ben N82 den yana diilim insan biraz daha gercekci yapar demeye calısıodum ama tam diyemedim galba nese iste 4ever SE(insallah) bole fotograf karsılastırması olmaz hakkatende ya ii abartmıslar
kesinlikle haklısın kardeşim fotolar acayip fake. birde 2 mp modda çekim yapılmış görünüyor. 5 mp dururken niye 2 mp di mi kesin fake ya.
Mp ile foto kalitesinin hicbir alakasi yoktur ustat. 10Mp ile'de ceksen foto cok kotu cikabilir. Mp sadece baski ve cikti icin onemli bir degerdir yoksa mp'nin foto kalitesi ile direkt olarak hicbir baglantisi yoktur. Yuksek mp sadece piyasadaki sanal mp rekabeti ve bilincsiz tuketiciyi yuksek mp rakamlariyla yaniltma/aldatma olayindan baska bir sey degildir.
su cam iyi bi fark yaratıyomus iste bole kotu cekiyolar demekki bi el atıp silmek lazım oraları
"Fotograflarda sis perdesi var" vs dedigimde kimileri şuursuzca ve laf olsun diye manasiz tepkiler gostermişti zamaninda. Mesele belli oldu ve K850i'ye amacimin camur atmak olmadigi ve ne goruyorsam objektif degerlendirmelerde bulundugum bu sekilde anlasilmis oldu.
Fotolarda sis perdesi var dedigimde tepki gosterenlere
1. swf hiç denemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim melantis. 2. yok 3. Müzik falan dinlerken arka plan hareket etmiyor. Mp3tag fotolarına yer var. 4. Evet, .amr formatında. Sesinizi çekip PC de kaliteli bir mp3 e çevirirseniz kalite yakalanıyor.
Tşk. amr olayı üzdü beni.
Radyodan ses kayıt hemen her yeni çıkan model için sorulur ama üreticiler bunun üstüne düşmüyorlar nedense. Yok yani. K850 için TR de daha GPRS, WAP ve MMS ayarı yok Ama çalışıyordur neden çalışmasın ki ? K790 da GPRS ile 2 defa güncelleme yapmıştım.
Radyodan ses kayıt var mı bir de WAP'tan firmware güncelleme çalışıyor mu?
Radyodan ses kayıt hemen her yeni çıkan model için sorulur ama üreticiler bunun üstüne düşmüyorlar nedense. Yok yani. K850 için TR de daha GPRS, WAP ve MMS ayarı yok Ama çalışıyordur neden çalışmasın ki ? K790 da GPRS ile 2 defa güncelleme yapmıştım.
Ustune dusmemek degil cogu uretici lisans konusundan dolayı kafalarinin agrimamasi icin radyodan kayıt olayına sıcak bakmıyor. Zamanında creative'in zen touch modellerinde birinde radyodan kayıt yapildigi icin apple sikayette bulunmus ve dava acarak creative'inin basini oldukca agritmisti. HAtta sonra yeni bir f.w yayinlayarak radyodan kayidi creative iptal etmisti vs falan...
bende yesil renkli k850i var alali 2 hafta oldu sag ust iki tusu coktu icine foto cekecegim kapagi acilmiyordu internete giremiyordum dokunmatik tuslari gec cevap veriyordu aldigim yere verdim yeni k850 i verdiler insallah bunda problem cikmaz cok sevdim yahu