Arkadaşlar forumlarda gezerken bir dergide bu dört pmp nin karşılaştırmasını gördüm ve paylaşmak istedim.. almanca ama az çok sayılardan filan anlaşılıyor bişiler.. eğer almanca bileniniz varsa ve önemli bazı şeyleri açıklarsa çok makbule geçer..
Bu arada samsung yp-t10 birinci olmuş ses kalitesiyle clix2 yi de geçmiş..
aynı kategori de olsunlar veya olmasınlar bu dergilere sakın inanmayın kanmayın hem de hiç birine hangi markadan ne kadar cukka koparıyolarsa onu ziveye taşıyo şerefsizler.bu saçma sapan dergilere göre hareket etmeyin kendiniz deneyin yada denemiş olanlara sorun.bu eriflerin yazdığı çizdiği hiç bişey doğru değil anasını satar bunlar para için.
doğrudur inanırım,güzel bir test olmuş az biraz almancamla anlamaya çalıştım.zaten ses kalitesi açısından sony a8 serisi çok iyi bir yerde,samsunglarda t10 ve p2 ile yeni ses motoruna geçti(dns-e2.0),bu sayede sonylerin önüne geçmiş olabilir,denemek gerek. ardından gelen clix2 ve en son da d2 olacağı belli zaten. bence inceleme hatalı olmamış.yp- t10 benzer ses kalitesine sahip p2 listeye katılsa zaten orda hiçbir kategoride diğerlerine şans tanımıycaktı, cowonun tek şansı yüksek pil ömrü ve artırılabilir hafıza desteği olmuş.
doğrudur inanırım,güzel bir test olmuş az biraz almancamla anlamaya çalıştım.zaten ses kalitesi açısından sony a8 serisi çok iyi bir yerde,samsunglarda t10 ve p2 ile yeni ses motoruna geçti(dns-e2.0),bu sayede sonylerin önüne geçmiş olabilir,denemek gerek. ardından gelen clix2 ve en son da d2 olacağı belli zaten. bence inceleme hatalı olmamış.yp- t10 benzer ses kalitesine sahip p2 listeye katılsa zaten orda hiçbir kategoride diğerlerine şans tanımıycaktı, cowonun tek şansı yüksek pil ömrü ve artırılabilir hafıza desteği olmuş.
sonda d2 ymiş ikinci seçmişler
geç oldu evet, biraz kendi kafamızdan geçeni ekleyip yazmışız
aynı kategori de olsunlar veya olmasınlar bu dergilere sakın inanmayın kanmayın hem de hiç birine hangi markadan ne kadar cukka koparıyolarsa onu ziveye taşıyo şerefsizler.bu saçma sapan dergilere göre hareket etmeyin kendiniz deneyin yada denemiş olanlara sorun.bu eriflerin yazdığı çizdiği hiç bişey doğru değil anasını satar bunlar para için.
Bu yoruma katılıyorum, gerçekten dergiler bunu yapıyorlar. Güzel bir kaynak arıyorsanız www.cnet.com adresini tercih edin derim.
bu 4 playerdan cowon d2 yi 2 ay clix2 yi 6 ay ve samsung t10 u 2 ay kullandım en iyi ses kalitesi clix te var bana sorarsanız ayrıca clix in karizması ve muhteşem fm radyo gücü de cabası. cowon d2 resmen baş ağrısı ses olarak..
Mode:Öss 08.09.2008'den itibaren günlük soru sayısı:100 10.12.2008'den itibaren günlük soru sayısı:250 15.02.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:500 01.05.2009'dan itibaren günlük soru sayısı:1000'dir