her soutma ekipmanı çok kaliteli ve sistem bileşenleri çok güzel... hepsi hayırlı olsun...
ancak ben böle bi soutma sisteminden verim alabilecekmisin emin değilim ve bu bileşnleri monte ederken geçirdiiin zaman ve efor gözümün önüne geliyor gerçekten değer mi die düşünüorum!!!!!
Mesela 2 tane 360 lik yerine. Kasanin onune 1 tane 360 lik. Altina 1 tane 240 lik Arkaya da 1 tane 120 lik takip radyatorulerin tamamini kasa icine alabilirdin.
Pompalari CD rom slotlarinin arkasina gizlerdin. (su depolari da orada olucak) Hortumlari daha kalin secip UV duyarli bir sivi kullanabilirdin. Ve bunun gibi seyler...
Fakat benim icin gorsellik cok onemli degil diyorsan. Hayirli olsun. Performansi superdir zaten
Ahhh ah .Ben o kasayı almaya çalışıyorum adam parçalamış bile. .
Helal sana kardeş . İsteklerini sonuna kadar kovalamışsın .Çok ta güzel olmuş.Herzaman söylerim : soğutma ya da sessizlik için en iyisini alacaksın yoksa hem tatmin olmaz hemde daha çok para harcarsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 13 Nisan 2008; 20:53:48 >
ben olsam cosmos a verecegim parayla, yeni bi kasa yapardım, eski kasadan gerekli bölümleri alır yeni kasaya monte ederdim, uzun zahmetli ve sanayi de bi tanıdıgının olması lazım tabıkı ... ama yinede sistem super ötesi gercekten, güle güle kullan arkadasım ...
Gigabyte X38DS5- Intel core2 Quad Q6600 (2.4ghz go rev)- Zalman S9700led- Sparkle GeForce 8800 GT- Kingston 2x1Gb 1066 Mhz- Seagate 250gb sata2 16mb NQC- Asus 1814BLT 18X Drw- Akasa 3.5" internal kart okuyucu- Hıgh Power Rock solid 1000W- Asus Vento 7700- Hyundai N91W 19 LCD-
Soğutma ekipmanları gerçekten çok kaliteli görünüyo, bunun yanında psuyu yakmış olman kötü bişey! Tabi her şey bir yana bunca yaptığın emek ve bu kadar harcamaya değdi mi? Ben olsam heralde o fiyata bi nofrost soğutucu alır, bilgisayarı içine koyardım hem daha ucuz hemde extra emek gerektirmiyor. 5 Yıl servis garantisi cabası tabi Birde kasamın içinde daha çok boşlukta olurdu bu sayede hem yerdende kazanırdın. Artısı buzdolabına içecek yiyecek bişilerde koyar bişey almak istediğinde ta mutfağa gitmek zorunda kalmazdın buda tembelliğin getirisi tabi. Espiriler bi yana başka ne diyeyim sen sisteminden memnunsan ve problem yoksa, değdiğini düşünüyosan hayırlı uğurlu olsun..
Güle güle kullan
Edit : imla hataları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 13 Nisan 2008; 12:58:46 >
ya bu sıvı soğutma sistemi ile overclock yapsak normal fanla yapmış gibi stabil olurmu bende thermaltake big water 745 var sıvı soğutma işlemcide core 2 quad q9300 2.50 defaultta çalışıo korkudan overclock yapamadım bi akıl verseniz
bilmiyorum dalgamı geçiyorsunuz ama genede cevap yazıcam. su soğutmanın en buyuk kullanum amacı overclock yapmaktır. işlemci daha serin olucağından daha yuksek voltajla daha yuksek hızlara daha stabil çıkabilirsiniz
ya bu sıvı soğutma sistemi ile overclock yapsak normal fanla yapmış gibi stabil olurmu bende thermaltake big water 745 var sıvı soğutma işlemcide core 2 quad q9300 2.50 defaultta çalışıo korkudan overclock yapamadım bi akıl verseniz
Vur Dibine Dibine..
Intel Core2 Quad Q6600 -- Crucial Ballistix Tracer 2x1 DDR2 1066 Mhz -- Asus Maximus Formula SE X38 -- Sapphire HD 2600 XT Ultimate -- Seagate 250 Gb 16Mb 7200.10 Sata2 Hdd -- Lg External Dvd Writer -- Tagan Silver Power 400 Watt Psu -- Thermaltake Armor Junior Case Silver -- Thermaltake BigWater 735 Water Cooling -- Cooler Master Silver Muskeeter -- Cooler Master Silver Muskeeter 2 -- Logitech Z5500..!!
birazda görüntüye önem versen iyi olurdu kasayı değiştir mesela daha gösterişli dehşet verici bişey al.o kadar para vermişsin ama karşılığını alabilecekmisin bakalım
birazda görüntüye önem versen iyi olurdu kasayı değiştir mesela daha gösterişli dehşet verici bişey al.o kadar para vermişsin ama karşılığını alabilecekmisin bakalım