı :( İlk izlenim olarak yan kapaktaki ses bendede mevcut. Şimdilik ters çevirme yada filtre olayına giremediğim için fanı çalıştırmadım. Bi ara fan sayısını arttıracağım zaman çözüm düşünecez artık.
Ön kapakta ilk başta baya zorlandım açarken ama açtıktan sonra sağlam asılarak 3-4 defa daha aç kapa yaptım :) Genel itibari ile benim eski Asus TA-5A1 kasadan daha sessiz durumda ama daha da sessizleştirilebilir gibi.
kasaya ıhtıyacı olanlar bugun vatandan alabılır çok uygun bir fiyatı var ama sanırım gidip almak daha faydalı olur çunku bedava kargo kalkmış vatanda ..
Geçen cuma kasayı vatan bilg. aldım.. Kasa güzel fakat içinden vida çıkmadı.. bu yüzden akşamına anakart montajını yapamadım.
İlk sayfadaki mesajım; " Kasa kendi içerisinde vida sistemi barındırmıyor ancak anakart bağlantılarını yapabilmeniz ve ihtiyaç halinde elinizin altında bulunabilmesi adına her iki yüzünde 20 şer adet olmak üzere toplam 40 adet vida sunulmuş durumda. "
Vidalar resimde görülüyor kasa içerisini kontrol ediniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Geçen cuma kasayı vatan bilg. aldım.. Kasa güzel fakat içinden vida çıkmadı.. bu yüzden akşamına anakart montajını yapamadım.
İlk sayfadaki mesajım; " Kasa kendi içerisinde vida sistemi barındırmıyor ancak anakart bağlantılarını yapabilmeniz ve ihtiyaç halinde elinizin altında bulunabilmesi adına her iki yüzünde 20 şer adet olmak üzere toplam 40 adet vida sunulmuş durumda. "
Vidalar resimde görülüyor kasa içerisini kontrol ediniz.
Bi de diyelim ki yetersiz oldu?? Başıma gelebilecek en kötü şey ne olur?? Power tuşunu basıp pc yi açtığımda yanmasın ekran kartı filan böyle bir ihtimal var mı??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystrious_man -- 9 Mart 2008; 13:03:33 >
arkadaşlar sonunda bende aldım geçen cuma indirmden 140 milyon/5 taksite geldi + ocz reaper 2x1 gb 800 ram + 320 gb hd. + samsung dvd writer. şimdi gerisi kaldı ne alacam(işlemci+ekran kartı+anakart) birde nerde kurduracam bunları. ama kasa çok güzel ve asil oldu.heveslenip hemen dvd yi ve kart rader ı kasaya bağladım. öndeki siyah ızgaraları çıkarmak için içten bir dil var onuda ittirmek gerekiyor.
arkadaşlar bugün yan kapaktaki ses sorununu çözmek için tavsiye ettiğiniz üzere akasa 120 mm fan filtresi aldım ancak kurulumunu yapamıyorum .aşağıya resimleri ekledim filtrenin önünde boşluk varken arkası kapalı nasıl ben bunu takıcam lütfen bir arkadaşım yardım etsin.
arkadaşlar lütfen yarın sınavım var aklım bunda kalırsa çalışamam fikri olan lütfen üşenmesin cevap versin belki çok basit bir konu olabilir ama gerçekten beceremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa enes -- 11 Mart 2008; 21:03:02 >
Bi de diyelim ki yetersiz oldu?? Başıma gelebilecek en kötü şey ne olur?? Power tuşunu basıp pc yi açtığımda yanmasın ekran kartı filan böyle bir ihtimal var mı??