Arkadaşlar, bu anakartta yeni BIOS sürümleri problem çıkarıyor ve kullanıcılar memnun değil, burasını anladım. Peki 503'ten başlayarak bu sürüme kadar hangi iyileştirmelerin yapıldığına dair bir link'i olan var mı?
Yani 602 ne getirdi, ne götürdü? Sonra 700 küsür, 800 küsürlerde voltaj düşümü problemi oldu ama önceki sürümlere göre neler düzeltildi? Bu konularda kapsamlı bilgiyi nerden edinebiliriz? Böylece bu anakartı yeni almış ya da almayı düşünen benim gibi kişilere yol göstermiş olursunuz. Mesela Asus'un kendi sitesindeki forumda bir kullanıcı bu voltaj düşümünün sabit 0.1 V olduğunu, bunu engellemek için BIOS'tan voltaj ayarını 0.1 V yüksek verip sorunu hallettiğini yazıyordu. Ama bunu destekleyen başka bir yazıya rastlamadım, orası ayrı konu.
Yani demek istediğim bu BIOS sürümleri arasındaki farkları, iyiliklerini ve kötülüklerini anlatan bir kaynak bulalım ve burda yayınlayıp herkesin kullanımına sunalım. Nasıl olur?
merhabalar. yeni sistem için bir süredir anakart bakıyorum. işlemci q6600 düşünüyorum ekran kartı da duruma göre 8600gts veya 8800gts olabilir. ds3r ile bunun arasında kaldım ama buradaki yorumları okuyunca asuse dogru bir kayma oldu..dogru yolu buldum mu bilmiyorum. sorularıma gelince.. -ram tavsiyesi istiyorum. -anakartı ankarada peşin en ucuza nerede bulabilirim? sitelerden bak demeyin lütfen. hani elden peşin alınca belki daha uygun fiyata alan arkadaşlar vardır diye soruyorum. bir de vatanda bu anakartı bulamadım. p5k se var ama bu yok??