Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: DHHarezmi
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ibadeath.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

5 Mart 2008; 9:46:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

kasa eksende bitmiş alamadım..

kazuyama

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 22:44:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

kasa eksende bitmiş alamadım..

Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katıldım sonunda. @Ibadeath eğer bu sabah baktıysan mecidiyeköy eksende 2 tane (1 tanesi vitrin ürünü) vardı. Ben bugün öğlen 1 de aldım kasayı ve aldıktan sonra baktım netteki stok gitmiş. Stok yok diyordu. Demekki vitrin ürününü stok olarak göstermiyorlar.

Neyse kurulum gayet kolaydı. Sadece bende floppy var, onu takarken zorlandım ve malesef vida deliklerinden dolayı azcık ucu dışarıda kaldı :( İlk izlenim olarak yan kapaktaki ses bendede mevcut. Şimdilik ters çevirme yada filtre olayına giremediğim için fanı çalıştırmadım. Bi ara fan sayısını arttıracağım zaman çözüm düşünecez artık.

Ön kapakta ilk başta baya zorlandım açarken ama açtıktan sonra sağlam asılarak 3-4 defa daha aç kapa yaptım :) Genel itibari ile benim eski Asus TA-5A1 kasadan daha sessiz durumda ama daha da sessizleştirilebilir gibi.

Neyse şimdilik bu kadar.

Gigabyte 965P DS3 rev1.0 / Intel E6300 @2.8 Ghz / Geil PC2-6400 Ultra 800Mhz 512MB * 4 (4-4-4-12) / Sparkle 8800GT / Seagate 500GB ST3500320AS / Nec AD-7203 DVD-RW / Cooler Master RC-690 460W Kasa / Samsung 203B LCD / Creative SBS370 2.1 Black
skywalkertrance

6 Mart 2008; 0:49:15 

Orta sınıfın en iyi kasası. Kendim kullanmadım ancak çevremde kullanan çok. Hepsi de çok memnun. İnceleme için teşekkürler.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...
zlsn

6 Mart 2008; 1:16:42 

Arkadaşlar Tgar da kasa var gayet de uygun
http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=6247

Ibadeath.

6 Mart 2008; 10:56:35 

güvenilirmidir ki burası

Magiuser

6 Mart 2008; 11:21:47 

Geçen cuma kasayı vatan bilg. aldım.. Kasa güzel fakat içinden vida çıkmadı.. bu yüzden akşamına anakart montajını yapamadım.

laguns

6 Mart 2008; 12:20:12 

kasaya ıhtıyacı olanlar bugun vatandan alabılır çok uygun bir fiyatı var ama sanırım gidip almak daha faydalı olur
çunku bedava kargo kalkmış vatanda ..

BeyazBüyü

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 12:35:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Magiuser

Geçen cuma kasayı vatan bilg. aldım.. Kasa güzel fakat içinden vida çıkmadı.. bu yüzden akşamına anakart montajını yapamadım.

İlk sayfadaki mesajım;
" Kasa kendi içerisinde vida sistemi barındırmıyor ancak anakart bağlantılarını yapabilmeniz ve ihtiyaç halinde elinizin altında bulunabilmesi adına her iki yüzünde 20 şer
adet olmak üzere toplam 40 adet vida sunulmuş durumda. "

Vidalar resimde görülüyor kasa içerisini kontrol ediniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

...
Magiuser

6 Mart 2008; 13:14:09 

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: Magiuser

İlk sayfadaki mesajım;
" Kasa kendi içerisinde vida sistemi barındırmıyor ancak anakart bağlantılarını yapabilmeniz ve ihtiyaç halinde elinizin altında bulunabilmesi adına her iki yüzünde 20 şer
adet olmak üzere toplam 40 adet vida sunulmuş durumda. "

Vidalar resimde görülüyor kasa içerisini kontrol ediniz.

Artık bunlar yedek kaldı :) tşkrler..

mystrious_man

7 Mart 2008; 23:22:52 

quote:

Orjinalden alıntı: tazymazy35

imzamdaki sitem sorunsuz çalışıyor 460 w power la
GIGABYTE P35C DS3R , COOLERMASTER DC960 INTEL Q6600 /3.6 ghz , ASUS EN8800GT TOP 700/1750/2000 , 4x TWINMOS PC2-6400 ZALMAN 9700 LED , VIEWSONIC2230wm +PHILIPS 190c ----
1 X WD320 GB+ 1 X WD400GB+ 1 X WD500GB HDD 1x SG120 GB

Denildiğine göre....
Benim sistemimde bi problem olmaz di mi arkadaşlar?? Hiç bir bileşene oc yapılmayacaktır.

msi p35 neo2 fr/fır
q6600
zotac 8800 gts
ocz 2x2 gb 800mhz
lg dvd writer (20x)
2x250 gb seagate (410as) (raid0)

Bi de diyelim ki yetersiz oldu?? Başıma gelebilecek en kötü şey ne olur??
Power tuşunu basıp pc yi açtığımda yanmasın ekran kartı filan böyle bir ihtimal var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystrious_man -- 9 Mart 2008; 13:03:33 >

HeLLoRd_85

8 Mart 2008; 23:08:00 

dostum benim imzamdaki sistemi kaldırıyo..seninkini kaldıramayabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 8 Mart 2008; 23:08:03 >

INTEL Q6600 QUAD CORE | GIGABYTE P35-DS3L | TWINMOS 2x1GB 800Mhz | SPARKLE GeForce 8800 GT | ST3250410AS SEAGATE 250 GB SATA2 16MB | DVD±RW Double Layer | Cooler Master RC-690 | Creative 2+1 Sound System

BeyazBüyü

Sisteme Gözat

8 Mart 2008; 23:18:42 

Ben kasamı 2 gün önce sattım arkadaşlar.

Sizlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

...
cink1