Bildirim
Tv Out hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin. -
atinin yanında kablosu geliyor o kabloyu bilgisayar ile tv ye bağlıyosun biz aldık kablo vardı -
Tv de o giriş yoktu bende scart'a takılan bir dönüştürücü aldım ordan aktardım.Olmassa s-video çıkışına dönüştürebilen kablo var yeni kartla beraber geldi o da. -
Ya scart ya s-video ya da RCA(üç adet jack) olmalı yeni televizyonların hepsi RCA gigişini destekler. TV-out yapmak için TV Tool9.7'yi öneririm Buradan indirebilirsiniz. Bu programı kullanırsanız bana PM atın full sürümünü edinin. -
evet abi tv-çıkış seçeneği var fakat connektor yok k 5 pinli bibir slot var hangisi hangisidir bilmiyorum bana ses (sağ-sol) video (pal-ntsc) olanını bulmam gerekiyor bilen varsa bu olayı iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: @tEnDEr
ekran ayarlarında tv-çıkış seçeneği varmı ? eğer kartın bu özelliği destekliyorsa ya standart video kablosuyla yada eğer o çıkışa sahipsen s-video bağlantı kablosuyla tv'ye görüntü aktarabilirsin.
-
5 pin var 1 tanesi Eksi, 1 tanesi sağ ses, 1 tanesi sol ses, 2 ama hangileri resme bi bakın arkadaşlar tanesi video (PAL/NTSC)
-
arkadaşlar benim ekran kartım on board -
anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ? -
yazıyoda piyasada kalmamış diyorlar cizgi elektroniğe sordum artık üretilmiyor diyo üretilmiyosa niye var bu meret yaff ayarım bozuldu yav ucları ölçerek mi yapsam aşada resmi var kartın
quote:
Orjinalden alıntı: evildead5502
anakartın kitapçığında hangi kablo olduğu yazmioyormu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X