Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Rognoso
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: COOLERMASTER RC-690 KASA İNCELEMESİ Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aslan22
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Aralık 2007; 13:49:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

@phobia psu yu ters takmak yerine oraya toz filitresi takarak toz girmesini önleyebilirdin ben öle yaptım

+1

zaten psu ters takman bence saçma olmuş odam çok tozlu diyorsunuz nasıl yani bu kış günü kapı pencere açıkta ondan mı toz giriyor anlamadım ama neyse oda tozlu diyelim kasının zaten her yerinden hava giriyor toz filtresi de yok aynı hesap olmuyor mu tabi siz bilirsiniz
BeyazBüyü

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 14:39:27 

yan kapaklar ve egzoz fanı hariç her yerde toz filtresi var, zemin ve ön kısım en çok tozu çeken yerler, bu kısımlar filtreler ile donatılmış, sadece sol kapaktaki 2*120mm fanlar için filtre alınması yeterli olacaktır.

...
aslan22
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Aralık 2007; 23:16:40 

quote:

Erdal Yılmaz

yan kapaklar ve egzoz fanı hariç

zaten bütün tozlar oralardan geliyor
GRANDE

9 Aralık 2007; 1:13:44 

Evet bende aranıza katıldım bu akşam vatandan yeni bir sistem kurdum ve kasayı da rc-690 ı tercih ettim 1 anakart için ufak bi fan 2 adette 120 lik zalman sessiz fan aldım kendi içinden çıkan fanlar ile toplam 6 fan oluyor

bu konuyu açan ve ayrıntılı bir inceleme sunan beyaz büyü' ye çok teşekkür ederim bu kasayı almamda önemli bir rol oynadı bu topic olumlu olumsuz yorumları olan herkeze teşekkür ederim

bu arada yarın akşam üstü alıcam kasayı geç gitmem nedeniyle birikmiş olan sistemlerden dolayı montaj ı yarın a kaldı

<---DoBLo TeAm--->

"Düşünceleriniz kaybetse bile içtenliğiniz Zafer kazanmalı"
wormhole

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 2:32:56 

@GRANDE hocam montajı kendin yapmanı tavsiye ederim çünkü bu kasanın en büyük özelliklerinden biri kabloları arkadan geçirerek kasa içi hava akışını maksimum seviyeye çıkarmak ve zannedersem bu hususa vatan bilgisayar elemanları dikkat etmeyecektir ve dolayısı ile kasa içi biraz karmaşık olacaktır kablolar yüzünden

bu arada yan fanlara filtre takan varmı,yani uğultuyu önlüyormu acaba diye soruyorum firebaldan alcam 2 tane ama tanesi 16 ytl ya valla fandan pahalı

BeyazBüyü

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 2:38:58 

wormhole ince bayan çorabı geçirin fanlara siyah renk hem de

bence çok iyi fikir

...
wormhole

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 2:42:37 

ya aslında düşünmedim değil ama kız arkadaşım dahil hiçbir kızdamı olmaz bu meletin siyahı yahu en sonunda gidip alacam bir parizyen valla kaç para bilen varmı,yada link verebilirmisiniz

phobia

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 3:14:55 

quote:

Orjinalden alıntı: aslan22

zaten psu ters takman bence saçma olmuş odam çok tozlu diyorsunuz nasıl yani bu kış günü kapı pencere açıkta ondan mı toz giriyor anlamadım ama neyse oda tozlu diyelim kasının zaten her yerinden hava giriyor toz filtresi de yok aynı hesap olmuyor mu tabi siz bilirsiniz

Valla hocam o kadar toz nerden geliyo ben de bilmiyorum ama oluyo bi şekilde Diğer fanların çektiği tozu önemsemiyorum çünkü herhangi bir parça üzerinde yoğun değil de genel olarak kasa tozlanıyor ama psu'yu aşağı doğru takarsam tüm toz psu'nun içinde birikiyo ve bu durum beni rahatsız ediyo Aslında filtre olarak çorap fikri fena değil, deneyebilirim

Doğduğunda herkes gülüyordu, sen ağlıyordun. Öyle bir hayat yaşa ki, öldüğünde herkes ağlasın, sen gül...
xweser

9 Aralık 2007; 10:36:57 

yaa arkadaşlar bu fan sesi çıldırtacak beni..

bios dan bi ayar falan çeksekde biraz azaltsak olmaz mı..

anakart p5k - e wifi

MALİ MÜŞAVİR

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 12:30:57 

valla ben biraz menteşe(makine) yağı damlattım ses felan gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotasmmm -- 10 Aralık 2007; 10:41:57 >

eski nick:rotasmmm

Asus M51SN
Game's & Design Master

GRANDE

9 Aralık 2007; 12:49:14 

quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@GRANDE hocam montajı kendin yapmanı tavsiye ederim çünkü bu kasanın en büyük özelliklerinden biri kabloları arkadan geçirerek kasa içi hava akışını maksimum seviyeye çıkarmak ve zannedersem bu hususa vatan bilgisayar elemanları dikkat etmeyecektir ve dolayısı ile kasa içi biraz karmaşık olacaktır kablolar yüzünden

bu arada yan fanlara filtre takan varmı,yani uğultuyu önlüyormu acaba diye soruyorum firebaldan alcam 2 tane ama tanesi 16 ytl ya valla fandan pahalı

ben pek anlamam hatta hiç anlamam desem yeridir ama forum saolsun çok şey öğrendim hazır bi pc alıcaktım yoksa şimdi kendim topladım montaj değil tabi

anlamadığım için vatanda montaj için bıraktım, akşam olsada gidip alsam

<---DoBLo TeAm--->

"Düşünceleriniz kaybetse bile içtenliğiniz Zafer kazanmalı"
wormhole

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 14:18:20