Arkadaşlar bendede bu kasadan var 460W'lık versiyonundan merak ettigim olay ise kasaya 4 tane daha fan takmak istiyorum fakat 460w kaldırırmı onun hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
Sistemim GİGABYTE G33-DS3R BEARLAKE ICH9R 1333FSB KATI KAPASITOR VGA ANAKART Q6600 G0 REVİSİON @3.00Ghz 2GB OCZ NVİDİA SLİ KİT @1000MHZ SPARKLE 8800GT 670/1680/1950 HIZLARINDA 3 ADET SAMSUNG 160GB 8MB CAHCE 7200RPM HDD 1ADET LG DVD-RW 1ADET LG DVD SÜRÜCÜ
Bu sistem toplam kaç watt çekiyordur?Daha ne kadar fan takabilirim?Bu fanlar ne kadar watt yeter ışıklı falanda olursa geniş bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler beyler.
Hocam ekran kartının modelini göremedim fakat kaldırıyor gibi duruyormuş onu farkettim Bu cıvıl cıvıl ışık saçan fanlar ve işlemci üzerindeki fan toplam kaç YTL ye mal oldu sana ayrıca bu 7 tane fanı baglıcak giriş yok benim kasanın içinde en fazla 2-3tane daha takabilirim üzerindekiler hariç bu kabloları nerden aldın ne şekilde monte ediliyor?
Örnegin bitane 4 pini cogaltabilirmiyim bi kablo vs.. nasıl olur bu iş ayrıca fan kontrol olayını nasıl yapıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 11 Ocak 2008; 22:19:57 >
fan kontrolcü haricinde anakart üzerine ve kasa içerisindeki molexlere fanlar bağlanabilir ekran kartımın modeli düşük ancak psu gerçekten iyi çünkü bu konudaki diğer sayfalara göz atarsanız bu kasa ile 8800GTX kullanan arkadaşlarımız var.
hani tek kabloyu çoklu hale getiren birşey vardır diye düşündüm ben ama yok sanırım Fanları kasaya normal bi şekilde oturtup kablosuna taktıktan sonra fan kontrolcuyede ayrı bi kabloyla baglanıyor sanırım bunu istanbulda avrupa yakasında nerde bulabilirim?
bugun aldım kasayı cm marka 390 watt. sistemi şimdi toplamayacağım için kaldırdım kasayı 1-2 haftalığına. psuyu denemedim ama sli, oc düşünmeyenler için gayet güzel bi psu. kasaya ise diyecek bişey yok tabiki. stackerden sonra gelen en iyi tasarım diyebilirim. kalitesi de çok iyi. mavi ve vatanda 390 modelleri satılıyor.
Son gelen partideki tüm PSU'Lar 380W. Distribütor SEGMENT'le konuştuk öyle dedi. Daha güçlü bir PSU içeren veya PSU'suz versiyonu olur mu diye sorduk, bir dahaki partide belli olur dediler.
Tabi böyle bir kasayla neden bu kadar düşük güç kaynağı verilir, bilinmez....