Şimdi Ara

## EVGA'dan GeForce 9800GTX 1.5GB ? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
8.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## EVGA'dan GeForce 9800GTX 1.5GB ? ##

GeForce 8800GT ile ciddi bir başarı yakalayan Nvidia, 3 Aralık itibariyle G92 tabanlı GeForce 8800GTS ve G98 temelli yeni GeForce 8700 modelini duyurduktan sonra bir ihtimal olarak çift grafik işlemcili D8E kodlu yeni bir model daha duyurabilir hemen ardınsa firma muhtemelen GeForce 9 serisi erkan kartlarını gelecek yıl içerisinde kullanıma sunacak. Nvidia'nın son dönemde adı sıkça önümüze gelen iddialı partnerlerinden EVGA'nın resmi sitesi ise en azından isim bazında bize çok önemli detaylar verdi.

İşte EVGA'nın sitesinde yer alan modeller;

8850GTX2
    8900GTX "Black Pearl"
    9800GTX 1.5GB

8850GTX2 ve 8900GTX modelleri muhtemelen G92 tabanlı yeni modeller olabilirler. GeForce 9800GTX ise bilindiği üzere yeni gpu mimarisinin en performanslı ilk temsilcisi olabilir.

EVGA'nın sitesinde yer alan bilgiler en azından GeForce 9800GTX ile ilgili ilk ciddi detay da ortaya konuyor. Nvidia'nın yeni nesil performans canavarı 1,5GB bellek ile gelebilir. Tabi Nvidia resmi bir açıklama yapmadığı için bu bilgilere de temkinli yaklaşmakta VE iddia olarak değerlendirmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 18 Kasım 2007; 20:30:00 >

• Bilgisayar parçaları içinde en hızlı güncellenen ekran kartıdır.Hızlarına yetişilmiyor.Bu haber iyimi kötümü siz karar verin.
  • Yok ya bu sallamadır kesin...
  • Kartların mimari özellikleri hakkında bir bilgi olsaydı 8850 2xg80, 8900gtx g92 160sp lı kart olucak ve 9800gtx de muhtemelen 2 ultra gücünde olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Kasım 2007; 21:26:22 >
  • Uzun zamandır girmiyodum buraya ama ekran kartının gerçekten suyu çıkmış.Ben burdan ayrıldığım zamanlar ne güzel 2900XT - 8800GTS 640MB kavgaları vardı.

Cidden suyu çıkmış ama 1.5 GB...Neres...Tövbe Tövbeee !!!
  • Az kaldi RAMler de 2x5gb satilacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8850 dedigi herhalde 2 pcb uzerinde 2 tane GTX olan bi model, ama acaba G92 mi G80 mi? G80 ise cok anlamsiz olur fiyati fazla yuksek olur ve 2 tane GT ile o performansi zaten yakalayabiliriz.

8900GTX denen sey de herhalde G92 GTX diye dusunuyorum.

9800'un cikmasina daha yarim sene war en az herhalde ama digerleri daha erken olur tabi. Ne zaman olur acaba.
  • Buyur buradan yak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 18 Kasım 2007; 19:06:09 >
  • oh oh mis gibi kartlar geliyor
  • ohaaaa ama fiyatı bir bilgisayar parası olur artık
  • işte crysis'i evirip çevirip tüm özellikleriyle oynayacak kart...bekliyordunuz geldi...
  • Ekran kartı ve işlemci üreticilerine aslında teşekkür etmem lazım, içimdeki alışveriş canavarını öldürdükleri için

Ne demiştik, durmak yok, beklemeye devam.
  • Evet zamanı gelmişti zaten.8800GTX çıkalı bir yıl oldu.Piyasa iyice hareketlendi bu günlerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THEONE

işte crysis'i evirip çevirip tüm özellikleriyle oynayacak kart...bekliyordunuz geldi...

Yakında Cevat Yerliden açıklama gelir "Biz testlerde kullandığımız(Diğer bileşenler:512X2 MB Ram @400 Mhz,3.0GHZ SingleCore) 2XEVGA 9800GTX 1.5 GB ekran kartı ile CrySis i DX10.1 1920X1080 Ultra OHA High 16XAA 16XAF ayarlarda Min 100 FPS aldık.Herkese tavsiye ederiz."

Biliyorum çok abarttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 18 Kasım 2007; 19:18:37 >

• Yaza kadar crysis i bomba şekilde oynatacak kart bekliyordum, gelirse yaza kadar iyi olacak.
  • Artık ati de bu haberlerden sonra işi daha sıkıya alır herhalde aslında mimarisini değiştirip nvidianınkinin benzerini uygulasa performans olarak nvidia yı yakalayabilir hem daha sıkı rekabet olmuş olur hemde bu fiyatlara yansır son olarak kullanıcılar memnun kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Kasım 2007; 21:23:19 >
  • Black Pearl EVGA'nin bi Ultra modeli bu arada, 8900 ile bi alakasi var mi ?

http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=768-P2-N888-AR&family=19
  • Vay beee ram miktarı baş döndürücü çok yüksek çözünürlüklerde oyun oynamayı sevenler için ilaç gibi gelir
  • beklediğim serinin ufak ufak ayak sesleri duyulmaya başladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.