keyi mail adresinize alacaksanız bu bilgilerin doğru ve geçerli olması gerekiyor...
Bir-iki dakika sonra e-posta adresinize Antivir
(seçtiğiniz sürüme göre PersonalEdition Premium ya da Security Suite)
Licence Key başlıklı bir e-posta gelecek.
Ekteki HBEDV.KEY dosyasını indirin
tamamen yasaldır
edit: sallamasyon mail yazınca owerwiev e tıklayınca keyi alabilirsiniz
...premium secrurity suite için olan key premium için de kullanılabilmektedir...
uyarı: antivir security suitedeki firewall ağ bağlantıları + ortak yazıcı paylaşımı vb.. birçok paylaşımı bloklamaktadır.. paylaşımlı dosyalarınız varsa yada ortak yazıcı kulanıyorsanız programın arayüzündeki online protection + firewall kısmından firewall derecesini low a düşürün sonra benim gibi sorunu bulmak için 3 gün uğraşmayın
programın otomatik ve gizli update yapması için ;
soldaki administration kısmından schedulere girin daily update bölümünü editleyip interval ve invisible olarak değişin
Avira Premium Security Suite
OK AntiAd/Spyware OK AntiRootkit OK AntiPhishing OK AntiSpam OK FireWall OK WebGuard OK AntiDrive-by OK AntiBot OK GameMode
Deneme sürümü 30 günlük olur bu 90 günlük.Ayrıca deneme sürümünde de bütün modüller full gibi çalışır.Ben şu an 6 aylık kampanyadan faydalandım onu kullanıyorum.Avira nın 3 aylık kampanyaları sayesinde 1 yıldır kullanan birçok kişi var.6 aylık key im bitince 3 aylık alarak o şekilde devam ettireceğim.
Şu full ve trial olayını hala ayırt edemiyoruz sanırım.Demo olsa kısıtlı olurdu.
30 günlük deneme sürümleri de full sürümdür.30 gün sonra satın almanızı ister,güncelleme yapmaz bazı modüller pasif hale gelir. 3 aylık yazılan da full dür sonuç olarak.Yok siz 1 yıl ı full olarak algılıyorsanız ozaman ya kampanya bekleyeceksiniz ya da satın alacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrooklynZU -- 22 Şubat 2008; 14:50:37 >
Var.Kayıtları temizlerseniz süre bitiminden sonra tekrar yükleyip kullanabiliyorsunuz.Bu da yasal benim anlayışıma göre.Ne crack ne fix ne de serial sonuçta. Ama kampanyalar devam ettiği sürece bu işleme gerek yok.Alın 3 aylık.Bitince bir 3 aylık daha alırsınız.Zaten bu 3 aylık kampanya neredeyse 1 yıldır var.
maalesef Avira Antivir Premium Security Suite için promosyon sona ermiş ki Avira Antivir PE Premium da fazlası ile iş görür. peki diyeceksiniz ki oda biterse napcaz.. bunların free versiyonları ne güne duruyor..alternatif olarak avg nin de free versiyonunu kullanabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 24 Haziran 2008; 18:53:02 >
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
nihat1551 muckkkk canımm benımdekı tam bıtmıştıı valla ilaç gıbı geldı : )) 3 ay sonra göruşelım tekrar
MuLLi_SAMSUN Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim........(Al Capone)
"Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir. Gerçekten de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, isteyerek başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilemez. Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!..O halde, ya istiklal ya ölüm!".
yaklaşık olarak 1 yıldır kullandığım tek geçeceğim antivirüs programı. 1 yıldır kendi laptopumda masaüstümde kullanıyorum. çoğu arkadaşıma da önerdim memnun kaldılar.
bu arada key kampanyası arkadaşın dediği gibi 1 yıldan fazla süredir devam ediyor. benim ilk aldığım key 6 aylıktı. sonra 1 aylık daha aldım artık 3 aylık vermiyorlar sanırım 1 aylık veriyorlar. benim şuan kullandığım 3 aylık. 14.02.09 da bitiyor. avira kullanmayı seviyorum
ya arkadaşlar ben avira classic kurmuştum sistemi tarttım 2 tane virüs buldu sil seçeneği yok bu ne biçim iş scan copmplete sıstem diye birşey var tıklıyoruz 1 saat bekle ondan sonra virüsleri bulsun öylece kalsın ee ne anladık bu işten premium sürümü de böylemidir acaba ? veya avast 4.8 professional nasıldır ?
2 tane gerçek mailimi feda ettim ama olmadı. Yok key geçersizmişte bilmem ne! Sonra dediğiniz gibi sallama denedim, oldu Teşekkürler.
AMD Phenom II X3 720 BE|ECS A780GM-A Black Series|OCZ Platinium Ed. 2GB 1066 MHz|ATI Radeon HD3200 WD Caviar Black 500 GB|HighPower High Performance 460W|LG H55N DVD-RAM|Masaüstünde, yan taraf açık kıytırık kasa LG W2242T|Sonic Gear EGO 3|Philips SHP2000|A4 Tech XL-740K|SS Qck Heavy|A4 Tech X7 G800MU|Pikatel Combomax TÜRKLER BU ÜLKEDE AZINLIK EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR! TIKLAYIN, OKUYUN VE GÖRÜN!
aMiraL*: Premium farklı bir sürüm Securty Suite başka bir sürüm. Hangisini yüklersen ona ait key'i yüklemelisin, key'ler de farklı çünkü.
ben premiumu kurdum. hangisini yüklemeliyim sizde, hangisi daha iyi.
Security Suite versiyonunu kullanıyorum ama Premium a geçmeyi düşünüyorum.Çünkü Premium tüm ihtiyacımı görecek kapasitede.Suite versiyonu ise biraz fazla abartılı.Firewall herşeyi engelliyor vede fazlasıyla güvenli.
Security Suite versiyonunu kullanıyorum ama Premium a geçmeyi düşünüyorum.Çünkü Premium tüm ihtiyacımı görecek kapasitede.Suite versiyonu ise biraz fazla abartılı.Firewall herşeyi engelliyor vede fazlasıyla güvenli.
o halde o kadar abartıya gerek yok o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi director -- 1 Şubat 2009; 20:43:53 >
arkadaşlar bu indirdiğimiz premium aviralar eski sürüm mü? ben anlamadım açıkçası.Mesajın eski bir tarihte olmasından dolayı sordum böyle bir soruyu.Linklerde eskiden kalmamı diye sordum
linkler direk sitesindeki download linkinin kısayolu ... en yeni sürümü olarak iniyor