oradan eğer sağ tarafta herhangi F:\ ile başlayan bir şey varsa (bir veya birkaç tane olabilir) ki illaki vardır, sağ tıklayıp, orada F:\... yazan yeri C:\.... yap örnek F:\Resimlerim yazan yeri C:\Resimlerim yaz sorun çözülecektir...
oradan eğer sağ tarafta herhangi F:\ ile başlayan bir şey varsa (bir veya birkaç tane olabilir) ki illaki vardır, sağ tıklayıp, orada F:\... yazan yeri C:\.... yap örnek F:\Resimlerim yazan yeri C:\Resimlerim yaz sorun çözülecektir...
Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
aynı sorunu adobe reader update ederken yaşıyordum. eror 1327.Invalid Drive H:
çözümü adobenin sayfasında aşağıdaki gibi buldum ve denedim. çalıştı
BAŞLAT ÇALIŞTIR cmd enter açılan siyah ekranda subst H: C:\ yazarak enter a bastığımda problem çözüldü. (Burada H yerine sizde hatayı veren sürücünün harfini yazacaksınız)
1-daemon tools programını açın. 2-Görev çubuğundaki simgelerden daemon simgesine sağ tıkla. 3-virtual cd-dvd rom'a gelip set number of devices' ı 4 yapın. 4- Ardından hatayı veren sürücü ismine gelip mount image'i seçerek kaldırcağınız veya kurcağınız programın kurulum dosyasını belirtin. Daha sonra kurulumu veya denetim masasından kaldırmayı seçtiğinizde hata vermeden işleminizi yapabilirsiniz.
Ben yazdıklarınızı yaptım " registry editing has been disabled by your administor" diyor. Windows vista kullanıorum ve bunu değiştiremedim, nerden yapabileceğimi söyleyebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: dundarer
aynı sorunu adobe reader update ederken yaşıyordum. eror 1327.Invalid Drive H:
çözümü adobenin sayfasında aşağıdaki gibi buldum ve denedim. çalıştı
BAŞLAT ÇALIŞTIR cmd enter açılan siyah ekranda subst H: C:\ yazarak enter a bastığımda problem çözüldü. (Burada H yerine sizde hatayı veren sürücünün harfini yazacaksınız)
umarım sizde de çalışır.
Dundarer arkadaş en pratik çözümü sunmuş. Güzel cevap teşekkürler.