Hmm... haklısın. Cooler Master peak load'ı model ismine koymuş. Thermaltake max. stable output'u kullanıyor model isminde (peak load son sütunda yazılmış 950W olarak mesela).
ben bu kasayı nereden bulabilirim doğru dürüst hiç bir yerde yok.... birde pc toplamayı düşünüyorum inventustan. aradada sadece cm532 filan var bu iki kasa çok fark edermi sizce??
hmmm şimdi dikkat ettim.. Çok problem olmuyordur heralde.. bu kadar kişi almış kullanıyor ve alınmayada devam ediyor....
Bir evvelki ayfada kalan mesajı tekrarlamak istiyorum......
İmzamdaki sisteme ek olarak 9600GT veya 8800GT almak istiyorum.
bu kasanın psu'su yetermi yetmezmi diye düşünmekten artık kafayı yicem... psu'suz alıp yanına Bluestorm II 500W almaya kalktığımda da fiyat çok farkediyor..
Ne yapıcam bilemiyorum....??
Evdeki sistem ekran kartsız yatıp duruyor walla....
hmmm şimdi dikkat ettim.. Çok problem olmuyordur heralde.. bu kadar kişi almış kullanıyor ve alınmayada devam ediyor....
Bir evvelki ayfada kalan mesajı tekrarlamak istiyorum......
İmzamdaki sisteme ek olarak 9600GT veya 8800GT almak istiyorum.
bu kasanın psu'su yetermi yetmezmi diye düşünmekten artık kafayı yicem... psu'suz alıp yanına Bluestorm II 500W almaya kalktığımda da fiyat çok farkediyor..
Ne yapıcam bilemiyorum....??
Evdeki sistem ekran kartsız yatıp duruyor walla....
Takıp-çıkartması baya güç.Ama öyle aman amanlık bir durumda söz konusu değil.CM nasıl böyle bir tasarım yapmış ilginç..
@Razor
Bende imzamdaki sistemle bir deneme yapmak istiyorum o PSU'yu.Bakalım sonuç ne olacak.
Ancak kasa gerçekten süper.Üst kapağı 3 eli kanatarakta olsa açmayı başardım.2 tane ledli akasa fan taktım baya güzel oldu.Eski TT kasanında bir fanını aşırıp aşağıya taktım.Şimdi yan kapağa bir tane fan lazım.Birde kasa arkasına takmak için 80x80x15 fan arıyorum.Bendeki 25 olmuyor tabi.İnşalalh buluruz fanları;sırf fanlar yüzünden sistem-kasa açıkta duruyor.Laptop kullanıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heretic1503 -- 27 Nisan 2008; 23:55:29 >
Dostum kasana fanlı kapağın olduğu yandan saldır sol elini kasanın üstüne koy sağ elin ile de ön panelin altını kavra ve dışarı doğru kuvvetlice çek, çıkmaya alttan başlıyacak o sebepten sağ elinin hareketi hafif yukarı doğru olsun.. Hiç zor değil
Arkadaşlar bi sorum daha olucak bu yan kapagı bir şekilde degiştiremezmiyiz?oraya 25cmlik bi fan falan taksak hem daha sessiz olur hemde güzel bi sogutma saglar bunu nasıl yapabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 28 Nisan 2008; 19:06:17 >
Valla dostum bildiğim kadarı ile Cm-690 için camlı yan kapak dışında (o da yurtdışında mevcut) yeni yan kapak üretilmedi, kendin modlasan desem zor iş, 2x14cm fan yetmedimi
ben de bugün exa kadıköyde kalan son kasayı aldım :) yarın sistemimi kuruyorum. büyük 2 fanına güveniyorum. sessiz sistem kurma hayali ile aldım bu kasayı. umarım beni üzmez. 2 12cm lik fan ile kasayı buz gibi yapmayı planlıyorum. bakalım btf95 yetecek mi q6600'e :)
Samsung 40M87BD - Onkyo HTS-590 - Playstation 3 60GB PAL - Samsung DVD P-171 - Logitech Harmony 550 Guitar Hero III - Pes 2008 - Ninja Gaiden - Heavenly Sword - Call of Duty 4 - Motorstorm - Darkness - Burnout - Grand Theft Auto 4 Nintendo DS Lite Black - Ipod Touch 16GB