Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
omerf

11 Ocak 2008; 21:20:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bendede bu kasadan var 460W'lık versiyonundan merak ettigim olay ise kasaya 4 tane daha fan takmak istiyorum fakat 460w kaldırırmı onun hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Sistemim
GİGABYTE G33-DS3R BEARLAKE ICH9R 1333FSB KATI KAPASITOR VGA ANAKART
Q6600 G0 REVİSİON @3.00Ghz
2GB OCZ NVİDİA SLİ KİT @1000MHZ
SPARKLE 8800GT 670/1680/1950 HIZLARINDA
3 ADET SAMSUNG 160GB 8MB CAHCE 7200RPM HDD
1ADET LG DVD-RW
1ADET LG DVD SÜRÜCÜ

Bu sistem toplam kaç watt çekiyordur?Daha ne kadar fan takabilirim?Bu fanlar ne kadar watt yeter ışıklı falanda olursa geniş bi bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler beyler.

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

BeyazBüyü

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 21:54:01 

quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Arkadaşlar bendede bu kasadan var 460W'lık versiyonundan merak ettigim olay ise kasaya 4 tane daha fan takmak istiyorum fakat 460w kaldırırmı onun hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Fan kontrolcüler sayesinde şu an çok sessiz, kasada 7*120mm fan bağlı

...
cydonia

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 21:55:58 

eline sağlık beyazbüyü

gerçekten çok güzel bir inceleme

özellikle resimleri artık daha iyi çekiyorsun

...beyoğlu artık Pala'sız
omerf

11 Ocak 2008; 22:02:31 

Hocam ekran kartının modelini göremedim fakat kaldırıyor gibi duruyormuş onu farkettim Bu cıvıl cıvıl ışık saçan fanlar ve işlemci üzerindeki fan toplam kaç YTL ye mal oldu sana ayrıca bu 7 tane fanı baglıcak giriş yok benim kasanın içinde en fazla 2-3tane daha takabilirim üzerindekiler hariç bu kabloları nerden aldın ne şekilde monte ediliyor?

Örnegin bitane 4 pini cogaltabilirmiyim bi kablo vs.. nasıl olur bu iş ayrıca fan kontrol olayını nasıl yapıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 11 Ocak 2008; 22:19:57 >

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır" M.Kemal ATATÜRK

BeyazBüyü

Sisteme Gözat

11 Ocak 2008; 22:29:20 

omerf

akasa'nın 4 lü fan kontrolünü kullandım burada;
http://resim.donanimhaber.com/m_20100513/tm.htm

fan kontrolcü haricinde anakart üzerine ve kasa içerisindeki molexlere fanlar bağlanabilir
ekran kartımın modeli düşük ancak psu gerçekten iyi çünkü bu konudaki diğer sayfalara göz atarsanız
bu kasa ile 8800GTX kullanan arkadaşlarımız var.

...
omerf

11 Ocak 2008; 22:42:24 

hani tek kabloyu çoklu hale getiren birşey vardır diye düşündüm ben ama yok sanırım Fanları kasaya normal bi şekilde oturtup kablosuna taktıktan sonra fan kontrolcuyede ayrı bi kabloyla baglanıyor sanırım bunu istanbulda avrupa yakasında nerde bulabilirim?

serhatatalay

12 Ocak 2008; 2:47:43 

390watt'lık modelini kullanan arkadaşlar varsa PSU hakkında bilgi verebilir mi?
(marka, ses seviyesi..vb)

460'lıktan umudu kestim ben artık olmadı vatan'dan alıcam. 170 lira civarı şu anda..

ASUS P5Q PRO - Intel C2D E8400 - HIS HD4850 ICEQ4 Turbo - OCZ Reaper HPC 1066Mhz (1024x2) - Samsung 750GB - Samsung 250GB - WD 1Tb External - Cooler Master RC690 460Watt - Samsung 931BW
kaeln

Sisteme Gözat

12 Ocak 2008; 18:42:55 

bugun aldım kasayı cm marka 390 watt. sistemi şimdi toplamayacağım için kaldırdım kasayı 1-2 haftalığına. psuyu denemedim ama sli, oc düşünmeyenler için gayet güzel bi psu. kasaya ise diyecek bişey yok tabiki. stackerden sonra gelen en iyi tasarım diyebilirim. kalitesi de çok iyi. mavi ve vatanda 390 modelleri satılıyor.

Q6600 / Abit IX-38 Quat GT / Zotac 8800GT Amp 3p / 1GB*2 Kingston HyperX 1066Mhz / 160GB seagate sata2 x2 RAID 0 / Cm stacker stc-101 / Philips 190x6fb-dvi / Asus 2014L1T dvd-rw / enermax liberty 500w / a4 x710 / a4 usb kb-8

Iphone 8gb 1.1.1

Liquid Cooling: Hand Make Cpu - Gpu Block / Aqua 360 Airplex Pro / Eheim Compact 1000 / 12mm hose / Hand Make Reservoir / 3xSilverStone Fm123

Liquid Cooling Project

Darth Vader RSi

Sisteme Gözat

12 Ocak 2008; 20:14:16 

Ben gecen gun exadan aldım kasayı arkadaşlar kendı psum oldugu ıcın hıc kullanmadan cıkardım satıyorum ama dısarda bı fan sesını dınlemk ıcın calsıtırdım fanı acayıp sessız dusuk sevıyede bı sıstem toplayacakalr ıcın yeterlı ve sessız bı cozum sunacaktır elbet saygılar.

Bu arada stackerden sonra bu kasaya alışmak bıraz zor oluyor solım

@@@ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM ARKADAŞLAR@@@ TIKLA

NOTEBOOK ASUS F3JC
JackDaniels

13 Ocak 2008; 22:07:16 

bunun 460lığı kalktımı piyasadan acaba

imza yok nedense?
Adnan Ak

13 Ocak 2008; 22:34:06 

Son gelen partideki tüm PSU'Lar 380W. Distribütor SEGMENT'le konuştuk öyle dedi. Daha güçlü bir PSU içeren veya PSU'suz versiyonu olur mu diye sorduk, bir dahaki partide belli olur dediler.

Tabi böyle bir kasayla neden bu kadar düşük güç kaynağı verilir, bilinmez....
ufuq35

14 Ocak 2008; 22:02:22 

bende bugun vatandan siparişimi verdim bakalım gelince görücez.. psu sunu bnde merak etmey başladım umarım tahmin ettiğim gibi gürültülü değildir

sarpuli

15 Ocak 2008; 23:51:23 

Yeni PSU hakkında bilgilendirme yapın lütfen özellikle ses konusunda ayrıca bunun extra satılan camlı paneli yokmu?

İntel Core 2 Duo E8400+Zalman 9700Led - MSI P35 Platinium - Zotac 8800GT AMP! Edition - Corsair 800 Mhz 1024x2 MB - 250GB Seagate S.Ata2 NCQx2 - BenQ 5232x CD-RW - BenQ 1650 DVD-RW - Philips 190P70 LCD - Logitech Z-5300 - Creative Audigy 2 ZS - Logitech LX500 - USR 9108 MAXg - Thermaltake Armor+ FPS Bluestorm II 500W
Apple MacBook 1.83Ghz Beyaz Q
ufuq35

16 Ocak 2008; 1:28:20