ısparta eğirdir dağ komando dan yedek subay olarak dağıtım iznine çıktım. kıtaya erzurum oltuya gidiorum 25. mekanize piyade tugay komutanlığına. bütün asker arkadaşlarıma selam olsun, hepimize hayırlı teskereler.
arkadaslar selam.. coruma jandarma olarak gidecegimi ogrendigim o gunden bugune geldim.. safak atardsa 63 baska yok.. santrallerde konusu fazla geciyor suan 7ye 2ler diyor 32 gibi onlarda sonra treskereciyiz hayirlis olsun hepimize bitiyor yavas yavas.. ne dert ettim en baslarda halbuki hicbirsey yokmus.. sadece normal donem yapanlar biraz cekemiyor bizleri onu da hallediyrouz bi sekilde.. herkese hayırlı teskereler
319. KD olarak, bu askerligin bitmeyecegine inaniodum, nerdeyse biteli 2 ay oldu. Icindeyken saymak zor ama geriye donup baktiginizda inanin o kadar hizli gecio ki orda gecirdiginiz zamanlar.. O yuzden bence safak saymayi felan birakin, sallayin gitsin, ne de olsa gecio. Bizim donemde bi abimiz vardi, adam hayatinin kacta kacini askerde gecirdigini saniye cinsinden hesapliodu, gerisini siz dusunun artik. Bu isin sonu bu abimizin yaptigina gider.. Rahat olun..
Ben 2nci Zh. Tug. K.ligi, 2nci Tnk. Tb. Kh. Bl. K.liginda yaptim askerligimi, ust uste 2 tane denetim (KKK. Atis ve Spor denetlemesi + KKK. Harbe Hazirlik Denetlemesi) gordum, feci gunlerdi, haftada 4 gun 3 km kosup, pentatlona girdigimi, oradan da gidip bomba atip en sonda Gogus goguse muharebe yaptigimi bilirim. Zordu ama bitti..
Merak etmeyin biticek, daha farkli seylerden konusun, sonra geriye donup baktiginizda safak muhabbetinin o kadar bos bi o kadar da gereksiz oldugunu goreceksiniz ki..
saygilar..
beyler herkese selamlar , biz 321 lerin normal yol flan katmayın çıkışımız 17 eylülmü 18 eylülmü , benim kağıtta askerlik şubesinin verdiği sevk tarihi 31 mart yazıyordu yani 31 mart asker olarakmı geçiyor ?