p5k-e wifi kullanıcısıyım 1 hafta kadar oldu alalı oldukça stabil ve ısınmayan bir kart o.c. değeri >> conroe-l celeron o.c. değeri link : http://forum.donanimhaber.com/m_19119789/tm.htm ancak üzerindeki P5KE0503.ROM bios u son sürüm 803.rom ile değiştirdiğinizde bios dan wifi disabled bile olsa
pc açılışta wifi donanım bulmaktadır yani wifi yi kapalı görünmesine rağmen kapatmıyor bu garip sorun yüzünden eski bios u tekrar yükledim belki sizlerinde başına benzer sorun lar gelmiştir bios update yapanlar görüşlerini yazarsa sevinirim...
tşklr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 19 Kasım 2007; 18:41:57 >
p5k-e wifi kullanıcısıyım 1 hafta kadar oldu alalı oldukça stabil ve ısınmayan bir kart hatta conroe-l celeron değeri link : http://forum.donanimhaber.com/m_19119789/tm.htm ancak üzerindeki P5KE0503.ROM bios u son sürüm 803.rom ile değiştirdiğinizde bios dan wifi disabled bile olsa
pc açılışta wifi donanım bulmaktadır yani wifi yi kapalı görünmesine rağmen kapatmıyor bu garip sorun yüzünden eski bios u tekrar yükledim belki sizlerinde başına benzer sorun lar gelmiştir bios update yapanlar görüşlerini yazarsa sevinirim...
tşklr.
hımm yeni bios cıkmış demek , peki bahsettiğin sorun dışında oc kabiliyeti artmışmı boardun ? vede son olarak bios update'i nasıl yaptın bildiğin gibi biosu 2 mb ve diskete sığmıyor ya usb flash diskle yapılıyor yada windowstan programla update edebiliyorsun , ama win'den yapınca hata verip bios ucuranları okudum yabancı forumlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 19 Kasım 2007; 18:25:04 >
yeni bios yüklediğinizde sorun karşılaşırsanız eski bios u yüklemiyor bu program ve uyarı veriyor options dan bios downgradable seçeneğini tıklayarak tüm bios sürümlerini yükleyebilirsiniz
ben denemek için bios update yaptım şikayetiniz yoksa kartınızdan bence hiç gerek yokj bios update v.b. ye...
Asus p5k-e wifi kullandım 2 ay kadar sorunsuz calısıtı q6600 cpu gunluk 3600 mhz dekullanıyordum. urunde kafama takılan tek soru işareti bios tu urundeki bios surumu tam olarak ne oldugunu hatırlamıyorum ama soyle anlarıyım bendekı bios 603 iken asusun sistesindeki en guncel bios 602 beta idi
ve eski asus p5ld2 v.b. gibi vcore dalgalanması yok zaaten 8 faz teknolojisi mevcut aklımda msi p35 platinium vardı fakat pek çok kişi de ya arıza yapıp değişeme gittiğini sonra yenisinin yollandığını yada benzeri farklı sorunlar duydum... üzün süredir tercihim olan giga-asus dan bu sefer asus u seçtim fakat 965 de iyi olan gigabyte dı özellikle 9865pds3 ve dq6 serileri