Bildirim
Tv Out hakkında
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin. -
atinin yanında kablosu geliyor o kabloyu bilgisayar ile tv ye bağlıyosun biz aldık kablo vardı -
Tv de o giriş yoktu bende scart'a takılan bir dönüştürücü aldım ordan aktardım.Olmassa s-video çıkışına dönüştürebilen kablo var yeni kartla beraber geldi o da. -
Ya scart ya s-video ya da RCA(üç adet jack) olmalı yeni televizyonların hepsi RCA gigişini destekler. TV-out yapmak için TV Tool9.7'yi öneririm Buradan indirebilirsiniz. Bu programı kullanırsanız bana PM atın full sürümünü edinin. -
evet abi tv-çıkış seçeneği var fakat connektor yok k 5 pinli bibir slot var hangisi hangisidir bilmiyorum bana ses (sağ-sol) video (pal-ntsc) olanını bulmam gerekiyor bilen varsa bu olayı iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: @tEnDEr
ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin.
-
5 pin var 1 tanesi Eksi, 1 tanesi sağ ses, 1 tanesi sol ses, 2 ama hangileri resme bi bakın arkadaşlar tanesi video (PAL/NTSC)
-
arkadaşlar benim ekran kartım on board -
anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ? -
yazıyoda piyasada kalmamış diyorlar cizgi elektroniğe sordum artık üretilmiyor diyo üretilmiyosa niye var bu meret yaff ayarım bozuldu yav ucları ölçerek mi yapsam aşada resmi var kartın
quote:
Orjinalden alıntı: evildead5502
anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ms gaming overlay hatası
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- iki modemi birbirine bağlamak
- çizik cd kurtarma
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- gigabyte bios tuşu
- mavi ekran hatası
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ss alma pc
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X