bu gün tel açtım sivas askerlik dairesine dilekçemin ellerine ulaşıp ulaşmadığı hakkında dilekçem ulaşmış. şubatın başında askerlik şubenden sonucu öğrenebilirsin dedi.
vay bee 321 lermi gidiyor... 313 KD. askeri tabirle büyük büyük dedenizim
sözde kısa dönemin rahatlığını yaşadık (bizim şansımız) ama her şeye rağmen bitti... inşallah sizlerinkide biter...
uzun dönemlere yazık...
Ağla sen güzel çocuk.. Gözlerin şahit olsun.. Gözyaşınla ıslanan ellerin şahit olsun.. Yürü sen güzel çocuk.. Sokaklar şahit olsun.. Seni mahzun bırakan bu tarih şahit olsun.. Şahit olsun kainat.. Alemler şahit olsun.. Titreyen sesin ile yüreğin şahit olsun.. Çok yakın güzel günler.. Bir kez daha ufka bak.. Hep semaya açtığın ellerin şahit olsun..
Bende Nisanda gitmek için askerlik daire başkanlığına dilekçemi yolladım. Normalde 31/12/2008 di askerlik.
Askerlik şubesini ve askerlik daire başkanlığını arıyorum evrağım ulaşmışmı diye söylemiyorlar. Belki evrak ulaşmadı ellerine kayboldu, diyorki şubat başında adresinize gelicek ya kardeşim evrak ulaşmadısya elinize diyorum bu nasıl bir durum ya böyle.
merhaba tertipler bende 321. kd için hafta içi dilekcemi verecegim...acaba dilekcemizin kabul olma ihtimali ne kadar yüksek gercekten merak edeiyorum...şarkışla askerlik şubesini aradım ordaki asker arkadaş valla % 80 kabul olur % 70 de kabul olmaz abi dedi :)) umarım hepimiz için hayırlısı olur...
arkadaşlar ben de askerlik daire başkanlığa bugün gönderdim dilekçemi. cevap olarak şubat başı diyorsunuz. halıcıoğlu'nda bu kadar uzun sürmeyeceğini belirttiler. bir de kabul edilme olasılığı nedir?
Bende Nisanda gitmek için askerlik daire başkanlığına dilekçemi yolladım. Normalde 31/12/2008 di askerlik.
Askerlik şubesini ve askerlik daire başkanlığını arıyorum evrağım ulaşmışmı diye söylemiyorlar. Belki evrak ulaşmadı ellerine kayboldu, diyorki şubat başında adresinize gelicek ya kardeşim evrak ulaşmadısya elinize diyorum bu nasıl bir durum ya böyle.
Cvp için tşk ederim zaten orada nsorgulama yaptım. 6 aşamadan geçmiş ve sonra teslim olmuş diyor son aşamada ama üstteki teslim bilgisi hala teslim olmadı yazıyore orasıda ayrı bir saçmalık.
Ben şunun için yazdım ark biri forumda yazmış daireyi aradım elimize ulaştı dediler diye ama bana demişyorlar sıkıntı bu. inş. ulaşır da kabulur ben bayramdan 5 gün önce yollmaıştım epey oldu yani.