Q6600 ATI 4870 2GB OCZ 1066MHZ RAM WD 320GB SATA2 HDD 20X LG DVD-RW GİGABYTE EP45 VEYA X38 ANAKART CM Rc-690 460WATT almayı düşünüyoruz.Fakat bu güç kaynagı problem cıkarırmı bu konuda bişeyler söylerseniz sevinirim.
kaldıracağını zannetmiyorum en az 500w lık bir psu almalısınız.
bir miktar o.c de düşüyoruz işlemciyi 3.2 gibi kullancaz
Q6600 ATI 4870 2GB OCZ 1066MHZ RAM WD 320GB SATA2 HDD 20X LG DVD-RW GİGABYTE EP45 VEYA X38 ANAKART CM Rc-690 460WATT almayı düşünüyoruz.Fakat bu güç kaynagı problem cıkarırmı bu konuda bişeyler söylerseniz sevinirim.
kaldıracağını zannetmiyorum en az 500w lık bir psu almalısınız.
bir miktar o.c de düşüyoruz işlemciyi 3.2 gibi kullancaz
hocam siz en iyisi 550-600w lık bir psu alın ilerisi için de iyi olur
Pek ilerisini düşüncek durumda degiliz ayrıca bilgisayarda ileriye dönük durumlara pek inanmıyorum.460 watt yeter gibi geliyor ama belki kullanan vardır diye sordum buna yakın bir sistem.
Aşırı bi o.c yapılmayacaktır en fazla işlemciyi 3.4 gibi bi degerde kullanırız.Ekran kartını pek ellemeyiz zaten gerekde yok olsada cok kucuk bir miktar.Umarım bi sorun çıkarmaz sonuçta coolermaster'ın güç kaynagı.
Selamlar Aşağıda yazılan sistemi almak için sariş verdim. Bir tek kasa da kararsız kalmıştım(kasanın ismi ve modeli için, satıcı benden haber bekliyor) bu bölümü uzun uzun inceledikten sonra bu kasayı almaya karar verdim. Tabi ki en çok öğrenmek istediğim.Bu kasa aşağıdaki sistemi kaldırır mı.? 1. Overlok kesinlikle yapmayacağım 2. PSU yu ayrıca almak istemiyorum
İşlemci : INTEL C2QUAD Q6600 2,4 GHz 8MB64BIT 775p Anakart : ASUS P5Q P45 DDR GLAN+SATA2 16X Bellek : 2 GB DDR2 1066 MHz PLATINUM CL5 OCZ 2 Adet Ekran kartı : SAPPHIRE ATI HD4870(256Bit)512MB DDR5 AVIVO 16X Sabit Disk : 500 SEAGATE 7200 NCQ SATA 32MB ST3500320AS Kasa : ? Disket Sürücü : CODEGEN 23-1 SİYAH DAHİLİ KART OKUYUCU DVD : ASUSTEK 2014S1T 20X14X16 SATA SİYAH İşletim Sistemi : MS WINDOWS VISTA HOME PREMİUM TR(32BIT)
Benim bu sisteme yakın ezellikte olanlara bazıları olur cevabı verilmiş bazılarına olmaz cevabı verilmiş.. ben de iyice kararsız kaldım
bu kasanın sahibiyim, her konuda memnunum, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, ama sorularım ve sorunlarım var
1. psunun verimliliğini hiç bi yerde göremedim, ama coolermasterda %70 altı verimlilikli psu görmediğim için tahmin ediyorum %70 üstü, iyimser olursam %75, hangisi doğru?
2.kasanın üstüne 2 tane fan takabiliyoruz ya, ben üst kapağı çıkaramadım, bunu çıkarmanın kolay yolu yok mu?
3.kasaya elimi ne zaman atsam bi yeri elimi kesiyo, sizde durum ne? bu sadece bendemi oluyo
bu kasanın sahibiyim, her konuda memnunum, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, ama sorularım ve sorunlarım var
1. psunun verimliliğini hiç bi yerde göremedim, ama coolermasterda %70 altı verimlilikli psu görmediğim için tahmin ediyorum %70 üstü, iyimser olursam %75, hangisi doğru?
2.kasanın üstüne 2 tane fan takabiliyoruz ya, ben üst kapağı çıkaramadım, bunu çıkarmanın kolay yolu yok mu?
3.kasaya elimi ne zaman atsam bi yeri elimi kesiyo, sizde durum ne? bu sadece bendemi oluyo
1. Bencede katılıyorum, başka yolu yok zaten
2. 2 kapağıda söküp alttan bakarsanız ayaklar göreceksiniz, onları kaldırırsanız çıkıyo üst kapak, benim kasada fan takacak 1 yer kaldı o da sağ kapakta 8lik diğer heryere cm fanından aldım 12 lik,
3. Aynen bendede öyle oldu ve hala oluyo
İntel Q6600 * Asus P5Q * Veritech 2*2 Gb Ddr2 800 Mhz * Palit 1 Gb 8800Gt * 2x Western Digital 160 Gb Sata2 8 Mb Cache (Raid 0) * LG Dvd-Rw Sata * Samsung 2232Bw * CoolerMaster RC-690 * Fps BlueStorm II 500 Watt Psu * Philips SBC HP250 * A4 Tech X7 750BF * X7 G700 Sony Ericsson W800İ * Hp Pavilion 6640et
viper17@ cevaplar için sağol hocam ama bitmedi güç kaynağı 460wattlık ya, 401.5 falan diyo orda, ne ayak bu yaa, gerçekten 400watt üzerinden mi hesaplayacaz
2. hocam orda çentikleri görüyorum ama açamıyorum,yerleri o kadar kötü ki, çok zor, arkadan başlıyorum, sağlı sollu, sağ1 i kaldırıyorum sol 1 i kaldırıyorum sağ2 yi kaldırıyorum sol 2 yi kaldıracam sağ1 düşüyo falana sinir bozucu
corleone + viper17 @ 3. baya bi zımparalayacaz heralde yanlız olmadığıma sevinemiyorum, her yerimiz kesik oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 30 Temmuz 2008; 23:25:46 >
viper17@ cevaplar için sağol hocam ama bitmedi güç kaynağı 460wattlık ya, 401.5 falan diyo orda, ne ayak bu yaa, gerçekten 400watt üzerinden mi hesaplayacaz
2. hocam orda çentikleri görüyorum ama açamıyorum,yerleri o kadar kötü ki, çok zor, arkadan başlıyorum, sağlı sollu, sağ1 i kaldırıyorum sol 1 i kaldırıyorum sağ2 yi kaldırıyorum sol 2 yi kaldıracam sağ1 düşüyo falana sinir bozucu
corleone + viper17 @ 3. baya bi zımparalayacaz heralde yanlız olmadığıma sevinemiyorum, her yerimiz kesik oluyo
1. Evet 460 diyo fakat gerçek 400 sanırım
2. Birinden yardım iste, ilk başta sol tarafı yukarı kaldır sonra sağ tarafı, öyle yapınca çıkıyo kolayca, ayarını tutturman lazım ama
3. Şuan düzdüm sistemi hiç ellmiyom bi daha, sıkıldım zaten oyna oyna lunaparka çevirdim kasayı oyuncak gibi oldu duruyo şimdi çalışır halde
(Yeni anakart ve psu geldiği için son kez açtım taktım bi dahada ellemicem )