sahafiec
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
28 Ocak 2008; 17:34:14
kasaların hepsi 3 fanlı, benim de bugün 390Watt olanı elime geçti.
kasanın fanları süper, sessızliğine gerçekten hayran kaldım. bir tek kapaktaki fan biraz ses yapıyor nedense, anlayamadım. o olmasa sistem açık mı kapalı mı anlamak zor.
bende vatan bilgisayardan 460 wattlık modelini 180 ytl'ye aldım. yarın elimde olur. heyecanla bekliyorum. bu arada bu kasayla birlikte biostar ta770 anakart aldım. incelemesini yapacağım yakında...
kasa biraz önce elime geçti. 460wlık modelini almıştım. görüntü tek kelimeyle harika... anakartım elime ulaşmadığı için bugün kuramayacağım ama dehşet bir şey olduğu kesin... özellikle fiyat performans bakımından 10 numara olduğu kesin...
arkadaşlar uzun süren araştırmalar sonucu bu aksayı almaya karar verdim sistem imzamdaki sistem 500w lık psu almaya gerek yoktur değil mi birde kasadan 3 Tane 120mm lik fan Çıkıyor Değil mi
460w psu size yeterli gelir 8800GTX ekran kartı olan bir sistemi bu psu ile sorunsuz kullanan arkadaşlar var, kasanın genelinde 3 bazılarında ise 2 fan gelebiliyor ama %95 3 fanlı olanı satın alırsınız.
460w psu size yeterli gelir 8800GTX ekran kartı olan bir sistemi bu psu ile sorunsuz kullanan arkadaşlar var, kasanın genelinde 3 bazılarında ise 2 fan gelebiliyor ama %95 3 fanlı olanı satın alırsınız.
ben de dün aldım, montajladim. yıllar süren kasa işkenceme son verdim. :D tavsiye ederim çok güzel bir kasa. diğer ürünlere nıspi olarak fiyatı güzel fakat mutlak olarak naktiğimizda bu kasa denilen şey acayip pahali. yıllardır kah bir tepsinin üzerinde kah 10 senellik bir kasanin iskeleti içinde sistemi çaliştirmama yol açiyordu bu durum, artik yıllarca rahatim :D
merhabalar, bu kasayla birlikte sycthe mugen marka işlemci fanını kullanmayı düşünüyoruz, bilenler vardır mugen biraz uzun bir işlemci fanı, acaba bize herhangi bir sorun çıkartır mı? kasanın kapağını kapatamama gibi.