Şimdi Ara

Tv Out hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus p4r800 anakart üzerinde bulunan ati ekran kartından tv çıkışı nasıl alabilkirim connektor girişi var ama çıkışları nasıldır bilemiyorum

• ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin.
  • atinin yanında kablosu geliyor o kabloyu bilgisayar ile tv ye bağlıyosun biz aldık kablo vardı
  • Tv de o giriş yoktu bende scart'a takılan bir dönüştürücü aldım ordan aktardım.Olmassa s-video çıkışına dönüştürebilen kablo var yeni kartla beraber geldi o da.
  • Ya scart ya s-video ya da RCA(üç adet jack) olmalı yeni televizyonların hepsi RCA gigişini destekler. TV-out yapmak için TV Tool9.7'yi öneririm Buradan indirebilirsiniz. Bu programı kullanırsanız bana PM atın full sürümünü edinin.
  • evet abi tv-çıkış seçeneği var fakat connektor yok k 5 pinli bibir slot var hangisi hangisidir bilmiyorum bana ses (sağ-sol) video (pal-ntsc) olanını bulmam gerekiyor bilen varsa bu olayı iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: @tEnDEr

ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin.
  • 5 pin var 1 tanesi Eksi, 1 tanesi sağ ses, 1 tanesi sol ses, 2 ama hangileri resme bi bakın arkadaşlar tanesi video (PAL/NTSC)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    22" DVB-S li tv var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benim ekran kartım on board
  • anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ?
  • yazıyoda piyasada kalmamış diyorlar cizgi elektroniğe sordum artık üretilmiyor diyo üretilmiyosa niye var bu meret yaff ayarım bozuldu yav ucları ölçerek mi yapsam aşada resmi var kartın
    quote:

Orjinalden alıntı: evildead5502

anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.