GÜNCEL!!! HP PAVILION MARKA LAPTOPLARLA AYNI SORUNU YAŞAYAN BİR KULLANICI ACER IN WEBCAM DRIVER I İLE SORUNUN ÇÖZÜLDÜĞÜNÜ YAZMIŞ. BEN LG R400 MODELİ İÇİN DENEDİM ŞUAN İÇİN BİR PROBLEM GÖZÜKMÜYOR. SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR DENESİNLER
öncelike exe dosyasını çalıştırınız. Yükleme sonunda restart pc diye seçenek çıkacak..Ok diyin. Pc niz açıldığında aygıt yöneticisine giriniz. Görüntüleme aygıtlarını açınız. Sürücü güncellemeye tıklayın.. Sürücü için bilgisayarı tara kısmını seçiniz Alt kısımda sürücümü kendim seçmek istiyorm diye seçenek var onu tıklayınız Yüklü sürücülerden seçme kısmını seçiniz.kendim seçeçeğim kısmını tıklayınız Sürücülerin Chicony olanını seçiniz..sol tarafında Acer Crystal Eye webcam seçiniz ve driver ı yükleyiniz.. Ardından çıkan uyarılara tamam veya evet olması lazım seçinizz Artık webcam iniz sorunsuz bir şekilde hem quick playerda hemde kendi acer webcam programında rahatça kullanabilirsiniz
Bu sorunla karşı karşıyayım. Ayrıca bu notebook u kullanan arkadaşım da aynı sorunla karşı karşıya.. Ayrıca forumdaki birkaç kişide.. Kamerayı 5 kere açsam 3 ünde aynı hatayı alıyoruz. Daha sonraki denemelerimizde yada restartdan sonra düzeliyor. Lg servisine attığımız mesajlarda böyle bir sorunla karşılaşılmadığı veya güncel driverları yükleyin gibi cevaplar aldık. Driverlar güncel ancak nedir bu? Hata şu şekilde. Sorun tamamiyle yazılımsal. Belki windows xp kursak düzelcek... Ayrıca acer ve diğer dahili kameralı notebooklar aynı sorunlarla karşı karşıya.. Bu notebookların servis işine şu firma bakıyor.
quote:
NOTEBOOK ve YAZICILAR Tecpro Bilgi Teknolojileri Adres : Telsizler Mah. Galata deresi Cad. No : 10 Kağıthane İstanbul
Bendede aynı hatayı verdi. Ben smart cami actım kapadım ondan sonra msnde ayar caktım. Bir dahada aynı hatayı vermedi. Belki başka birşey yapmısımdr ama hatırlamıyorum.
e500 kullanıyorum baya bi süredir göremiyorum kamerayı ben de servise götürene kadar uğraşmamaya karar verdim..servise mail atmıştım daha önce getirin filan dediler..lg globale ingilizce bi mail attım onlar da boğaziçinin adresini verdiler..hiç öyle bi driver çıkaralım bi firmware çıkaralım gibi bi havaları yok yani.. xp kullanıyorum..bi ara vista kurdum gördü kamerayı sonra tekrar xp ye döndüm xp dede gördü kamerayı..ama sonra tekrar bozuldu o gün bugündür kameram çalışmıyor..vista yükleyip düzelme şansı var ama habire onunla uğraşamam valla..müsait olduğum bi zamanda götürecem servise yapsınlar..gerçi onlar da vista kurar düzeldi sanarlar sonra yine bozulur..çok fazla takmamaya bakıyorum ben artık
bunun yazılımsal bişey olduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsa herkeste olur. bende e500 var kankamda r400. ikimizde aylardır sürekli msn kullanıyoruz ve web cam'le ilgili en ufak bi sorun yaşamadık. foruma bakıyorum bayada çok kişi bu sorunla uğraşıyo. nasıl bişeydir anlayamadım
valla ben de anlamadım donanımsal mı yazılımsal mı..sanırım benmki donanımsal oldu artık..çoğu kişi de kamera gözüküyo ama göstermiyor..bende hiç gözükmüyor..
r400 de xp hariç diğer işletim sistemlerini kurdum bugüne kadar hiçbir sorun yasamadım çok şükür.zaten pardusta driver kurmadan çalısıyor meret, sorun yasayanlar olursa bu topik tam aradıkları yer
merhaba arkadaşlar ya bende aldım LG E500 UAP33T modelini bendeki camera çalışıyo yanlız diğer notebooklarla yanyana koydum en dandik markalarla bile ama onların camerası benim lg e500 den daha kaliteli görüntü veriyo buda beni üzdü lg gibi bi marka hele bide e500 yani.Acaba diyorum ayarlarıylamı oynamam lazım çünki msnde hala çalıştırmadım sadece smartcam yazılımı var onunla çalıştırdım inş ayarları bozuktur... arkadaşlar acaba bu sorunun çözümü varmı sizdeki e500 notebooklardada aynı sorun varmı???yardımm