arkadaşlar size bu kasa ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum
1- usb lerin üstte olması çok büyük dez avantaj değilmi? masaya koyduğunuzda hiç bir şekilde kullanamıyacağım . o dvd yerine konulabilen usb girişlerinin fiyatı ne kadar ve nerede bulabilirim?
2- psu altta olduğu için bütün tozları çekmiyormu ? vede o diğer delikleri (altta ve üstte) kendimiz mi kapatmamız gerekiyor???
3- psu gerçek 460 w mi yoksa 400w de max 460w mı?
4- o fanlar yada psu ses yapmıyormu??
teşekkür ediyorum.
fanlar hiç ses yapmıo ben masa üstünde kullanmıom gayet rahat masanın üstüne o kasayı nsl sığdırmayı düşünüyorsun? 400w stabil değer max ise 460w toz lar kasanın heryerinden girio bu kötü çünkü heryeri delikli en çok üstten girio ekran kartı ve işlemci fanı çok tozlanıo ama orayı kapatmak mümkün
Hocam sen hangi akla hizmet ediyorsun bir kere o delikler tozları arasında tutup kasanın içine girmesini engelliyor ben bu kasayı 2 aydır kullanıyorum sadece öndeki fan bölgesindeki deliklerin arası tozlu ama kasa içinde gram toz yok nerdeyse öndeki tozlarıda elektrik süpürgesi ile çekiyorum bişey kalmıyor ve kasanın içi tertemiz yani o tozlar deliklerde kalıyor kasanın içine dolmuyor
arkadaşlar size bu kasa ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum
1- usb lerin üstte olması çok büyük dez avantaj değilmi? masaya koyduğunuzda hiç bir şekilde kullanamıyacağım . o dvd yerine konulabilen usb girişlerinin fiyatı ne kadar ve nerede bulabilirim?
2- psu altta olduğu için bütün tozları çekmiyormu ? vede o diğer delikleri (altta ve üstte) kendimiz mi kapatmamız gerekiyor???
3- psu gerçek 460 w mi yoksa 400w de max 460w mı?
4- o fanlar yada psu ses yapmıyormu??
teşekkür ediyorum.
fanlar hiç ses yapmıo ben masa üstünde kullanmıom gayet rahat masanın üstüne o kasayı nsl sığdırmayı düşünüyorsun? 400w stabil değer max ise 460w toz lar kasanın heryerinden girio bu kötü çünkü heryeri delikli en çok üstten girio ekran kartı ve işlemci fanı çok tozlanıo ama orayı kapatmak mümkün
Hocam sen hangi akla hizmet ediyorsun bir kere o delikler tozları arasında tutup kasanın içine girmesini engelliyor ben bu kasayı 2 aydır kullanıyorum sadece öndeki fan bölgesindeki deliklerin arası tozlu ama kasa içinde gram toz yok nerdeyse öndeki tozlarıda elektrik süpürgesi ile çekiyorum bişey kalmıyor ve kasanın içi tertemiz yani o tozlar deliklerde kalıyor kasanın içine dolmuyor
gıgabyte ep35 ds3r intel e 8400 sparkle 8800 gt veya calibre modeli corsair 800mhz 2*1 dual kit 250 gb 16 mb seagate hardisk sistem bu arkadaşlar bende bu kasadan almayı düşünüyorum ama güç kaynağı yeter mi acaba? herkes başka bişey söylüyo. Vatandaki eleman sistemi çalıştırır ama oyunlarda yüksek ayarlarda mavi ekran falan verebilir dedi kafamı karıştırdı.. sistemde overclock düşünmüyorum ilk etabda ama ilerdee çok az da olsa yapabilirim... ayrıca vatandaki eleman silverpower 600 w önerdi böyle bi marka duymamıştım hiç silverstone var ama bu farklı mı yoksa aynısımı şimdiden teşekkürler...
min:400w max:460w ne demek biri açıklasın. yani bu kasa 460 w güç sağlayabilir mi?
ben de e8500 asus p5k işlemci ve 8800gt makineme almak istiyorum 500gb da harddisk ve 2 gb ram. fakat bu psu yeterli olmayacaksa thermaltake sopranos alıp kendim psu takcam hem daha şık hem de daha güçlü olur. ne diyorsunuz?
min:400w max:460w ne demek biri açıklasın. yani bu kasa 460 w güç sağlayabilir mi?
ben de e8500 asus p5k işlemci ve 8800gt makineme almak istiyorum 500gb da harddisk ve 2 gb ram. fakat bu psu yeterli olmayacaksa thermaltake sopranos alıp kendim psu takcam hem daha şık hem de daha güçlü olur. ne diyorsunuz?
kaldırabilir ama üst mesajda da arkadaşın dediği gibi vatandaki eleman oyunlarda mavi ekran verebilir demiş..neden bunualıp psu yu satıp üst seviye bi psu almıyorsun şahsen ben öyle yaptım zaten elşimde vardı kaliteli bi psu bunu aldım psu da 40-50 liradan sattım kasa biraz ucuza gelmiş oldu...
Ben de bu sistemi almayı düşünüyorum overclock düşünmüyorum acaba 460w yeterli mi yoksa ne gibi problemler olabilir bi de eğer psu almam gerekirse ne önerirsiniz?
kaldırabilir ama üst mesajda da arkadaşın dediği gibi vatandaki eleman oyunlarda mavi ekran verebilir demiş..neden bunualıp psu yu satıp üst seviye bi psu almıyorsun şahsen ben öyle yaptım zaten elşimde vardı kaliteli bi psu bunu aldım psu da 40-50 liradan sattım kasa biraz ucuza gelmiş oldu...
o psu baya bi ucuza satmışsın içindeki psu coolermaster gibi bir marka kaliteli ve iyi hiçbir zaman da mavi ekran vermio
AMD X2 DUAL CORE 3600+ 1.9@2.50 GHz + Asus M2N4-SLI + Dual 2x1GB; DDR2-677Mhz + Asus EAX1550/TD/256M/A@512M@%33_O/C + 250GB SEAGATE (16MB,SATA,NCQ) HDD -410AS + LG Super Multi DVD Rewriter LG GSA-H42N + CoolerMaster RC-690 460W Güç Kaynağı + A4-Tech Gamer X7-G800MU Gamer Klavye (Siyah) + A4-Tech XL-750BF Alev Desenli Lazer Mouse + Nova Killer 8000 Dpi Gamer Mousepad Turuncu (32x32 cm) + 40" Sony Bravia Full HD LCD + Coolermaster RC-690
Arkadaşlar bende rc690 lılar kervanına katılmak üzereyim. Ancak Ankara'da yok mecburen internetten sipariş verecem.
Eksen Bilgisayarda 125$+kdv 460w olanı en ucuz burada Bu site güvenilirmi? Bu siteden alışveriş yapanlar varsa yorumlarını bekliyorum. cevap veren herkese teşekkürler...