ne dedeymiş be ne torunmuş bitmedi kaRDEŞİM. 319 dönemin sayfalarını okuyun fakat geyik kısımlarını örnek almayın. çok sayfa olmak ,kral olmak gibi şeylerle. uğraşmayın. konunuza odaklanın yemek tarifi vermeyin
hepiniz hoşgeldiniz
bizim topikteki bunalımdan sıkıldım 321.dönem gidecek kardeşlerim gitmemize 3 gün var ve yerimiz yurdumuz belli değil. size şu an askerlik şaka gibi geliyodur kulağa bize de öyle geliyodu ama sınava girip sonuçları beklemeye geçtiğimizde hayatımız birden değişti size tavsiyem sınava kadar hiç bişey düşünmeyin gitmiyecek gibi yaşayın zaten sınavdan sonra düşünecek çok vaktiniz olacak biz gidince sizi dört gözle bekliyor olacağız. malüm siz gelmeden bizim askerliğimiz bitmez herkes için şimdiden hayırlısı olsun
torunlar ben ordu il jandarmaya gidiyorum inşallah sizinde buraya düşenleriniz olursa sizi bilgilendirrim bu böyle gelmiş böyle gitsin ama dostluk kurmanız için çok güzel bi forum değerini bilin
Torunlar ankara polatlı topçu ve füze okuluna yekek subay çekili obüs takım komutanı olarak gidiorum buraya düşenler bilgi için bana ulaşabilir ogumruk@hotmail.com
polatlı topçu ve füze okuluna kısa donem er olarak cıkan olursa, nisan 9-12 arasi size her turlu bilgiyui vermek icinburalarda olmaya gayret edecegim. imkanim olursada 321 limkinde size yardimci olmaya calirim. Simdidden zor geccek 4 ay hazrilanin derim. Beklemek te askerlik kadar vuruyor insana
quote:
Orjinalden alıntı: ogumruk
Torunlar ankara polatlı topçu ve füze okuluna yekek subay çekili obüs takım komutanı olarak gidiorum buraya düşenler bilgi için bana ulaşabilir ogumruk@hotmail.com
Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben JANDARMA'yım. Elbet biter sayılı günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif231 -- 11 Aralık 2007; 16:48:09 >
321 LERDEN 319 LARA SELAM OLSUN SAĞ SALİM GİDİP GELMEYİ NASİP ETSİN ALLAH BİLETLERİNİZ GELCEK BEKLEYİN AMA HALA BURDA 321. DÖNEM YOK ARKADAŞLAR HADE YHAA KİMSE YOKMU 321.DÖNEM:d:d
Tertibiniz olmaya hazırım muayene mi falan oldum askerlik durum belgemi aldım. 2oo8 Aralık diyo ama erken sevk dilekçesi vereceğim onuda sanırım bağlı olduğum ask. şb. veriyormuşsun doğru mudur?