Şimdi Ara

Hangi tamıa + bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden bilinçsiz olduğum için rc otomobil diye nikko almıştımki bu markaya bu alemde oyuncak gözü ile bakılıyormuş

şimdilerde yeni bir rc almak istiyorum fakat bir haftadır işin içinden çıkamadım beğendiğim bazı modellerin yanında tt 01 yazarken bazılarında hiç bir şey yazmıyor bunların farkı nedir

birde kullanım için 2 kanal kumanda gerekir diyor elimde nikko ya ait kumanda var bu kumanda iş görürmi yoksa yeniden kumanda almam gerekirmi

yine nikko ya ait şarj aleti ve pilini yeni alacağım tamiada kullanabilirmiyim zararı olurmu

http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=997&gid=254&rnd=0,9715237

http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=1002&gid=254&rnd=0,9924382(mesela bunda motor dahil demiş)

http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=991&gid=254&rnd=0,2325217( bunda ise motorun yanında dahil diye bir ibare yok buna motordamı almamız gerekiyor)

Son soru kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama bunun birleştirilmesi zormudur daha önce hiç yapmamış biri olarak prof yardım almam gerekirimi bu tamiaları modiye olanağım nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 25 Kasım 2007; 12:26:14 >

• öncelikle bakmış olduğun 3 üründe tamiya TT-01 Şasesidir

3 linkteki araçta aynı sadece dış kasaları yani kepleri (kaporta yada ksada diyebilris) farklı şaseler ve geri kalan herşeyi aynı... bu araçları kullanabilmek için kumanda ve servo alman gerekli hatta birde pil..nikkonun pili sanırım olmaz en az 1800 Mah'lık bir 7,2 Volt'luk pil gerekli bu araca...yoksa daha düşük bir pil ile bu aracı ancak 2 3 dakika oynarsın kaldıki 1800 lük pil ile ancak 15dk oynarsın...Nikkonun kumandasına gelince daha önce kullananı gördüm ancak nikkonun kumandaları okadar kaliteli değil.ama kullanılabilir
    Seagull AT-6 Texan
    Great Planes Spitfire MK8
    JR Propo DSX9 RD921 + AR 6110 + Orange R610 & satalite
  • Abi birşey soracağım, dalga amaçlı değil ama siz bi arabaların parçalarını alıp kendiniz mi yapıyorsunuz?
    gazlıyoruz :)

kumanda,pil,esc ve servo gibi parçalar yeni araba alınca o arabaya aktarılabilir.

araba kiti

kumanda

pil

esc

servo

sonuç:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankilicoglu -- 11 Aralık 2008; 7:03:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkankilicoglu

öncelikler arabayı kit halinde alıyoruz. kutudan lego gibi 50 parça çıkıyo.evde topluyoruz. 3-4 saatte
    daha sonra topladığımız araca kumanda pil servo(direksiyon motoru) beyin(esc) ve radyo alıcısı ekliyoruz.
    gazlıyoruz :)

kumanda,pil,esc ve servo gibi parçalar yeni araba alınca o arabaya aktarılabilir.

araba kiti

kumanda

pil

esc

servo

sonuç:

Bu iş güzele benziyor bende yapmak istiyorum ama daha önce hiç bir deneyimim olmadı.
    1.Siz bu kit diye bahsettiğiniz şeyden bende alsam yapabilirmiyim?
    2.Bana bir link yollayabilirmisiniz bu kitlerin satılıdığı.

• Bu işin eğlencesi parça toplamasındadır ama yeni başlıyorsan rtr araç alabilirsin. Hazır herşeyi kurulu bir şekilde alıyorsun. Sadece pilini takıp kullanıyosun. O aracı temizlemek veya incelemek için söke taka söke taka öğreniliyor zaten neyin ne olduğu. Başlangıç araçlarından tamiya tt01 veya hpi e10 tavsiye ederim. Bende 2 aylık hobiciyim, hpi e10 kullanıyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.